It´s a New Year

Äntligen äntligen kommer ett nytt år! Det enda jag önskar är att 2007 får ett bättre avslut, med mer pondus från min sida!

So, what´s on tonight? Blir hämtad strax runt 12 (Hjälp! måste packa ner alla grejer jag kan tänkas behöva!) Har massa kul partygrejer; små konfettibomber, tutor, roliga spel bla. ett shotspel & lakritsshot!

Ska över till Kakan & Fredrik och hjälpa till med maten (eller jag håller mig så långt bort från den som möjligt så att den inte bränns vid, har en egenhet att orsaka svarta olyckor i köket,  så jag och koncentrerar mig på att duka)
Sen mellan typ 4 & sex låser jag och darling in oss i badrummet för att bli superheta , bara min frosyr lär ju ta ett tag...humhum)
Middag, god mat & dricka följt at ännu mer dricka, blandannat min Champange med guld(!) i. Vart tolvslaget firas beror på känsla.

So this was Christmas?

Så summasummarum; all Julstress, tokspringningar på stan efter sista-minuten-julklappar, paniken över att inte veta vad man ska ge alla, stressa ner  på stan en halvtimme på lunchen, slåss med alla andra julklapps-panikare & sena sömnlösa nätter av julklappsinslagningar och skärsår i fingrarna resulterade i en knapp timmes kaos framför granen, med papper, snören och presenter i en enda röra där ingen vet vem de har fått vad av. Så himla tråkigt.



Mysfredag

Sista dan på jobbet för iår, känns lite sorgligt, men det är mysfredag med tända ljus, tårta till 10 fikat & mumsande av chokladpraliner, så don´t complaine lixom utan - mums mums!

 Jag på kontoret

Juklapps-shopping idag, tur att jag ska dega framför en skön film ikväll. Jennifer Aniston & Vince Vaughn; The break-up. Sån perfekt kärleks töntig komedi som jag älskar. Tårar kommer trilla, båda glada och ledsna, men har en känsla av att de ledsna tårarna kommer vara fler.

"So how can you tell me, you're lonely
and say for you the sun won't shine?
Let me take you by the hand,
and lead you through the streets of London
I'll show you something, to make you change your mind"
Ralph McTell - Streets of London

I just want it back!

Julyra



Torsdag, relationsrådet i P3 Christer kl 14.00 bäst på radion på hela veckan. Hett tips alltså.
Ett annat hett tips är att spana in min önskelista!

Nu är det riktig julyra! paktet som skall slås in, smällkarameller som ska göras, ischoklad och knäck som skall kokas. Jag har tänkt  vara riktigt kreativ i år och pyssla o trixa för att ge alla klappar en personlig touch. Det blir sista-minuten-klapp-rusch på lördag morgon och sen Julklappsinslagnings-maraton på lördag kväll & uppvärmning av Julbordsmaten. Har förresten redan tjuvstartat med Julbord 2 gånger! Senast på "firmafesten" i tisdags. Jag som inte ens gillar Julmat speciellt mycket.



elina6jag cowboy

Jag och Elina, kort från helgens bravader.

Jag vill bara inte såra!

Min Önskelista för 2006

All I whant 4 Christmas 2006

Hjärtbrödrosten; jag menar, hur sött får det bli?!

Sötaste svart-vit rutiga vårskorna i filt. Me like!

Jessica Simpsons Loboutin-skor till Nyår, dreglar...frågan är om man vill ha de röda, de i svart, guld, eller de med öppen tå?

En underbar vikvägg från Household med Marylin, den har gått ned en tusenlapp i pris så det är ett riktigt julklapps-fynd.

Vad som helst från Perpetual kid eller Designtorget.  Varför inte någon utav de här söta plåstren med superpraktiska burkar från just Perpetual kid?

Självklart Robbies Rudebox, det enda jag inte kan förstå är varför jag inte redan köpt den?!

Någon utav de här dvd boxarna med Marylin och mellandagarna är räddade! (t he moments jag inte är ute och slåss på julrean vill säga...)

Den här überbara rosa köksmaskinen, vem vill inte ha den?

Rosa hårtork från Obh Nordica

Rosa mixer, tänk att kunna göra färska smoothies varje morgon!

Rosa popcornmaskin från Tesco! Vilken dröm

Motorolas RAZR v3i knallrosa eller bubbelgum! I want, I like! Eller varför inte D&G versionen?


The Fairytale gone bad

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain’t nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can’t stand
I’ve had it to the limit; I can’t be your man
I ain’t more than a minute away from walking

We can’t cry the pain away
We can’t find a need to stay
I slowly realized there’s nothing on our side

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can’t deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they’re bad
Tell them it’s me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don’t look back. I won’t follow
We have nothing left. It’s the end of our time

We can’t cry the pain away
We can’t find a need to stay
There’s no more rabbits in my hat to make things right / Sunrise Avenue - the Fairytale gone bad.

FrostY Weekend

Oh Shit Pommefritt! 6 dagar till jul! Insane! Gosh...! har lixom inte riktigt hunnit med att köpa julklappar till alla. Dessutom lider jag ju av vänner-Monica-syndromet, Jag måste bräcka mig själv med att köpa bättre julklappar för varje år, darn men de är kul med klappar.






Dunderhelg! Utgång i fredags, jag var en mycket söt cowboy/girl? och blev nästan fångad i lasso, hehe. Frågade efter tomatpuré när jag i självaverket skulle ha jorsdgubbspuré...inte så lyckat, tur att jag har vänner som rättar till tokiga missöden...

Singing in the rain....OhOhOh Gosh! En musikal går inte riktigt att beskriva, den måste upplevas, men jag blev sjukt inspirerad till att börja steppa eftersom de steppade igenom hela föreställningen grymt bra.

På kvällen var det fest hos gamla kompisar i en Stockholmsförort, lite fylla, många cigg & mycket sång! Awesome!

http://www.youtube.com/watch?v=fpfpON3IoeQ trots att du var sjuk, oooh! alltid Justin!


Finally Friday

Yeeei , äntligen fredag!
Hade sett fram emot en superskön hemma kväll med marabou Daim och Djävulen bär Prada. Men icke sa nicke, det blir utgång istället. Seven har börjat med massa töntiga teman (fast det är ganska kul också hihi) och ikväll är det Wild Wild West-Cowboy, humhum får leta fram min supersöta rutiga skjorta ligger typ läääängst in i garderoben...

Dagensoutfit; svarta superläckra skinnstövlar, svarta shorts och svartlångärmad jumper, matchat med en grönscarf och min bissmark-länk i guld.


Imorgon blir det Julshopping i Sthlm med min Kaka och Fredrik, har inte köpt en endast julklapp och börjar få smått panikartade känslor... Många turer mellan Indiska i gamla stan & förbi Centralbadet till myrornas, käka på något mysigt ställe utan pizza-hut otrevlig personal och dryga finska äckelmän ( det fick jag o K uppleva förre gången, pizzan blev lite mindre god av det tyvärr...) Sen en Latte-to-go på vägen ut från Lagerhaus.

Sist men inte minst MUSIKAL!! Singing in the Rain på Oscars! Awesome awesome, längtar!

Singing in the rain

Ljusklara hägring

Mycket trevlig helg & en ännu trevligare helg stundar.

Utgång i fredags, bara det att vi missat militärtemat, kom i en helsvart outfit toppad med accesoarer i guld, bla. min quiltade londonväska med guldkedja. Det dröjde dock inte länge innan vi också blivit nedkletade med grön kamouflagesörja. Lite halft ångest att vakna upp grön överallt!

Julbord i lördags som faktiskt var supergott, goda drinkar på båten & dagen började lite skönt med Baileys sådär vid 13 snåret. Morfar bjöd och det var lixom inte läge att tacka nej!

Köpt Nyårschampange med små guldflagor i, kommer bli perfekt vid tolvslaget!

Dagens Outfit chict enkel; Luciadagen till ära med rött läppstift






Suddenly tears and agony

Så gråt ej mer,
Det ska bli så bra.
Kom ta min hand, här finns jag.
Och jag ger dig skydd nu mot alltomrking dig.
och jag finns här, gråt ej mer.

Darling min bästa. Mina tankar är hos dig, och alla, hela tiden.



Späckad helg, som vanligt. Jag gillar ju det :D
Tindra get-togehter ikväll. Riktigt lajbans. Saknar min tindra flickor & UF året! Mycket skitsnack, Berit härmande och fnitter.

Tindraflickor


Julbord på Eckerö linjen med tjocka släkten på lördag. Gillar ju inte Julbord, men det är mysigt att åka båt. Skall köpa lite nyårsdricka i taxfreen, asgood. Kanske Sthlm på kvällen, hum hum hum. Vi får se hur det utvecklar sig, hehe. trevligt ; )

Advent, Julmarknad & Fyrverkerier

JätteJul-mysig helg! Julmarknad på Grönan i lördags, stämmningen förstördes lite av regn(som skulle varit snö) men det var fint, lagom kallt och mysigt iallafall. På kvällen ; Middag i Gamla Stan, vittvin & dundergod pasta. Följdes av ett besök på Norra Brunn, helt sjukt kul. Länge sen jag skrattade så mycket.

Adventsmiddag hos mormor på söndagen, supersmarrigt med glögg! Skyltsöndag med Fyrverkerier. En typisk härlig advent : )

Har hittat det perfektaste mönstret till min Audrey Hepburn - Breakfast at Tiffanys- inspirerade - Nyårs klänning. Ska lägga lite personlig touch på den. Lovar att rapportera mina framgångar med sagda klänning.

Audrey Hepburn


























Idag är en viktig dag, Pennkjol och högklackat på. Sen får vi se...

Spännande Spännande

Idolfinal Ikväll, Exciting!

Erik&Markus Idol

RSS 2.0