Yeah Baby!

darn, jag är på gott humör idag. Kan det bero på att jag snart ska springa från jobbet och köpa den där orange Marc´O Polo klänningen, yeah baby! den är het. Eller på att jag sen ska träffa min Kaka? dricka kaffe och äntligen få skratta hysteriskt till Nyårsbilderna som kommit? Eller för att jag & B myspratade en timme igår, eller kanske för att det är min B? yeah Baby, it feels so good!

Men baby, till dig som struntar i mig in på Tilly´s Wardrobe för lite skönt mode.

Tilly´s Wardrobe


Titta in på min andra blogg Tillys´Wardrobe där jag lägger upp inspiration och inom kort fynd Ni kan köpa direkt av mig.

Naghty Harry!

Mumsiga bilder på en manlig Harry, eller Daniel Radcliffe. Övertygad om att han kan mer än "bara" Harry Potter, och inget ont om dem för de är ju som bekant sjukligt bra.

Daniel rRdlciffe
Grrr, farligt, titta men inte röra.

Grammisgalan 2007

Grammis resumé..

Galans sunk; The Knife, som blev galans stora vinnare och hade inte ens lite charm att släpa sig dit för att ta emot prisen. Istället tackade de via videoinspelningar, sunkigt utklädda och med töntiga röster. Riktigt lame.
 Bu!

årets Hiphop/Soul; Snook - ÄR. Helt rätt, men ganska obvious redan innan, jag menar vem gillar inte Snook? Sen är det ju inget minus att de är sjuka het-hunkar båda två!


Galans Klänning; Marit Bergman. Jättefin i blå-blommig klänning


Årets Låt; 7mila kliv - Martin Stenmark. inte världens största fan av 7mila kliv, men värdig vinnare.
 Martin med söt fru.

Årets Nykomling; Veronica Maggio, yes yes. Love her.


Kvinnliga Pop; Anna Ternheim, förlåt men...What?!


Sanna Bråding & Carina berg inleder med supersnygga matchande klänningar, tillochmed Sanna överraskade i en snygg klänning, men whathefuck!? efter första pauser byter hon till en skräck-guld-plottrig-sak. Nej, nej, nej. I´m Disapointed. Och skippa ögonskuggan, mycket pandavarning, gör sig inte ens bra i TV. Svart skugga & vit hud blir dessutom kusligt spöklikt. Inte snyggt.

I övrigt en ganska gäspig gala, med tråkiga tal. Det var inte för inte jag zappade mellan Simposon på 6an & Ugly Betty. Keep it up till 2008!

Lots Of me Like!

Vill ge stora Me Like ♥, till alla läsare av lillabloggboken, nya varje dag. Superkul, lämmna gärna kommentarer.

Lillabloggboken nyheter:
Idag är det premiär för min nya blogg  "Tilly´s wardrobe" Där jag kommer lägga upp bilder på min garderob, got-to-haves samt alla it-plagg. Håll utkik. Det betyder att lillabloggboken, kommer bli mer personlig i framtiden så ni som inte orkar mig satsa på Tilly´s wardrobe.

Keep up the good reading! Lots of love ♥ / Tilly 


Grammisgalan 2007

Tonight´s the night. grammisgalan 2007. Bänkad framför TV:n på 4:an 20:00.
Grammis


Personliga favoriter är Snook som borde vinna för Bästa video till "Längst fram i Taxin", som är så freakin skön! Och dessutom för Bästa album "ÄR"

Snook ÄR

Samvete?

Samvetet är en lite mystisk sak, ingen vill ju ha ett dåligt sådant. Och nu när jag inte har dåligt samvete ska jag ha dåligt samvete just  för att jag inte har det? Lite kringelkrångel, förstår ni vad jag menar?
Little help please!

Tip of the day #2

Din sko överraskar starkt i vår med många schyssta skor på Damkollektionen. Värt att gå in och inspireras på deras hemsida.  Herrkollektionen ger jag inte mycket för. Boysen ska gå i sådana vagabond sjukt hunkigt hett.

Ett smakprov:

 Love these, sådär lite crazy originellt. 
 Sjukt het på den här trenden. Stilrent, passar till allt. Blir det bättre?
Loubotin inspirerade röda pumps. Me like, riktigt tjejigt och sött.
 Please give me! Over-knee stövlar i brunt. Till ljusa stuprör. Mumma!

Btw är rött the shit på skor i vår. Älskar rött, rött, rött, rött. Får lixom inte nog.

Tip of the day

BIG TIP; Debenhamsvaruhuset i Sthlm har tok Rea på allt. Inkuderar bland annat, Topshop, Kookai & Oasis, där jag själv fyndat i helgen. Supernice, ett måste att besöka så snart som möjligt. Själv tittade jag förbi i fredags och det var rätt så urplockat, men fynd gömmer sig som bekant i hörnen, så spring till Debenhams & slåss för de där supersnygga ljugula Kookai linnena som fanns kvar i Fredags! (Tyvär inte i min storlek, sunk!)
(Btw ingången från Drottningatan är igenbommad, gå runt hörnet till MästerSamuels Gatan så hittar du rätt)

Helgens Fynd #1. En klänning á la 60-tals stuk från Topshop. Med svart botten och mettallicblommor i guld & blått. OMG den är så snygg, min nya "lilla svart" passar till allt.  

Helgens Fynd#2. Ett halsband i brons från Kookai. Perfekt i sommar. .

(Bildfunktionen på bloggen har lagt ner, Fuck!, så bilder kommer sen)


Miss summer

Oh, vad det här kommer va min hårstyle i sommar. Lite halv vilt, lockigt & sexigt. Me like. Definitivt stora solisar, men det kommer bli pilot för min del. Jag menar, hey  miss sexy summer lady.
Sommarhår

Sprickande glasbubbla?

Ännu en underbar, jättemysig helg. Äntligen börjar allt ordna sig. Allt känns så bra, men ibland undrar man ju om det inte är lite för bra & när glasbubblan spricker?

Vindrickande helg. Fredags styrde jag och B systemet och det som var tänkt att bli en utgångskväll blev något ännu bättre. Satt uppe i flera timmar och bara pratade och pratade. Bland det bästa jag vet, att bara vara och glömma hur mycket klockan blir och prata om allt och ingenting.
Vi kom dock i säng relativt tidigt och jag släpade upp honom halvnio för att vi skulle power-walka. Lördags var en härlig vinterdag med solen som lyste & fåglarna kvittrade. Vi åt en jättegod frukost med cream-cheese philadefia ost på bagels. Mums! Jobbade & flyttade lite grejer. kvällen bestod av ännu mer vin & take-away kinamat. Jag, B & J. Supertrevligt.

Igår skulle ha varit en mycket sorglig dag, men det kommer senare i veckan. Min älskade vovve kommer försvinna från mig. Det känns så sorgligt, hon har ju alltid funnits. ♥

Well, that´s my weekend. How about your´s?

Mr. Trenchcoath

Jag vill se min heting i en sån här, jag menar Hello Mr. Trenchcoat! grrr....
Mr. Trenchcoat
Over and out, time to leave. Äntligen äntligen, jag ska maratonlöpa ner till gamal stan när jag lämmnat tåget på Sthlm Central. Snart snart är den min! Älskade klänning! Bild kommer

Cute kiss

Åh, så sött! Like Got-to-have från Asos

Cute!

Angora love

Sitter på kontoret & myser i min underbara Angora kofta med pärlknappar från Bennetton. Helt alone på kontoret idag, jag är den enda som inte VAB:ar( Vård Av Barn) Ganska logiskt eftersom jag inte har några ungar.

Angoracardigan
Är den inte lovely så säg?

It jeansen i vår

Har fått lite olika kommentarer om ciggarettbyxan (se förra inlägget nedan) Ett hett tips för er som inte diggar den raka byxan i bomullsmix är Ljusgula Jeans som garanterat blir en hit i vår.
Själv kommer jag matcha med ribbade vita linnen & vita eller de här underbara silver ballerina från Marc Jacobs, gourgeus!

Gula jeans

It Byxan i vår

Ciggarettbyxan, raka ben, slutar på halva vaden. Perfekt vardagsbyxa, kamelfärgade passar till allt. Personligen tänker jag ha den med en flerfärgad blus á la Jackie i The 70´s Show
Cigarettbyxa
Hemgång om en halvtimme, hasta hem och äta lite. Måste packa inför helgen också, humhum ska försöka att inte ta med mig hela garderoben den här gången...Tänkte unna mig ett varmt skönt bubbelbad också. mmmmm

Lunch fynd!

Tillbaka från lunchen, så god damn nöjd med mig själv. Väldigt mycket mordiska -rea-tokiga-tanter på H&M så jag skyndade därifrån till Åhlens istället & hittade världens sötaste blommiga ljusgula tunika, 3/4 puffärmar, resär under bysten och loose-fit. Grymt snyggt, becah 2007 avslappnat med slitna tighta jeans shorts. Ska klippa av mina ljusa Lee, de är ju ändå bootcut så de är waisted anyway.

Hann stanna en snabbis vid solglasögonen. H&m har fått in många coola modeller á la sextiotal. Me whant!

Solisar

Lunch shopping

Om en timme parkerar jag mig inne på H&M, idag har de ytterligare 30% på julrean. Kanske kan man rota fram något? Älska oversize, och fördelen man har på REAn iår är att man faktiskt kan köpa tröjor i storlek L eller XL och använda som oversize. Good!

H&M Club

Snart snart!

Oooh, kan knappt bärja mig! Snart snart kommer min ellos beställning nerdimpandes i brevlådan! Kan inte vänta med att dra på mig de båda stickade koftorna! Se inlägg nedan.

Ska dessutom till vår kungliga huvudstad imorgon, främst för att hälsa på B...eller? Jo äntligen får jag kasta mig över den här klänningen, som jag hittat i en lite halvsunkig butik i gamla stan, men hey.!Den är supersöt och har tillskillnad från Asos klänningen, stora(större) blanka knappar, (like buttons!) och korslagda band i ryggen.

übersötaste klänningen



Lots Of me Like!

Vill ge stora Me Like ♥, till alla läsare av lillabloggboken, nya varje dag. Superkul, lämmna gärna kommentarer.

Lillabloggboken nyheter:
Idag är det premiär för min nya blogg  "Tilly´s wardrobe" Där jag kommer lägga upp bilder på min garderob, got-to-haves samt alla it-plagg. Håll utkik. Det betyder att lillabloggboken, kommer bli mer personlig i framtiden så ni som inte orkar mig satsa på Tilly´s wardrobe.

Keep up the good reading! Lots of love ♥ / Tilly 


Colours

Färg, färg färg. Jag vet att jag har tjatat om färg men ett big faktum är att It´s the shit i sommar. Kasta ut alla blå -denim jeans, (boring!blä...) och in med massa färg! Fortfarande gäller skinny, inget annat än skinny. Kate Moss startade och det finns inget slut innan hon slutar, She´s like trendsetter no. 1 för mig. (btw, älska höga midjan & jag kommer inte släppa ifrån mig mina mörkmörkt blå Acne-lookisar i första taget. Dessutom röda skor kan det bli hetare?) Kate & Scarlett Rockar!
 Scarlett red shoe Kate moss red shoe

Allt ordnar sig

Åh, så skönt! Allt ordnar sig till slut. Efter lite tårar och gullegull på telefon. Imorn blir det mys på riktigt. Och superstädning, funderar på att vara riktigt huslig & till-och-med laga lite mat till boysen, eller alltså det vill säga halvfabrikat eller pannkakor, ungefär så långt mina matlagningsskills når.

Uppskattar pojkar att bli lagade mat till?

Darn, I gan´t get enough

Vet att jag klagat sjukt mycket idag. Tur att jag ska träffa Karin snart så att jag får lite välbehövliga det-ordnar-sig-kramar, så kan jag klaga till henne i stället.

Can´t get enough inspiration inför i sommar. Jag menar hur superchic vore man inte, lite sådär laid-back på stan klädd i den här 60-tals aktiga outfiten.Finns risk att jag skippar plast-båge solisarna . Coola men har hängt med för länge, gäsp gäsp, I år är det Pilotglasögon som gäller.

Grön outfit

Some like it hot

Eftersom jag kört på Marylin idag vill jag passa på att tips om en film. I "Some like it hot" spelar Marylin mot Tony Curtis & Jack Lemmon som klär ut sig till kvinnligamusikanter för att tjäna pengar då de är helt utan jobb (och panka) som manligamusikanter. De åker med på en turné med tjejbandet där Marylin är stjärnan. Mucket humor, mycket kärlek, mycket Marylin sång. Mycket me like!
Some like it hot

Lots lots Of me Like!

Vill ge stora Me Like ♥, till alla läsare av min blogg som fördubblats den senaste veckan. Jag tycker det är grymt! Tackar och bockar! Efterlyser mer mer mer kommentarer!

Lillabloggboken nyheter:
Har igår lagt upp en ny kategori; Dagens Övergrymt vs. Dagens Sunk. Idag kommer första inlägget i kategorin Dagens fråga, vill ha massa massa kommentarer eller tips på frågor som ni vill ha svar på.

Keep up the good reading! Lots of love ♥ / Tilly 


Dressmania!

Är helt crazy for klänningar just nu. Det här kommer bli min klänningssomar. Supersöt klänning från Asos (igen). Älskar mönstret, skärningen & rosetten i midjan. Jag blir garanterat snyggast på stan iförd denna, yes!


Asos Cutout shift dress

Hälsan Själv!

Dagens Övergrymt; Havregrynsgröt
Kände mig sjukt duktigt imorse, kom upp i tid, han t.o.m sminka mig ordentligt & dessutom göra Havregrynsgröt till frukost, (Stolt!)som btw är mycket underskattat det är ju dundergott & supernyttigt!

 +  +  = smaskens & toppenstart på en seg onsdag!


Dagens sunk; Hålla löften & Otålighet
Fuck! Är det så jävla svårt att hålla vad man lovar? Jag fattar inte problemet, sluta sluta sluta säga saker som man inte menar, argh blir lite sur faktiskt! Och det här med tålmodighet, det är något som jag måste vara nu, men jag vill inte...hum hur gör man för att bli lite mer tålig? Men är det känslor det handlar om kanske det är svårt att hålla sig till tåls, man vill ju ses hela tiden. Fuking confused.

Snöyra

snöSnön öser ned utanför fönstret, Åh jag som hade tänkt gå på en shopping-lunch. Får fälla upp kragen på kappan ordentligt, tog ju inte min stickade basker idag.
Måste hitta något kornblått, ballerinas vore inte fel, eller en väska & defenitivt en sjal, men vill ha en grön också., rutigt och prickigt är btw sjukt hett. (men aldrig aldrig tillsammans!! och släng för guds skull inte in något randigt att toppa med!)

Vill krama alla som kommenterat mitt inlägg om Marylin Monroe, det värmer att veta att det finns många Marylin-gillare därute!


Hålla vad man lovat?

Är det bara jag som verkligen tycker att har man lovat så håller man det? Om man känner på sig att man inte kan fullfölja något så lovar man inte. Speciellt i ett förhållande! Skulle ju hjälpa och flytta den här helgen, men nu sket det sig även fast B lovat. Är jag mesig som bli sjukt lessen, för jag hade sett fram emot helgen som inte blir?
Jag vill be honom dra dit pepparn växer, för jag vill inte bli för beroende av honom och jag vet att han inte vill såra mig. Men fuck vad det måste vara complicated hela tiden!

Lots of me like

Vill ge stora Me Like ♥, till alla läsare av min blogg som fördubblats den senaste veckan. Jag tycker det är grymt! Tackar och bockar! Efterlyser mer mer mer kommentarer!

Lillabloggboken nyheter:
Ska lägga upp två nya kategorier på bloggen. Dagens fråga & Dagens Övergrymt vs. Dagens Sunk.
Håll utkik och var beredd med kommentarer!


Marylin Monroe

Min Gud, Min Förebild, Hon, den starkast lysande stjärnan av alla.
Marylin Monroe 1926-1962

Biografi:


Född;Norma Jean Baker. Mor; Gladys Pearl Baker. Far; Okänd. Giftermål; 3.
Uppväxt hos fosterfäräldrar och hos mammans vännina Grace. Då Gladys hade för stora missbruk för att klara av lilla Norma. Hon släpades hit och dit och hade ingen trygghet underbarndomen. När hon var sexton gifte hon sig med Grannpijken James Dougherty, för att söka trygghet och för att kunna flytta ut från sina fosterföräldrar. Äktenskapet varade i fyra år. 
Hon upptäcktes av Hollywood, tog artistnamnet Marylin & Monroe, ett gammalt släktnamn från hennes mormor.  26 augusti 1946 skrev hon sitt första kontrakt med Twentieth centrury Fox. Hennes film var "The Shocking Miss Pilgrim" 1947. Genombrottet fick hon i "Niagara" 1953. Resten är redan historia.
I januari 1954 gifte hon sig för andra gången med baseball stjärnan Joe DiMaggio, men han klarade inte av hennes starka sexappeal & framgångar. Skiljde sig nio månader senare.
1959 gifte hon sig för tredje gången med dramatikern Arthur Miller. Han skrev "De missanpassade" speciellt för henne vilket blev hennes sista fullbordade film.

Golden Globe; 1959 "I hetaste laget" The Best Actress in a Comedy. 1962 Female World Film Favourite Marylin gjorde totalt 30 filmer och en lämnades ogjord samma år hon dog "Somethings Gotta Give"

På Morgonen den 5 augisti 1962 dog Marylin Monroe, troligen efter en överdos i sitt hem på 12 305 Fifth Helena Drive, Los Angelse, Brentwood. Ingen vet egentligen hur hon dog. teorier finns om ett mord som var knutet till presidentfamiljen Kennedy. John F Kennedy hade precis avslutat sin affär med henne. Vissa menar att CIA eller FBI skulle ordnat med hennes död för att inte presidentämbetet skulle äventyras. trots att odbucenten menar att det med största sannolikhet var självmord.

 Hon ligger begravd på West memorial Park i Los Angeles





Hennes styrka ligger i hennes passion, hennes charm. Som gjorde henne till den odödliga legend hon alltid kommer vara. Hon tog sig från noll till allt, enbart på viljestyrka & hon borde ha en speciell plats i alla flickors hjärtan. För att hon tog steget och visade att en tjej kan förverkliga sin drömmar även i en mansdominerande värld som var på 20, 30 & 40 talet. Föralltid i mitt hjärta ♥

Några av mina favorit Citat:



"I'm going to be a great movie star some day." Åh du vet inte hur rätt du hade.
"Sex is part of nature. I go along with nature." Helt rätt
"I've been on a calendar, but never on time."




Hon är så grymt vacker.
Marylinpose

Ett försök till en liknande pose. Döm själva hur likt det är? Bortsett från skillnaden i hårlängd. Anyway I like the picture.
sjukt snygg

Filmografi;


1962 Something's Got to Give
(never completed)
1961 The Misfits
1960 Let's Make Love
1959 Some Like It Hot
1957 The Prince and the Showgirl
1956 Bus Stop
1955 The Seven Year Itch
1954 River of No Return
1954 There's No Business Like Show Business
1953 How to Marry a Millionaire
1953 Gentlemen Prefer Blondes
1953 Niagara
1952 Don't Bother to Knock
1952 We're Not Married!
1952 Clash by Night
1952 Monkey Business
1952 O. Henry's Full House
1951 As Young as You Feel
1951 Hometown Story
1951 Let's Make It Legal
1951 Love Nest
1950 All About Eve
1950 The Asphalt Jungle
1950 Love Happy
1950 The Fireball
1950 Right Cross
1950 A Ticket to Tomahawk
1949 Ladies of the Chorus
1948 Dangerous Years
1948 Scudda Hoo! Scudda Hay!
1947 The Shocking Miss Pilgrim


Ja, jag älskar henne. Hon kommer aldrig glömmas bort. Det är sjukt stort.

Källa; Wikipedia, Marilyns official website & min egen kunskap


Hultsfred 2007



yes yes yes, Nu är det officiellt! Ozzy Osbourne kommer till Hultsfred 2007. Gissa om jag kommer vara där 14 - 16 Juni? Oh yes! shit shit, nu längtar jag ännu mer till sommaren. Hultsfred kräver dessutom ett inköp av en helt ny garderob som man kan lämna kvar på plats, efter tre dar kommer man nog vara så sunkig att man inte vill ha med sig något hem igen. Undrar om jag ska satsa på prinsessa eller rocker stil?
Ozzy

Andra klara artister 2007

Vimmel

Bilder från fredagens bravader på Se7en. Men heta? You decide...
  

A hint Of Summer

Jag & Mami surfade runt på Ellos igår och suktade efter sommaren. God vad jag tjatar om sommaren men nu när jag gjort första beställningarna sommarkläder vill man ju bara börja använda!
Det här är vad det blev för mig, fast inte skorna men tycker dom är grymt snygga, vill ha ett par likadana med no heels, tänker inte förstöra fötterna med högklackat i sommar, misstag jag gjort alltför många gånger. Men ett par schyssta plommon ballerinas är mitt nästa span.


Ellos
 Cognacs-färgad väska med öljetter. Perfekt storlek för alla sommarprylar man vill ha med till stranden, VR, sololja, musik, lillasminkväskan (lippgloss, täckstift, hårspray, tofsar & nypor)...
- Vit V ringad cardigan med knappar. Perfekt för sommarkvällar med lite kyla i luften. ska byta ut de tråkiga knapparna mot 2hand fyndade.
- Vit skjort tunika i bomull. Perfekt på stan, med ett skärp i midjan, mina afrikasandaler i brunt läder & ovannämnda väskan. Pricken över i är en snygg sjal eller solhatt på huvudet.
- Halsband med färgglad pärlor. Funderar på att låta lillasyster göra ett, så att det blir personligt. Gillar det osymmetriska glada, livfulla färger & former.
- Gul klänning I like! Grillkvälls outfit, eller en kväll på stranden med öppen brasa. Till den vita koftan & vita snörballerinas.
-Röd V ringad cardigan med knappar. Kunde inte låta bli den röda också. Älskar V-ringade koftor. Supersnyggt med mina vita manchester Jeans, svarta ballerina & svart ribbatlinne.
Någon som har tips på svarta ribbade linnen?

Guldbagge Resumé

OjOjOj! En STOR eloge till Sissela Kyle, hon är bara för bra.  Helt helt sjukt, hon har sån energi!
Året 2007 till ära (Carl von Linnés 300års Jubileum) började hon galan klädd i en Linné inspirerad outfit, mycket vågat & helt rätt.
Sissela Kyle

Galans hunk; Prisutdelaren för bästa dokumentärfilm, Gustav Skarsgård. Sjukt hunk snygg!


Frida Hallengren (mitten) Med galans snyggaste klänning! Underbar liten svart A-linjeformad, med ljuvligt fall. Älskar hennes röda läppar & hennes page, en av få som passar i den frisyren.


En ganska tråkig LBD på Sanna Ekman.


Cecilia Frode prisutdelare bästa manliga biroll, dragqueen outfit med sjukt snygga ben. Hittar ingen bild!

Sanna Bråding, alltså när ska hon förstå att hon inte har en kropp som passar för höga skor och korta klänningar? ser ut som han har styltor. Är iofs glad att hon skippat backslick tofsen men nya frisyren med bad-hair-day lugg var ingen hit. Hon såg lite småtjock ut och det är hon ju verkligen inte. Satsa på byxor och en schysst tröja.

Fick inga bilder på alla nedan i helbild men följ länken och numret som står under bilden för bättre helbilder!

Eva Röse, passar verkligen i turkost. Skärningen gör att hon ser lite stor ut, vilket är synd. Men hon är underbart snygg i håret och ansiktet. Plus för hennes sköna entré när hon skulle dela ut pris för Bästa Manliga Biroll. (Bild 1 & 10)


Anastasious Soulis sällskap, (Anastasious är btw så sötsexig) Axelbandslös med rosor, lovely. (Bild 2)

Sammets smoking, nej snälla Mikael Bindefeld, håll dig tilld et klassiska! (Bild 3)

Jesper Gansladt (Vem är han, btw?) Sällskapet hade iaf på sig en jättesnygg kappa, men som inte riktigt kommer till sin rättpå henne. (Bild 4)

Janne Loffe Karlsson är handsome i smoking. Gjorde en ganska tråkig prisutdelning för Bästa Kvinnliga Biroll som gick till Lia Boysen, som hade på sig en jätteklänning med stor kjol och tyll. (Bild 5)


En ganska tråkig Jonas Karlsson, med manlig mustach. (Bild 6)

Alice Timander med stort hår. Klappade glatt under prisutdelningen. (Bild 9)

Skön vågad Olle Sarri, sjukt rätt med stor klumpig rock & mössa till kostym.(Bild 11)


Big NoNo för  Haddy Jallows klänning, Guldbagge för bästa kvinnliga huvudroll. Vaddå tidningspapper/zebra mönster? Hon är ju så söt och skulle kunna bära upp vilka färger som helt, varför nöjer hon sig med svart & vitt? Boring. Plus för ett tacktal från hjärtat (Bild 12)


Underbara Lena Nyman, har galans snyggaste handskar. Nominerad till bästa kvinnliga Biroll som hon gjorde sjukt bra i Att göra en Pudel. Här tillsammans med motskådisen, en mycket stilig, Eagel Eye Sherry. (Bild 13)

Handsome Peter Swartling, med damsällskap i klassiskt fin siden(?) kjol som matchar till Peters slips.(Bild 14)

Söta pojkar; Andreas Wilson snygg som vanligt i snygg kavaj/rock(på länkbilden) Måns Nathanelson i mycket missmatchande slips i ful blå färg, Linus Walgren & Ola Forssmed, gamla Rederiet snubbar.
 (Bild 15)

Nja ingen megahit på Lena Endre, men naturfärger passar henne. Minus för halsbandet, plus för kolsvarta ben. (Bild 16)


Sara Sommerfeld, jätte söt, skir sommarkänsla klänning i dimrosa med fjärilar. Stort plus för de mönstrade tjocka strumpbyxorna & gourgeus svarta peeptoe skor.(Bild 17)


Christina Schollin, Nej! Röda läppar till cerise väst? Ajajaj. (Bild 18)

Summasummarum; En kul gala som lyftes av Sissela. Förortsungar var den stora vinnaren, kan tyvärr inte säga något om den eftersom jag inte sett den. I övrigt ganska många filmer man inte sett, Farväl falken berg verkar vara en sjukt konstig rebellfilm på något konstigt sätt, och alla kortfilmer vem håller koll?Lockigt hår var mycket populärt. Överlag snygga kläder.
Slutsats; I helgen blir det Förortsungar. Där den söta lilla tjejen från IKEA reklamerna är med, så grym!

Förortsungar

Tips of the Day #2

Laddar inför Guldbagge galan 20.00 SVT1. Ett måste speciellt när Sissela Kyle är värd. Hon är så underbart bäst.

Guldbagge

Nu är jag bänkad framför TV t.o.m 23.00 (OMG, vilket liv jag har!?) Men först är det ju dubbelavsnitt av Vänner, världens underbaraste måndags-deg, tätt följt av Gulbagge Galan & Ett Herrans LIv 21.55. Gosh måste skynda mig nu har misstat början av Vänner. Over and out!

Den lilla gröna

Pink Soda Pleated halter Dress. Ûberadorable! Den nya lilla svarta, sjukt snygg grön (älska grönt!)  färg med silver detaljer. Kommer sitta som en smäck till solbrännan! mhm mhm.
Den lilla gröna
Även den från Asos, på REA tillpåköpet(!) måste nog ändra min beställning igen. (Och ja, jag har blivit Asos-beroende...)
 Klara levande färger kommer rocka i sommar. Gosh så härligt!

Tip of the day

Ett Herrans Liv med Filip & Fredrik. 21.55 på Kanal 5. Dagens Gäst; Mark Levengood. Idag ska jag hålla mig vaken, Mark och hans mormor är ju adorable!
Filip, Fredrik & Mark
Har aldrig riktigt fått pejl på vem som är Fredrik & vem som är Filip, help?

Din vän i etern

Lyssnar på Christer i P3, din vän i etern. Shit alltså, det programmet kan förgylla en hel dag. Just nu är det Logíken i Statistiken, höjdpunkten på veckan kommer på torsdag med Relationrådet. Stort plus för att de alltid kör bra skön, underbar musik också.

Christer

Nej nu ska jag springa iväg och hämta kaffe, supersugen!


What?

Sumpade ju mitt körkort på krogen (tilsammans med bankkort och en obetydlig summa cash; men mest lessen blev jag för att allt låg i mitt kortetui med Elvis, det var så fint...) Anyway så beställde jag ett nytt och fick det i fredags, men dom har mixtrat med bilden, alltså dragit ut den så det ser ut som jag är påssjuk eller nått. Inte så speciellt glad för det....Hrm Elina fick sig ett gott skratt iaf, alltid kul när man kan glädja någon?
Någon som har upplysningar vem som hanterar bilder på Vägverket? Han är iaf ingen stjärna.

Kämpar mot toppen

Har nya unika besökare varje dag, ♥ kan ni inte skriva en liten rad?


Rosenröd

Söt & rosenröd 17åring.
rosenröd
www.framtidslaget.se

Sjukt grym

http://www2.unt.se/avd/1,,MC=3-AV_ID=501490,00.html Hur grym är jag inte?  2:a i hela sverige.
Lite old news men jag måste ju skryta med det så länge så möjligt...hehe

Google frälst

Tillhör skaran som aldrig skulle klara mig utan Google. Sjukt kul är det när man googlar på sig själv (ja jag är ego och smått uttråkad...men det är Måndag då kan man inte ligga på topp hela dan)och får upp grejer som man inte visste fanns där. Idag hittade jag en gamma artikel som var med i UNT (UppsalNyaTidning) från 2002. Fyra år sen lixom. Blott 16 år och bekymmersfri? Ser ju himla glad ut iaf.

Kaktus UNT







Allt finns fasiken på Google.

Another Monday

Måndag och tillbaka på jobbet igen, förvånansvärt pigg, men har ju medvetet haft en lugn och skön helg med träning, power-walk och yoga. Gudomligt skönt och mycket välbehövligt. Piggheten  kan också bero på att jag ser fram emot nästa helg så grymt mycket. Jag vill ha fredag igen & nu!


Poloklänning; VILA
Halsband; Indiska
Kofta; 2hand Limited
Tjocka strumpisar; H&M
Höga ridstövlar, Vintage
Kappa; Brun från Bondelid
Halsduk; Tjock, stickad & lång från Divided
Vantar; Farmors röda stickade lovikavantar, helt underbara 
Väska; Lång axelremsväska i mjuk skinn, Vintage

Vintermysig outfit ídag, ser lite uppstyltad ut bilden är tagen för att vara med i UFs årsredovisning, halv stel sådär.

Snowy Sunday

Snö snö snö? hey inte nu! Vart var du i Julas? Now it´s too late, längtar efter vår! (Fast det är ju faktiskt lite mysigt)

Sån där skön söndag då man inte har någonting inplanerat & man inte känner sig skyldig över att gå upp elva, göra en maffig frukost med äggsmörgås på hembakt bröd, grönt te & BRAVO -apelsin juice. Sen dega ännu en timme framför Dharma & Greg med en stor gosig yllfilt & ännu en kopp te.
Om en dryg timme skön power-walk till Friskis, en timmes Yoga & power-walk hem igen. Ska göra i ordning ett långt skönt bubbel bad & lägga mig med Da Vinci koden (som jag ännu inte läst ut fast jag läste första halvan för ett halvår sen... )
Funderar på att ladda MP3:n med nya låtar eller strunta i musik och bara lyssna på knarret av snön,(Älskar kram-snö-knarret under skorna!)

Yoga
Den som ändå fick yoga där, på en strand med 30 grader i vattnet (med den solbrännan, Jealous!)

Can´t get enough summerdreams

                                                         Åh, underbart ljuvliga sommardagar.

Prickig volang

Hey, varför har man underskattat Ellos? Perfekt första dejten outfit eller träffa-föräldrarna, eller ljuvlig träffa-exet klänning. Eller givet snyggast o glammigast på stan. Älskar prickigt, älskar att femtio & sextio-talet is back, and it is here to stay, baby!

Today´s wanna have!

Arggh, skulle visst packa träningsbagen, men råkade hitta den här på ellos.se (säljs endast över nätet, blir det första jag beställer när jag kommer hem, måste stänga av & åka). Satan så snyggt i sommar! Dessutom till ett kanonpris!

Yellow Ellos

Saturday night?

Lipton Green Tea
Sitter med en välbehövlig kopp Grönt Té (Liptons pyramider, är grejen)



Har spanat in H&M nya kollektion Beauty & the Geek. Kan vara värt att satsa på något plagg. Gillar den här randiga klänningen(dock utan T-shirten under, kanske ett ribbat linne?) & den här blommiga (varför finns det inte pris/storleks/färg uppgifter??enoying!) Äkta sommarkänsla, spralligt & skönt! gillar tröjklänningen i mitten.

Laddar för ett medelpass på Friskis, puh! Måste ju börja tänka på beach 2007, it´s never too late?
Kvällen blir lugn & bubbelbadande, kanske en Öl eller 2.

Resumé of yesterday

Ännu en lyckad Partynight! (Vi skippade dock temat) Mycket kul folk som börjar bli en vana att se på krogen, back in the days lixom.

Kvällens;
Rörelse-låt: YMCA, vilken annars?
Ragg: OMG, lämna mig ifred en sekund (nämner inga namn...)
Live band; 250kg kärlek, aldrig hört förr men de va schysst drag.
Kyss; Lite mycket läppkontakt med Kakan.
Diss; En minut sena till Happy Hour och fick betala full pris, sunk sunk!
Mössa; Christians bigga pälssak, het värre.
Tog-temat-på-allvar; En snubbe med skidstavar, alltså lixom?
Bästa dans; Till Byz - Hey Där, blir alltid party med den.
Utslängning; Jag & Karin, från killtoan, hey kan du blame us? (Men det var lite skönt för det luktar inte så mysigt därinne) Sjukt kissnödiga och en milskö till tjejtoan. Fattar inte hur man tänker med en tjejtoa på typ 150 tjejer, kaos!
Irritation; Att det roliga dansgolvet blir så fullt så man måste nästan slåss för att få plats och dansa.
Bästa; All underbar dans, så sjukt kul att dansa när man är flera stycken.
Rympnyp; Jag & Christian


Btw, så är min blogg i ett jättekonstigt format på vissa datorer, sjukt sunk..., rubrikerna skall vara i kursiverad skrivstil och vara mindre, men så är inte fallet ibland...


Party honey


Over and out, ít´s PartyNight!

sjukt snygg

Passion

header chocolate

Är så grymt chokladsugen...

Shoemania!

Shit vad jag har tjatat om Asos nu men alltså the fact is man måste  bara måste kolla in deras skorea. (har btw ändrat beställningen, hum....igen!)
Är så fukkin in love i de här!

shoenicole OMG! de är så snygga, blir helt varm i magen!
(Enda problemet är att jag inte kan gå i såna klackar, men men övning ger färdighet sägs det ju!?)


Och tänk med de här strumpbyxornqa till, arggg så sexigt á la Marylin!

sexystrumpor


Kunde inte låta bli de här tofflorna, gudomligt söta!
tofflisar

OC update

Var lite halvstressad igår och glömde totalt bort att ge en OC:resumé!

Seth, Gourgeus som vanligt. Shit alltså vad jag diggar honom.
Ryan, Total blackout! What are you doing man? Skönt att han tog sitt förnuft tillfånga och flyttade tillbaka till poolhuset hos Coens.
Summer, Freak! Sen när brydde du dig om höns? Vill ha tillbaka den vanliga maniska och ytliga Summer, saknar henne! Och damn gilr, dissa inte Seth he´s your lobster (tillys anm. från Pheobe i vänner)
Sandy & Kirsten, Det verkar äntligen som omd e är på rätt bana igen.
Taylor, så hysteriskt skön. Men hon verkar inte riktigt veta vad hon håller på med.

Summasummarum; Let´s face it, trots att Marissa varit helt fucked upp förra säsongen, fast hon skärpte sig mot slutet, Cred!, Så är inte OC, OC utan Marissa. Men det är ju absolut värt att titta, man kan ju lixom inte slita sig. Fast gör dom ytterligare en säsong, så blir det lite lame. Hoppas de slutar med fanan i topp, så att man kan minnas OC för allt det underbara det är!

Seth Cohen

Auwww! Vill man inte bara äta upp honom?

Don´t Panic

Ahhhhh! Skulle precis gå in och ändra min beställning från Asos, har tänkt på den här väskan hela hela natten så var tvungen att beställa den, varför tvekade jag igår, för nu är den borta!! Snyft snyft och klump i magen, den var i en så perfekt kornblå färg och guldkedjan var i silver. Sommarväska # 1.

väska asos

Svänga mina lurviga

Utgång ikväll! Afterski-tema (Se7en kör fortfarande massa lame, fast ändå rätt kul, teman) skorna för kvällen är givna, vita lurviga moonboots. Men sen då? Any ideéas?

moonboots




Summerhot

Hur absolut gourgeus är inte den här klänningen från Asos? Gjort min första beställning och riktigt gottat mig i sommar drömmar; har en speciell där jag går på stranden med flygit halvvågit hår, vinden blåser varmt och solen lyser från en simpsons-moln himmel och jag smuttar på en jordgubbs-smoothie...mmm....pricken över i är bara den här klänningn! I like a lot!

Sommarasos

Dessutom; yellow is the shit i sommar, tänker köra stenhårt på guldgula & knalliga toner. Total dissning av alla regular sommar färger som åker fram såsom; babyrosa, ljuslila & alla andra gullulliga pastellfärger. Fram med knallgult, knallgrönt & rött!

Wanted

Lägger in en efterlysning på de här gourgeus skorna, de fanns även med på min 2006 års önskelista. Vart kan man köpa dom? är det någon som har ett tips? Stort måste i min vårgarderob.
svart-vit-rutiga


Puss i telefon


Vi har kommit till det stadiet då vi säger puss i telefon...mycket mysigt. Men vad betyder det egentligen?

Pusstelefon  Btw, vem vill inte ha den här supercoola pussmun telefonen (e-bay.com)










Spring feelings

Åh vad jag suktar efter den här klänningen. Ûbersöt & perfekt att ha i vår tillsammans med bruna/svarta ridstövlar & min bruna skinnjacka. Har sett en likadan i Gamla Stan, måste bege mig dit i helgen.
Den här got-to-have-it! dress:en kommer från ûbersötaste klänningenasos.com, lägger in ett hett tips om den här sidan. Vet att jag är beyond men ett span på den här sidan är aldrig försent.










Congatulations & Celebrations

Gratulationer till den hundrade unika besökaren på lillabloggboken!

Om du vet med dig att du besökt min blogg för första gången idag så ge dig till känna och kamma hem lite cred!
(Btw har jag 100 unika och 10000 sidvisningar på en & samma dag, hur grymt är det inte. This day belongs to history baby...)

Challenge Accepted

Har fräschat upp min blogg lite, kändes att det behövdes.


Surfat runt på Sigrids blogg under lunchen. (som btw är en sjukt söt blogg) Antog Parfym utmaningen.
Här är favoriterna jag samlat på mig ; (Från vänster )

Paris Hilton - Luktar förvånansvärt bra med tanke på att jag inte riktigt diggar själva Paris.
Sun Moon Stars by Karl Lagerfledt - har några år på nacken, men perfekt utångsparfym som har en lite mystisk doft.
Jennifer Lopez;  Miami Glow - Supergod parfym, perfekt första dejt parfym.
Elizabeth Arden; green tea - En given favorit, superfräsch som gör att man bara lyser hela dan.
Cindy Crawford; Feminine - Passar såväl till LBD middagar som till vardags.
Jennifer Lopez; Glow - Hennes första parfym, måste ge henne cred för sina parfymer som alltid blir rätt. Underbar sommar parfym med jasmin.

   
  

Det är sjukhetens svårt att välja en Favorit, men jag måste nog ge #1 till Elizabeth Arden. Tätt följt av Jennifer Lopez; Glow.

Men den självklara parfym wanna-have är ju såklart  Chanel No. 5. Becasue I´m like Marilyn " I sleep wearing only chanel no. 5 "




It´s OC tonight, Baby!

Försök slita (bokstavligt talat) bort mig från Tv ikväll kl. 20.00, if you dare!?
Äntligen startar OC igen.
OC!


Señorita I feel for you

Har poppat Justins - Justified då jag tillbringat ett par (många) minuter i UF-bilen idag. Btw är Señorita så jäkla bra! Hattat på möten hit och dit och överallt idag känns det som. Puh, men nu är det iaf hemgång om en timme.

Idag har jag på mig min underbara Angora Kofta från Benetton observera pärlknapparna(!), nya Satin skojrtan under & jeans från JC med hög midja, knallröda naglar guldhalsband & armband. Till det mina ridstövlar (som inte är med i bild)
Dagens Outfit 16/1-07

Veckan i övrigt är ganska roddig, mycket småtrådar att plocka upp. Dessutom hinna träna och få bort hullet som hänger kvar från julhelgen :(

Min überunderbara väska & Nya jackan ♥
  

Jag bara älskar dom, man kan lixom inte komma ifrån hur absolut heta dom är. Speciellt väskan...



Övergrymt; BRAVO,s mandarin, äpple & morots Juice. Sjukt god!

Sunk;  Det här konstiga vädret, vad är det med vinden lixom!? Håller ju på att blåsa bort, dessutom kan man inte cykla till jobbet, man kommer ju ingen vart.
__________________________________________________________________________________

Tip of the day

Filip & Fredrik, Ett Herrans Liv 21.55 på kanal 5. Gäst; Bert Karlsson. Man bara måste se!

Another Monday

Ännu en härlig helg. Även om det var bio som var meningen i Fredags så blev B lite småsjuk & var sängliggande. Jag fick roa mig själv med Let´s Dance som faktiskt var superkul.

Let´s dance

I lördags styrde jag ner mot stan, shopping-tid som gäldle, B skulle upp till lägenheten och prata snickeri, inte så lockande.
Hittade underbaraste it-koftan i angora från United Colors Of Benetton, den är bara helt underbar, mjukt ljusgrå med vita pärl-knappar. Helt ljuvlig.
Dessutom en crémefärgad satin skjorta & en stickad svart/vit jumper med ♣ mönster båda från Axelsson´s.

Kvällen tillbringades Öl/Vin drickandes & småpratandes på en bar jag glömt namnet på. Och igår var det lägenhetsöverlämmning. Fick generöst erbjudandet om att sova i källarenförrådet med spindlarna, haha!? NoNo, jag har en given sängplats!
Kaffedrickande hos B far, mycket trevligt. Seg på tåget hem men piggnade till i snöstormen som så vänligt mötte mig hemma i Uppsala igen.

Tillbaka på Jobbet, pigg trots att det är måndag. Mycket hektiskt vecka, viktigt möte imorgon. Då kommer nya skjortan och angora-koftan väl till pass. Kommer se sjukt het  & sofistikerad ut...

( Vet att jag skulle ha lagt upp bilder på alla mina underbara fynd den här veckan... Men ska fixa kameran ikväll. )


Övergrymt; Let´s dance på Fredagar, höll på att gå under utan min vanliga fredagsunderhållning, bestående av Idol. Let´s Dance kvalificerar sig till 2:a plats.


Sunk; Snö! What the fu**k lixom!? Hallå flingor ni är lite too late, kom igen nästa år.
_________________________________________________________________________________

Lovely friday

AirhockeyDet är en underbar fredag, mysfredag på kontoret (vilket innebär inga lysrör utan enbart levande ljus, får riktigt taggning inför helgen)

Idag blir det en snabb fika hos Totte på Cafeét innan jag måste kila hem och packa lite ( I min underbara underbara väska! ) Sen hem och hjälpa Syster och kompisarna att göra sig iordning för Disco, (Auwww jag vill också vara elva och gå på Disco! Hur kul var det lixom inte!?)
Sen blir det Stockholmsfärd med 18.10 tåget. Väl framme går resan vidare till Heron City, Shit vad jag ska spöa Boda i Airhockey, som är typ jordens roligaste spel! Kanske bio och en bit mat också.
På Söndag blir det bärsäkrargång i nya lägenheten, gosh vad mycket agressioner som kommer försvinna när man får slå ut en hel vägg!

Min kamera la av igår men bilder på väskan kommer!

Dagens:

Övergrymt; Chips & dipp, ska äta en hel påse själv på lördag!

Sunk; Vinterkräksjukan, snälla snälla jag vill inte ha den!
__________________________________________________________________________________

Totaly in love

Hjärta

Gosh! Igår så tog jag en power-shopping-tur efter jobbet  innan det var dags för hemfärd, slänga i mig lite mat och sen brumma iväg till Kakan.

Hade ju bara tänkt köpa jackan som redan var inspanad och sedan beslutsamt gå hem igen och vara nöjd med jackan. Men när jag väl stod där kunde jag ju inte låta bli ett svart läderskärp som bara passade perfekt till...Och sen... så såg jag den! Som en uppenbaralse! it väskan...
Kappsäcksmodell, brunt mönstrat läder med två ytterfickor. Perfekt storlek för tex. övernattning eftersom jag alltid tar med mig minst 6 plagg jag aldrig använder och sen minst hela badrummsskåpet och 2par extra skor (Ja men, tänk om jag vill ha dom!) Nu kommer jag kunna ta med mig allt sådant onödigt eftersom det rymms i min magiska väska. Är så totaly in love!
Bild kommer senare ikväll, it´s a promise, så även bild på jackan.


Dagens:

Övergrymt;
Rix morron zoo - hissa & dissa inslaget,(sänd ungefär 07.20) typ bara därför släpar jag mig upp ur sängen jobbiga mornar.

Sunk; Minusgrader! Har vi sluppit kylan fram tills nu kan den fasiken hålla sig undan!
__________________________________________________________________________________

To the left, to the left...

Har aldrig riktigt fastnat för Beyoncé men Irreplaceble är bara en sån kick att lyssna på! Förövrigt, om ni in te märkt det än, är jag en flitigt älskare av Youtube, kan lixom hitta allt man vill lyssna på där. Kan inte räkna ens på båda händerna hur många gånger jag kollat Justin My Love där.

Jag har en sån supersnygg outfit i huvudet som jag bara måste köpa. Har spanat in en crémefärgad kort filt jacka med vida ärmar, till den ett snygg brett rött skärp och den röda halsduken från Fendi som är månadens whant-to-have! 

     Även Supersnygga skärpet från asos
skulle va helt lovely, tyvärr ser det här cerise ut men är rött.

Skulle va sjukt superchic med jackan, skärpet, halsduken, svarta machester jeans, brun stickad basker komplett med fårskinnshandskar, min underbara london-bag & hush puppie loafers. Dreglar nästan över mig själv, det blir defenitivt helgens outfit!


Kafferep med min Chocolate chip Kaka ikväll! dunderdupersuper!


Dagens:

Övergrymt; Tippex, jag tituelerar mig lätt europas största missbrukare

Sunk; Scrubs sena sändningstid, jag hinner alltid somna 5 minuter innan... :(
__________________________________________________________________________________

Tindrafika

Känns ganska skönt att vara tillbaka i gamla rutiner nu när man börjat jobba igen. Och det tog bara en dag innan jag var ute på min vanliga lunch shopping runda. En sväng förbi Myrornas (grymt underskattad affär) och en runda i forumgallerian som resulterade i en ny concealer från Body Shop. Bara älskar deras produkter.

Efter jobbet blir det fika med Tindra flickorna, själfallet på favorit haket Storken. Myspys och skitsnack, precis som det ska va.

Relativt lugn första vecka, sådär skönt.  Ser fram emot helgen.

Sjukt speciellt telefonsamtal igår, samt sjukt speciellt SMS för en vecka sen. Shit vad jag e sjukt speciell, hehe.

Summasumarum 2006

Så var det dax för summan av kardemumman, smöret på moset, pricken över i, stenen i glashuset och grisen i säcken. Hur var egentligen 2006?

ÅRETS.....

Mest underbara låt; Utan tvekan Justin timberlake - My Love

Bästa Album; Helt sjukt svårt att välja mellan Nelly Furtado - Loose (gosh vad jag bara love henne, Justin timberlake - Futuresex/Lovesounds (Shit vad freakin´ jädra bra den är, behövs lixom ingen föklaring egentligen) & Robbies - Rudebox (Robbie är och kommer alltid vara min Gud)

Sommarplåga; Basshunter - Boten Anna. Gör något åt håret grabben. Men dunderbra krogdrag!

Ta-bort-låt; Cascada - Everytime we touch. Fruktansvärt uttjatad i kombination med bad memorys.

Minne #1;
Studenten, Oh my my my. Skulle easy gå om trean enbart för den dagen.

Minne #2; UF-året med mina tindra-flickor. 1 & 2 bästa säljare, Älvsjömässan, Stipendium. Shit vad driftig jag varit. Sjukt stolt.

Resa; London. Fina plågsamma minnesblickar. Världens bästa studenpresent.

Ord; Sjukt, det ordet kan användas till allt.

Bedrift; Min tatuering. Med tanke på att jag var övertygad om att jag skulle banga.

Skitgöra; Karamellkungen - miljörummet. Fuck vad jag hatar det stället.

Konsert; Robbie Williams Ullevi 2juli. O M G ! S H I T !

Värsta; Tillbaka/upptrappad på Fluoxetin selena. Augistimånad. Hate it.

Värsta dag; 6 augusti.

Film; Da vinci Koden. Gåshud.

Fest; Kakan & Fredriks inflyttningsfest. Justin på högsta volym, jordgubbsdrinkar, skratt & dans....

Klänning; Supersjälvklart den underbara svarta kreationen jag sydde själv till Nyår.

Surprise; Inga tårar på Nyår, från mina ögon alltså. Men vad är det för Nyår om det inte är någon som gråter lixom?

Breakup; S, det finns alltid en del av dig kvar.

Kompis; Karin min darling. ♥ Alltid

Diss; Antingen jag som dissade B eller hurvarenu? han som dissa mig?hehe :P

Goff; Annandagen klämde jag två feta Max-pommesfrites efter krogen...

Julklapp; undrar omd et var Marylin vägg-kroken, Marilyn boken eller servisen?

Kreativitet; Mina supersnygga Marylin vinglas jag fixade alldeles själv.

Fynd; Min bruna Bondelid kappa & mina nästan knähöga superläckra svarta skinnstövlar. Båda för en spottstyver, nästan...

Uppenbarelse; Secondhandaffärer, så jäkla kul! Synd bara att Uppsala är lite torrt på det området.

Scenframträdande; På Kick-offen inför 300 pers.

Kram; Med Putte Svensson, grundare av Hultsfred.

Svenska Kändis; Lasse Åberg som jag träffade under företagaduellen. Han ser precis exakt ut som Stig-helmer i verkligheten också. 

Roligaste; Damen som föll ner i Themsen och blev helt gröngeggig av alger, haha.

Date; Underbar italiensk middag i Gamla stan & besök på Norra Brunn. Shit asså.

Helg; UF-Marknaden i Gränby Centrum, jobb varvat med utgång och ingen sömn. Kan knappast bli bättre.

Serie;
Desperate Housewife, helt frälst. Men man ska inte aldrig underskatta vänner.


Reafynd, myspys & bakfylla

Fyndade dödligt snygga jeans på Åhlens Sthlm i helgen. Manchesterjeans låter inte superhett men jag lovar "it´s the new shit". Enda problemet var att jag inte kunde välja mellan de svarta(med vit söm) och de vita (med svart söm) så jag köpte båda! Självklart skinny något annat funkar lixom inte.
Så idag är jag superhet med mina svarta manchesterjeans, röda robbie tröja, svart kofta & pricken över i röda Hush Puppie loafers.

Lättillamående efter en lång shoppingdag pga. att näsa & bihålor var helt igenbommade av förkylning fick jag ett välförtjänt myspys-bad innan det var dags att göra sig iordning igen.
Middag på O´Learys med inte den bästa servicen. 11/2 timme innan maten kom (lite små kall sådär härligt...) Dessutom bestod min Ceasarsallad av, jusde ,enbart sallad, inga tomater här inte! lite lame faktiskt. Efter lite småtjafs från pojkarna, som var lagom irriterade, med servitrisen så fick vi iaf maten till 50%, yippi! Mer över till vin!
Promenad till Hamnmagasinet där det var Öl, vin, kramar, dans och prat som gällde. Supertrevlig kväll. Men still don´t get  att klockan blev två på tio minuter....trodde lixom hon var halv ett...

söndag = bakfylledag men lyckades ändå prestera supergoda pannkakor Som jag vände i laggen helt helt själv dessutom blev de inte heller svarta, Är stolt!

dax för en summering av 2006 snart.

Je ne taime plus...

Me don´t like memorys of the past who i´ll never going to see again.

Bubbelbada ute i jacuzzi ikväll, perfekt fredagskväll. Så kanske jag kan få stopp på mitt snörvlande också, blä! Snor e riktigt grose!

Skönt att få komma ut till Farmor och bli lite bortskämd idag, hennes goda mat & Kakor kan man aldrig få nog av! Har måla prinsessor, bläckfiskar & gamlagubbar med småkusinerna. Barn är så härliga! (Omg var det jag som skrev det där? Har visst börjat gilla barn, ahhh??!)

REA REA shoppa imorgon!


Låt mig bara...?

Oh shit vad sjukt jädra sur jag blir! Jessica Jäkla Simpson, asså jag hade inget emot dig bruden, men  nu damn alltså! Man gör bara inte en cover på Robbies, min Robbies (!) Angels.  Den låten är fasiken HELIG, you know! Utöva dina kåta moananden på någon annans låt. (Jag tror jag kräktes lite där...ULK)

Lite mindre snor idag, skönt. Vill ju vara pigg imorgon när jag ska till Farmor och äta köttbullar, man har lixom inte ätit köttbullar om man inte har smakat hennes.

Sthlm och rea/2hand shoppa på lördag, då är jag garanterat pigg!

snook

Snörvel, snor & äckliga papper i långa banor. Vaknade med illröd näsa i morse & helt tok förskyld. Tur att jag e ledig och har kunnat unna mig en dag helt utan förpliktelser; badat & läst nya VR, spelat sims2 på systers Playstation ( sjukt lame, men hey, det är sjukt kul!), börjat läsa nya Marian Keys boken...


snook
  Tankar snurrar som irriterande flugor i huvet. Fuck it fuck it fuck it. Ska vi bara sitta här och låta såpbubblan gå mot sin undergång...? Eller Fuck it














Är bara helt het på Snook, de är så bra

Vacation

H & jag har degarkväll med Djävulen bär Prada, Så som jag har längtat efter att se den.


Nyår 2006/2007.
Sjukt jäkla stolt över mig själv då jag sytt min egen klänning; en svart, kort ,60tals inspirerad sak i siden. Grymt läcker, fick dessutom många komplimanger (myser av stolthet ...) 
31/12; Dagen börjar med hysteri då jag inser att jag faktiskt måste bestämma vilka skor jag ska ha (svarta pumps eller leopard??) sen med ytterligare panik; stryka klänningen, ansiktsmaska mig och peela, fixa naglar, packa sminkväskan...It´s a hard life!? (Slutar med att jag har med mig dubbeluppsättning av typ allt; skor, nagel & hårgrejer, läppstift U name it)
Iallafall blev jag hämtad vid ett, efter en telefonguidning genom hela stan blev jag hittad, handla det sista för att sen få värdens godaste välkommstdrinkar hemma Hos Darling & Fredrik. Som glamoröst skjöldes ned med risgrynsgröt = lunch.
Sen lite skönt deg innan det var dags för mig & Kakan att gör oss i ordning. Vi var lätt ( fast det är vi ju alltid) snyggast på hela kvällen.
När Hampus tittade in var det dags för mat, serpentiner, tutor & konfettibomber. Efter utsökt middag, shotspel (med lakrits, mums!) och mycket vin begav vi oss till Tunagatan, mycket trevligt.
På tolvslaget smälldes det många raketer och mina pumps, valde de svarta till slut, är fortrarande helt geggiga. 

Sumasummarum; mycket sjukt trevligt Nyår och mycke lite bakfylla.

RSS 2.0