Vi

Det har inte varit speciellt mycket vi-tid på senaste tid.
Jobb och annat har kommit ivägen. Och helgen är fullbokad vad det verkar. Men ikväll är vi hemma tillsammans och det verkar inte som om jag måste ta hem jobb ikväll. Så jag funderar på att överraska honom med något fint. Blommor kanske? Laga lite mat.
Vi-tid är så dyrbart. Och det krävs så lite.
jag&b 3
Förra våren, promenad på Djurgården. Snart kan vi promenera igen. Om vädret håller i sig.
Of Love Tilly

Fullt upp

Just nu är det fullt fullt upp. Sitter på jobbet och längtar ut i solen.

Lunch idag blev yoggi tre korn.
Tanten på ICA igår som delade ut smakprov var så jäkla söt och trevlig, sa att den var "sååå nyttig" och att den var "såå god" att jag var tvungen att köpa. Jag är svag för det. Dirketförsäljning. En gång köpte jag 3 värdelösa (och fula) plast lock till colaburkar för 40kronor styck för att den finniga killen som sålde dem sa att jag var söt. Jag kastade dem när jag kom hem.
image495
Of Love Tilly

Dyrgripar

image549 Jag & Hampe Kaki & jag ny?
Of Love Tilly

Lycklig

Livet är bra konstigt.
Jag vet att mitt liv, som alla andras går upp och ned. Alltid. Ibland befinner man sig i samma känsla en hel dag. Ibland växlar olika känslor flera flera gånger om dagen, till och med i minuten.

Jag har min kamp. Det jag alltid kommer kämpa mot, lära mig mer om för att hela tiden kunna hjälpa mig själv, påminna mig själv. Som jag berättat förut har jag lidit av depression med fruktansvärd ångest. Attacker och panik jag inte önskar någon. Ingen fiende, vän eller vemsomhelst jag inte ens känner. Ingen. Jag är inte helt fri än idag. Och det kommer jag nog aldrig bli, men jag vet och jag kan mig själv.

Träning, metoder och kunskap har lärt mig att kämpa på rätt sätt mot rätt sak. Många gånger tror man att man hjälper sig själv, eftersom man byggt upp en mur ,en metod som dämpar ångesten för stunden, men som bryter ned dig och din kropp i långa loppet.

Jag har trott, att på allvar i den knäppa värld jag själv byggde upp,  att jag inte på riktigt velat bli glad igen. Trott att jag skulle må bra igen.

Nit på nit. Jag har haft människor i mitt liv som jag inte mått bra av att ha bredvid mig. Kompisar som sugit all energi in till sista droppen ur mig. Vänner som ljugit. Kärlekar som slutat fel, aldrig pågrund av enbart en person, utan snarare på grund av sättet att hantera det på, utan ärlighet eller respekt, rentav elakt. Personer jag är glad och lättad över inte finns bredvid mig idag. Jag har ju mina dyrbara som ger och ger. Utan slut.

Det jag menar med att livet är konstigt, är just det att nu har jag nått den lyckan, glädjen i livet jag inte visste fanns. Det jag trodde var en klyscha, en rosa saga. Är på riktigt.
Vardagsbekymmer, småprobem kommer alltid. Det jag menar är det totala. Mitt sätt att se på saker ha förändrats så radikalt att jag inte ens tycker att jag är samma person idag som för två år sedan. Inte på något sätt.

Mina värderingar, min högsta lycka ligger i männsikorna jag har omkring mig. Ömsesidig kärlek och förståelse.
Min fina familj, min underbaraste Darling, världens bästa H och min dyrbara B. Som har hjälpt mig kämpa, hjlper mig frtfarande och som jag lär och imponeras av hela tiden. Ni gör mig lycklig. Och jag gör mig lycklig.
Of Love Tilly

Skidar

image504
Härlig semesterbild från Wärdshuset i backen, njutandes i solen.  Med stor hårig och töntigt snygg mössa.
Of Love Tilly

Svärandes och svettandes

Har snurrat runt  Stockholmcentrum hela morgonen för att försöka hitta rätt. Visningar har stått på schemat.
Har blivit utsickad för att jag ska försöka lära mig hitta bilvägen i stan. (Gångvägarna kan jag nästintill klockrent, så det är nästan så att jag inte undrar om jag tom. struttandes på klackar skulle komma fram fortare än svärandes och svettandes i bilen, för att inte glömma skrikandes. Skulle vilja utnämna mig själv till expert på "idiot!" skrikande i just bilen).

Väldans mycket att göra, men jag tänkte unna mig lite skoshopping (har sett ett par på H&M faktiskt, sådär så att jag inte kan få dem ur tankarna...) innan jag åker hem för att fortsätta jobba.

Of Love Tilly

Fudge

Jag som hade skämt bort mig själv i tankarna med en tidig hemgång och promenad ute i solen med nya pilotsolglasen, för att sedan jobba hemifrån ikväll. Men icke, kvar på kontoret. Väntar på lite besked.
image502 
Trippar iallafall runt i högklackat och min fina fynd klänning från H&M.
Längtar efter andra hälften av två-kilosgodiset som ligger hemma och väntar på mig i skafferiet. Jag kan nästan höra hur chokladfudgen skriker efter mig.
Vart tog den här dagen vägen? nyss var hon ju nio och jag gick runt och små-måndagsmorgon-surade. Jag tjatar, men återigen, tiden går så flygande fort.
Of Love Tilly

Morgonstund

Igår var det hemma bäst och likaså idag. Tar en lugn morgon och jobbar hemmifrån med raggsockor och dricker näs-kaffe i marilyn muggen.
image500
Senare åker jag inte till kontoret och har lite änden att uträtta på stan.

Of Love Tilly


Hemma bäst

Att sex dagar kan gå så fort.
Skidandes i solen, mysandes på kvällen.
image501
Och hemma bäst heter det ju. Även fast det är underbart att ha semester. Hoppas bara B kommer hem snart så han kan lugna ner mig lite.
Veckan blir hektig men rolig. Så en tidig kväll är att föredra.
Dock är jag helt speedad på socker då vi fick med oss ungefär två kilo godis som blev över hem.

Of Love Tilly


Fel


Ibland vaknar man upp med en fel känsla. Ibland försvinner den och dagen blir precis som den ska, glad och härlig. Idag är inte en sådan dag.
Gamla känslor, minnen och tankar kryddas med en stickande molande känsla i magen och toppas med den där ångesten.
Of Love Tilly

Skidsemestrar

Sitter uppe i dalarna, Gesundaberget för att vara exakt, och skidsemestrar.
Jag och B åkte upp i måndags och har haft två mysa-framför-brasan kvällar.
Igår kom delar av min familj upp tillsammans med vänner till familjen.

Stugan, huset, är helt underbart, ligger precis vid kanten av siljan och många timmar har spenderats utomhus påbyltade och bara slappandes med en öl tittandes ut över siljan och bergen från två stolar vid stranden.

Imorgon är det Vasalopps-dags (inte för mig dock, gudbevaremigväl vilket påhitt det skulle va) men B har fått för sig att åka tillsammans med S och gänget. Så vi får väl se hur det går. Kommer stå vid mållinjen och hejs på.
Nu är det snart dags att ge sig ut i backen.
Of Love Tilly

Iprenkvinnan

Så här snygg och supersexig kommer jag vara klädd under skidutstyrseln. (Perfekt med byxor och tröja i ett, ingen snö innanför på ryggen!)
20kronor på rea fick det vara värt för att se ut som iprenkvinnan.
image495
Super streching och osprickbar är den också, jag kan börja och bända mig som en elitidrottare. nästan. Ungefär mitt bästa kap hitills.
Of Love Tilly

Nobody

Visst är det väl så, helt rätt. Som alltid.
Men varför kommer det sig nu att du gömmer dig bakom Nobody?
Of Love Tilly

Streets

Nu har jag lagt ned sammanlagt 450 kronor på The Streets CDskivor. Juste nu i kör vi back-in-the-days style med hederliga CD:s.
För, yepp. Precis så bra, 450 kronors bra, är dom.
image494
"Original pirate materieal" och "a grand don´t come for free"
Jag kan bara inte motstå hans helt fantastiska och sådär härligt, ja,sexiga engelska accent.

Och om någon annan vill köpa udda musik till stöld priser så kan jag tipsa om NK´s skivaffär.
Of Love Tilly

Datorskrälle

Sitter och fösöker föra över musik från datorskrället till ipoden. Vilket nu resulterat i att jag har lyckats radera alla musikfiler på ipoden. Ibland överträffar jag mig själv, med att vara helt genialiskt klantig. Alla album med mina älskade The Streets! Borta. Helskottas jäkla fasiken!

Eftersom att min fina röda bil inte har någon såndär modern spelare med CD i (utan orginal radiospelaren från 96 komplett med uttag för kassetband, det ni! bra grejer) så kopplar jag ipoden till kassetspelaren för att lyssna på musik.
4 timmar i en bil upp till fjällen utan musik är ju ingen höjdare...
Of Love Tilly


Skor

Nya skor. Fast gamla. En av mina största synder ä seconhand-shopping.
 
Brunt och cremefärgat. En riktigt hit. från Myrorna.
Of Love Tilly

Hemåt

Frukostsmoothie (sådär riktigt supertjock så att den går att hålla upp och ned på en sked) innan det är dags att åka hemåt på besök.
image490















Lillasyster fyller år imorgon och ikväll är det melodifestivaldax tillsammans med Darling.
Of Love Tilly

Monki

Nytt reakap från Monki som startade sin slutrea igår. 
Lätt batik-färgad blus med vida ärmar och höghalsad uringning. 
Har inte varit speciellt mycket för Monki men en hel del kap har jag lyckats haffa på rean. Ibland ratar man alltför fort.
 image489
Nästintill nyvaken och med håret i boll med tovor i på huvudet, snygg som få!

Of Love Tilly


Förberedelser

Full rulle med förberedelser inför skidresan på måndag.
Har varit och handlat fyra kassar med mat och kexchoklad.
Fick dessutom helt gratis(!..?) ett rosa bil solstift för läpparna om man köpte två påsar alhgrens! Det ni.


Jag som inte ens gillar bilar. (fast stiftet smakar jordgubbar!)
Of Love Tilly

Modemiddagen

Louise anordnar modemiddag.

Glamour, uppklätt, mat och mode!
Ungefär de fyra viktigaste sakerna till att fortsätta andas!
Glamour - vem önskar inte att man fick leva med intriger, lockar stora som tekakor och ungefär 30 olika män som svärmar runt en som små flugor.
Uppklätt -  varje dag blir lite roligare, lite glammigare och lite bättre när man känner sig uppklädd.
Mat - vem kan leva utan?
Mode - bloggvärlden har ju skapat flera årskullar av "fashionistas", några bra andra mindre bra men det vore så jävla häftigt att få möjlighet att träffa alla. Inspireras och inspirera.
Of Love Tilly

Kärleksdag!

Det blev en kärleksdag iallafall. Och både jag och B kom hem med varsinna röda roser i hjärtepresent.
Jag har köpt hjärtebakelser till efterrätt och B står och lagar mat. Favvisrätten - kycklingfilé fylld med halloumi.
image487
Så nu tänkte vi ägna oss åt en sockersliskig kärlekskväll.
Of Love Tilly

Beslut

Jag har just fått ett erbjudande.
Som lockar och frestar mig väldigt mycket. Fast dock, ännu ett beslut och ännu ett dilemma.
Kräver bearbetning och genomtänkning.

image480

Tänk om! tänk si!? tänk så?
Hur tar man viktiga beslut, hur lär man sig att agera som den vuxna man anses vara?

Of Love Tilly

Kärleksdagen?

Eftersom B brukar vara superduktig på att glömma bort sådana här dagar tänkte jag otraditionsenligt nog överraska honom med rosor.
Dessvärre är han inte hemma försen sent ikväll, men det är ju aldrig försent för kärlek och överraskningar!

Of Love Tilly


Håret

Alla klipper kort, förlänger, färgar, luggar, slingar.... Just nu känns mitt bara torrt och vinterruskigt.
Lite fart och fläkt i håret är på sin plats.
image367
Of Love Tilly

Btw

...Nobody, det börjar bli creeapy. Vem är du?
(och för den sakens skull, S kommer hem i väl tid innan lillasysters dag)

Istället för att svara med kommentar svarar jag här.
Vad härligt trevligt, vän till familjen, i vilken bemärkelse? Vet du vem jag är (vilket jag misstänker?) borde du veta att jag är nyfiknare än nyfiknas!

Jag har nog varit nyfiken ett tag, men sen försvann du? Vad är anledningen till varför du gömmer dig bakom Nobody?
Of Love Tilly

Skönheten

B är borta och hjälper lillebror med renovering, så jag passar på att roa mig lite på egen hand och ha en skönhetskväll.
Massa knäppa och säkert bra prylar plockade jag på mig som en tok på apoteket idag, så vi får se, förmodligen och helt säkert vaknar jag upp som Skönheten imorgonbitti.
  och så här underskön bli man av de där porplåstren, har säkert gått på världens bluff men upp till bevis nu när det är dags att ta av dem (dom är nu stenhårda!)
Of Love Tilly

Det här med barn

Jag har aldrig varit sådär överförtjust i barn.
Men på senare tid så har jag känt mer och mer: att visst, om i alla fall 10år, om man får och har möjligheten, de rätta förutsättningarna och om livet är så pass stabilt att det är rätt att sätta ännu ett barn till världen, så skulle det var underbart med en liten rosa prinsessa Bridget!


Men dock, jag kan verkligen inte det här med barn.


Är det bebisar det handlar om så börjar de smågnälla så fort jag kommer innanför en enmetersradie. För att smågnället sen övergår till stortjut när jag rör vid dem. Kommer jag sen till steget att hålla i dem skriker de av högan sky och jag sitter bara och tänker på att jag inte får hålla fel så att jag petar ens i närheten av fontanellen så att bebisen inte får hjärnskador för livet, hålla huvudet rätt och inte klämma för hårt klappa försiktigt, försiktigt, samtidigt som jag försöker ignorera det öronbedövande skriet.


Kommer det sen till lite större barn mellan 2-10år så börjar jag prata med oerhört överdriven och jobbig bebisröst. Heje på djeje, lilla sessissan. Oj!, Oj!, Oje! jorde du illa djej, tackars tackars illa illa djej. Oj! Oj! Oje! Såååå duttig djue er djå! Inte konstigt att det tar upp till fem år att börja tala rent.


Är det sen ungdomar ungefär mellan ungefär 11 och 14, säger jag "hääääj" (eller så klämmer jag på min höjd ur mig ett väldigt okäckt "tjena") och sitter sen bara och ler fånigt sådär så att tänderna syns och så småningom blir så torra att jag inte får ned överläppen. Sådär fånigt så att jag får den här himla-med-ögonen-blicken bara tjejer i yngre tonåren kan. Jag som trodde jag var cool!?


Min lillasyster som fyller tonåring på söndag, hon och hennes kompisar är praktexempelpå detta. Det spelar ingen roll vad man säger utan att man möts av ett "åh, guuu vad du ee töntig" himla-med-ögonen.


Mja, jag vet inte om det är min inställning, barns inställning mot mig eller en kombo av båda. Jag har lite att jobba på innan det är dags att börja tänka på bebisar. image394
(Eller så är det för att jag böjer mig fram över barnvagnen och ser ut såhär.)





(dock hindrar det mig inte från att sukta på prinsess-rosa avdelningen på IKEA, och i ärlighetens namn vilja ha allting själv)


Of Love Tilly


Hurtbullen

Nu har jag legat och rullat runt på golvet, stånkat och stönat,i en halvtimma framför en tränings DVD jag fick gratis med en tidning en gång. Det ni. Hurtigare än hurtbullen.
Än så länge är det fortfarande så mörkt när jag kommer hem från jobet (även fast dagarna blir längre och längre!) och då vill jag inte riktigt gå ut och promenera. Luncherna räcker inte riktigt till till promenader.

Nu återstår det alltså bara att slappa sig igenom resten av kvällen.
Nu vänner och en kopp thé för att sen äntligen läsa klart John Grishams -Klienten.
Of Love Tilly

Leendes

Måndag morgon. Jag är sådär perfekt pigg och fräsch. Och kan bara inte sluta le.
Efter en sådan pefekt helg och bara sex dagar kvar att jobba innan vi åker på skidsemester så kan man inte annat än bara le. Ungefär såhär. Töntigt. Supertöntigt.
jag
Of Love Tilly

Vår kväll

Igår för min överraskning för att fira vår ettårsdag tog älskling först med mig till Rodolfo´s en italiensk restaurang i gamla stan, dit han också tog mig för vår första dejt.
Underbar hemlagad tortellini med riccotaost, spenat och varm tomatsås med ett rött vin till.

Efter middagen, strax före sju beställde servitrisen taxi till oss som körde till Göta Lejon. Redan då började jag nästan skrika högt i taxin av förtjusning och mycket riktigt hade B bokat två biljetter till musikalen Sound Of Music! Han vet att jag älskar musikaler. Och själv blev han glatt överraskad och tyckte det var riktigt roligt. En helt galen överraskning, en helt perfekt kväll.
image475
Undrar vad jag gjort för att förtjäna en sådan underbar, otänksam och romantisk pojke. En helt perfekt början på ännu ett år tillsammans.

Kvällen slutade hemma där han fick mina presenter, ett silverberlock med ett hjärta inskrivet bakpå, så att han alldtid har mitt hjärta med sig. Och en "kärleksburk" där jag skrivit ned minnen, ögonblick och saker han gjort och vi gjort tillsammans.

Of Love Tilly


Sprickfärdig av kärlek

Vi 10/2/2007 - 10/2/2008
Förmiddagen har spenderats i sängen. Och jag ska snart börja göra mig i ordning för överaskningen B har fixat med för att fira vår årsdag. Han springer runt och dansar och är sådär söt som han brukar vara.
Ett år med dig min underbaraste. Det gör mig alldeles varm i magen. Lycklig. Glad. Sprickfärdig av kärlek.
image474.
Of Love Tilly

Jobb, vin, dans och väntan

Sitter med ett halvurdrucket rödvinsglas framför Let´s Dance samtidigt som jag  jobbar. (jo en fredagkväll, faktiskt)Försöker redigera ett dokument som måste vara klart på måndag morgon. Och imorgon ska ju jag och B ut på överraskning, så då blir det inte mycket tid.

Och väntar. På B, J och A.
Snartså blir det lite drinkar, ost oc kex. Precis vad jag beövde en fredag som denna.
Avkoppling, lite gott och härligt sällskap.
Of Love Tilly

Städax

Jag vågar knapp gå runt i lägenheten med risk att kliva sönder något eller i något gäggigt.
Så nu är det städning bigtime som gäller.
Senare kommer söta A & J förbi för lite fruktdrinkar!
Of Love Tilly

Nytt fast gammalt

Jag och B var hemma hos Mami och S igår för att plocka med oss det sista av mina grejer.
Rensade ur de två garderoberna som återsom (har ingen aning om hur allting skall få plats hemma i lägenheten, garderoben har redna börjat be om nåd att vi ska sluta mata den med kläder)
Men väldigt roligt att hitta gamla saker som man nästintill glömt bort att man har!

Jacka Cremebeige Ull jacka i angora, med hög mysig krage som går att vika ned. Perfekt frampå vårkanten som komplement till skinnjackan.
image383

Mina fläckiga Ray Ban´s! Som jag sörjt dem eftersom jag trodde jag tappat dem.

image386 Cremevita sandaler med klack och slingback. Helt helt fantastiska.

image475 
      Lackväska från Bershka. Köpt i portugal.



Awesome 
                                


En gammal partyoutfit, klänning från Lindex. 
Funkar fortfarande.

                                                                     Of Love Tilly                                                                                                                    

Mammamail

Min mamma älskar att maila. Egentligen bara för att nu har hon lärt sig allting med att bifoga vidarebefordra och klippa ut och klistra in.

Varje morgon när jag loggar in på min gmail ligger det minst 3 nya mail från henne. Som följs upp av ungefär 1-5 till senare på dagen.
image563

Innehållet varierar men idag fick jag ett mail med en bild på en morot. Väldigt fin. Som ni ser.

(Oftast brukar de innehålla massa fräckisar eller bildspel, som jag inte vågar öppna på jobbe., Då det har hänt att en spritt naken man hoppar fram med snoppen i högsta hugg och börjar sjunga!)

Of Love Tilly


Biodags

Spontanbio. I Am Legend.
image562
Och är inte bion bra har man ju Will att titta på!
Of Love Tilly

Presenten

Nu ska jag bege mig ut på presentjakt. Presenten med stort P. The presentettårs-presenten.

Känner jag mig själv rätt kommer det sluta med att jag har fått en ny klänning. Eller ett par skor.
Om vi kompromissar lite kanske B går med på att min present till honom blir en klänning till mig! Det låter ju bra.
Då återstår bara att klura ut hur jag ska övertyga honom om det.

Förövrigt mottas tips på bra personliga och fina presenter oerhört tacksamt!
Jag vill så hemskt hemskt gärna ge honom något så att han ler sådär. Dessutom eftersom han ordnat med en överraskning till mig (ungefär den bästa presenten i hela världen, varför täntke inte jag på det?) och jag har en manisk ovana att alltid måste bräcka andra(mig själv inkluderad) med bättre presenter kan jag inte vara sämre. Och jag vet. Men precis så enfaldig är jag faktiskt.

Of Love Tilly

Nytt i garderoben

Ny kategori. Känner att jag har kommit bort lite från det syfte jag hade i början med bloggen.
Och ja, oorginellt nog, som så många andra, har jag ett stort shopping och sömmnads intresse.
Så nu är det dags att det får lite mer plats. Hur icke-kreativt det än är så tycker jag det är kul och det ger mig glädje.



Så. Nytt i garderoben.
· Mc-boots med bronsad dragkedje-detalj. Fulsnygga och helt underbara.
· Cerise-Rosa långa mockahandskar från Gina T, som jag fyndade för en tia.

Och nej, ni som hurrar högt av lycka att nu kanske mina konstiga långa-text.ironi-försök-till-skämsamhets inlägg försvinner, icke. De kommer mer sånt. Är jag rädd.
Of Love Tilly

Adressändrat!

Jag fick mitt första brev hem idag!  Yeei! tänkte jag och slängde mig nästan över hallgolvet, eftersom jag halvt och halvt förväntat mig att kungen eller iallafall Madeleine skulle skriva ett högst personligt brev och hälsa mig välkommen till kungliga huvudstaden. 

Men icke, enbart Vårdcentralen i Årsta som vill att jag ska välja husläkare. Yeei?

Of Love Tilly


Hallen före och efter del 4

Vi har blivit med hatthylla!
image560
Hur snyggt har jag inte matchat korgarna uppepå med tapeten?!
Of Love Tilly

Den kärleken

Efter att varit borta ett dygn, ja ungefär 22 timmar i helgen, så är det helt galet hur man kan sakna någon så, även fast man bort ihop och ses i stort sett varje dag. Hur man kan längta. image549
Den kärleken är så underbart härligt knäpp.
Jag trodde inte att det kunde vara så att man fortfarande är sådär nykär, fnittrig och flamsig efter så här länge. På söndag (10/2) har vi officiellt ett år tillsammans och vi har känt varandra i lite över ettochetthalvtt år.
(och på lördag ska jag vara klädd, fixad och klar klockan 17:00. B har ordnat någon slags överraskning för att fira oss).

Och ändå, vet vi precis vart vi har varandra. Vi pratar, vi vet, vi reder ut. Vi(läs jag) gråter, vi älskar och vi skrattar. Det är så tryggt och stabilt men ändå en sån frihet.

Of Love Tilly


I bilen

I bilen lyssnar jag på The Streets. iPoden är fulladdad med 3 album.



Och sjunger för allt jag är värd, jag kan knappt ett ord av texten utan flikar in lite där jag tycker jag kan.

Så dags att åka hemåt för besök. Hem till Mami, Darling och syster. (dock inte S, som är i Thailand på någon ö  någonstans,dricker Singah och läser Snabba Cash. Och nä. Nej. inte alls avis. Alls. äh)
Of Love Tilly

Timbalandtee

Min nya H&M tee, designad av Timbaland! for H&M Fashion agains AIDSAh!
image557
Sen ger jag mig inte in i debatten "varför kan man inte bara skänka pengar  till aidsforskning istället för att köpa en tröja" tjafset. Kom igen. Jag skänker, jag ger och bryr mig. Låt folk/mig få köpa en tröja som de/jag gillar och som är gjort för bra ändamål. Vad är grejen, finns det verkligen inte tillräckligt att klaga på.
Of Love Tilly

Vinallergi?

Igår kom jag till kontoret och satt mest och snörvlade hela dagen.

Jag har länge hävdat bestämt att det är kvalster jag är allergisk mot.  

Så jag satt och hade en lång plädering på kontoret om kvalster (eh.e.?).


Varpå min chef frågade vad jag hade gjort dagen innan.

Morfar hade varit över, vi hade ätit god mat och tagit varsitt glas rödvin.


 - Du har aldrig tänkt på att det kan vara rödvin du är allergisk mot?

Eh, näe...  alla bitar föll på plats, jag snörvlar och snorar alltid till förbannelse dagen efter. (Även om dagen efter bara innebär ett halvt glas, juste, rödvin. )


Nu blir det genast mycket jobbigare att komma till kontoret lite småsnuvig.

Så varje morgon när jag gått från bilen ute i snålblåsten och sprungit upp för trapporna och jag snörvlar till kommer gliringarna. ..

Of Love Tilly


RSS 2.0