Hur? och Varför!? och Fan och Nej!!

I´ve lost it.


men, korv & älg

vet inte hur det här ska gå. En tyst förvöntan, en gnista av hopp. Som jag egentligen inte vill ska vara där! Ett hejdå för en stund, ett hejdå förnu. Två hejdå som betyder så mycket.

Kan inte allt bara va, utan tankar o tårar. Jag vill ha skratt och leenden, hihi. Jag vill ha korv & älgpasta, pang bom!


Söndag igen....

Varför måste allt kännas så fel?
Jag tycker inte ens att det är kul att bestämma vad jag ska ha för kläder imorn, då är det fel! Min höstgarderob 06 är oslagbar, men jag känner inte för att ha mina supersöta grå shorts, inte min dunderbara röda kappa, inte min mysigaste stickade oversizeade randiga tröja, mina superläcka Acnelookalike jeans med hög midja eller mina skoletter. Jag känner inte ens något för min skinnjacka längre! Panik alltså lixom!

På fredag är det Idol, har tickets till inspelningen, längtar efter att få se Cissi live, Övergrym tjej.
Jobba imorgon, suck! Funderar på o sjukanamäla mig, ligga hemma o grina över någon snyftarfilm istället. Slippa gå upp ur sängen...bläh men det går ju inte, fullspäckad dag imorn.

Åh vad jag hatar söndagar, hatar hatar hatar!
(men om en timme säsongstartar Parlamentet, enda ljuspunkten den här veckan, yipppie?)


Korvjävel! Godnatt!



All the dreams are all blown away

Lögnare! alla bara lovar och lovar, till ingen som helst nytta?
Dumskalle! jag bara väntar och väntar? till vilken nytta?



Varför? lixom varför? jag förstår inte så mycket, inte så mycket alls. Jag vill så mycket!
Hade tänkt gå ut ikväll, men mitt humör är lika jävla bortblåst som ett jävla asplöv i den här jävla höstvinden! Varför kan inte jag få ha roligt också?

Arg, rädd, glad? liten, sårad, älskad, förvirrad, ledsen, underbaraste, vilja, orolig. Förstå att jag blir confused?!


"I wanna be loved by you, just you,  nobody else but you!"

Marylin



Underbara tisdagar!

Desparate Housewifes + Idol! Kan det bli bättre? Lovely lixom : D

Har nu äntligen shoppat mina efterlängtade skoletter ( yeeei!! ) dom är to die 4, OCH min röda kappa, grymt schysst färg och man ser så där halvmystisk, halvcool och supersnygg ut i den.

Praktik imorrn första dagen, börjar 8.30 inte så farligt tidigt, sååå skönt med lite rutin igen. Har dessutom införskaffat en schysst liten kaffetermos i rostfritt som jag kan styla med på morgonen, hihi. Ser fram emot det supermycket, grymt kul kommer det bli.  oh yes yes


Faan alltså, det finns så mycket som jag inte förstår. Samtidigt så vill jag väl egentligen inte förstå, inte allt iallafall.  Jag kan bli så trött och så fruktansvärt ledsen, allt som har varit som aldrig kommer igen. Inte bara för mig.
Jag är ledsen för min egen skull men också för andras.
Ta sig i kragen och börja behandla sina medmänniskor så som de förtjänar, även fast det har varit svin. Förlåt är ordet som ska betyda något. 
(det är nog ingen som förstår det här förutom jag, tro inte att du förstår för allt är inte menat på en & samma sak )

Sluta såra, det blöder ju redan!




 


Snart måndag igen

Söndag igen, är inte det en seg dag eller vad?
Kom precis hem från landet skönt att få andas lite ren luft, så kan man känna sig nyttig ett tag till :D

Har kirrat en praktikplats på UngFöretgsamhets kontor, så damn bra är det! På onsdag ska jag börja, leda lite egna projekt, träffa kul människor, prata om det senaste incidenterna "kring skolväsendet" :p.....det är nice nice nice! Dessutom är jag som klippt och skuren för det, hehe.....EGO! moahha

Har dessutom köpt de sötaste små mörkgrå stickade shortsen med hängslen, (som jag letat ihjäl mig efter!!)  my Gosch de är heta så det är glassiiiigt!
Nu måste jag bara hitta ett par schyssta skoletter, kanske med lite mormors-känga-stil, eller en liten rossett? Och en röd jacka/kappa så är hösten grejad ; )

Glida runt på stan med tjocka strumpbyxor, en schysst tröjklänning eller oversize stickad tröja, basker skinnhandskar,mhmmmysigt , grädde på moset blir en röd jacka. giiihi! eller kanske en rutig eller den här supersöta vita?
De gäller bara att hitta grejerna, har fnattar runt som en galning på stan, men hittar ingenting!Arrrgh! Fatse det är ju lite av charmen med det hela iofs...

Har varit lite nere de här dagarna....tankarna bara snurrar, hur får man stopp på den fuckade karusellen? Ena sekunden är man där sen är man därnere för att Vips! vara uppe igen, jag blir så trött  :o Gäsp!





Bara för att det är fint väder måste man vara glad?

Solen skiner, det är sådär lagom höst i luften, fåglarna kvittrar fortfrarande, man inbillar sig att solen fortfarande tar lite bara för att det blir varmt och skönt när man sitter i den.......AAAArrrGh! Damnt it lixom! Världens perfektaste dag och man kan inte ens få vara glad, nehe då.....rummet ser ut som ett slag fält, arbetsmarknaden är ett skämt, det finns inget gott att äta förutom mina marinerade kidneybönor.


Plus att jag inombords är heeelt waisted. Knäckt!

It´s sucks så att det inte finns så mycket kvar to suck on

Idag är första dagen i mitt bloggande liv!


Lite sen med den här bloggrejen lixom, men till mitt försvar skaffadejag bloggen för flera månader sen men jag har inte skrivit något i den... :S arrgh!

Okey men nu tänkte jag iaf köra igång. Det första jag bara måste säga är att Lilly Allen är så sjukt jävla grym, såg hennes video nyss precis, faaaaaasiken va bra smile är (& hennes andra låtar på skivan typ LDN)

Jag tänkte att så här första dan bara presentera mig lite grann...Den här (alltså MIN hihi) blogg kommer inte vara koncentrerad runt ngt särskilt ämne, eller typ livet? Tankar känslor, glada dåliga....everything! 

Jag är då annars en tjej på 19, nybliven student & försöker hitta jobb :( inte det roligaste. Det går jävligt trögt,(It sucks) dessutom finns en kille som man är jätteorolig för och som man vill vara med även fast det inte går, sucks even harder! Vad to do lixom?
Det är så svårt när känslorna tar över förnuftet, det är väl något ALLA råka ut för men det känns just just som att det BARA är en SJÄLV som drabbas...

Men annars är jag glad o sprallig....eh?ja juste, kul ibland, puschig & painig ibland, modegalen, clever ibland men ibland vet jag inte så mycket. typ så, det får räcka för nu SMILE 8-)

sjukt snygg



Jag med sjukt stort hår och supersnygg rött läppstift, så glammigt! Synd att inte berlocket (ett ♥) syns med i bild.






























Idag tänkte jag inte skriva så mycket mer, det blev lite kort kanske men just därför måste jag ju återkomma!  

Ccccciaooo! =)

RSS 2.0