29 aug 2007

 
- Vitklänning - Secondhand
-
Ribbade svarta strumpbyxor Twilfit
- Mormorsskoletter Din sko
-
Skinnjacka Ichi (bilden är gammal, alltså inte klänningen under)
- Rutig halsduk Secondhand
-
Röda skinnhandskar, fått av mormor
-
Väska
Känner mig höstig och flickig idag. Bara mössa som fattar med det känns som om det får vänta någon månad. Förövrigt en underbart fin dag, nu blir det kafferast ute i solen. 

Of Love Tilly


Besök

kunde inta ha fått ett bättre avslut på gårdagen, då B dök upp framåt nio tiden ♥. Överraskning! Som om han läst mina tankar igår. Bara sådär.

Of Love Tilly


Nytt, fräscht och hett?

Eller vad tycker ni? Idag kände jag att det var dags för en lite förbättring/nytt här. Och jag gillar det.

Idag saknar jag också min B något oerhört. Inte en kram på nästan två veckor, jag känner mig så kärlekskrank.

Idag är det en fantastiskt fin höstonsdag, dock är ju vädret lite lömskt. Solen skiner men det är burrigt kallt när man kommer ut. Men ändå friskt skönt och härligt höstigt. Äntligen kan man ta ut alla sjalar ur skrymslen och vrår ur garderoben. Sjalar, halsdukar. Älskar, allt. Allt. Som går att vira eller på något sätt stoppa runt halsen.
Pashminasjalar är enligt min mening de bästa höst sjalarna. Mjuka, varma och fina. Har en upplaga av dessa sjalar i cremevitt, puderrosa, svart, & nötbrunt.

   Skinnjacka
- Sidensjal, Burberry (Även på sommaren är jag flitig användare av sjalar, men då är mindre och helst i siden. Sätt i håret på väskan eller runt handleden)
- Pashminasjal i cremevitt
- Sidensjal Cornelia James fått av mormor
- Rutig halsduk, secondhand

Också fortfarande väldans trist att kameran inte connectar med datorn. Bilderna vill helt enkelt inte in i datorn. Vilket är väldigt trist, har så många fina och skoj bilder från portugal som jag vill visa och se i lite större format en den lilla rutan på digitalkameran.  Kom igen lixom, varför kan det bara inte funka!?

Of Love Tilly

Hem till hösten


Så är man hemma igen. Och märker att det sakta men säkert börjar bli höst. Kyligare, friskare luft och träden börjar få färgade löv. Fast det gör faktiskt ingenting. Efter några underbara dagar i Portugal, med (tyvärr) inte så mycket sol, utan en väldigt behaglig värme så känner man sig pigg och motiverad igen. och även stark längtan efter att få gosa in sig i höstiga sjalar, stickade tjocka leggings och härliga ullkoftor.

Eftersom Portugal är en sko stad så har jag köpt på mig ytterligare två par till samlingen. Ett par svarta mjuka-skinn ballerinas som är underbart sköna (får lite sån där gå-på-moln känsla i fötterna) och ett par slingback, stilett-klackar. Tyvärr så har internet hemma lagt ner så alla bilderna på kameran ligger kvar i kameran.

Resan har iallafalla generarat väldigt många nya, kära och väldigt minnersvärda minnen;
- Marulken
- Alex mask
- Balkongen
- Alex fluga i kaffet
- Alex caffémousse-bomb på planet (genererade mousse på sätet, solglasögonen, tröjan, i håret och i min panna)
- 12-rättersmiddag
- prutt-lukt utanför weekday liknande affärer

och även andra fantastiska upplevelser. Alla lika lockande till skratt.
Of Love Tilly

So long!


Nu bär det av till Portugal och Lissabon med jobbet! För sol bad och härligadagar. Kommer igen på söndag. Ha en skön helg sålänge!
Of Love Tilly

Partyplanner


Ikväll är det festplanerning som gäller. Nu är det ju faktisk bara två och ½ vecka kvar till den 8 september och 80års festen!  Så nu måste det spikas med mat, sång, dryck och lekar.
Of Love Tilly

In med det gamla ut med det nya?


Funderar på att byta look på bloggen. Vad tycker ni om denna? 
Of Love Tilly

Back to buisness


Tillbaka till jobbet, efterr en helg som gått alltför fort. Känns inte ens som om det har varit någon helg. Vips så är det måndag morgon igen. Vi har iallafalla haft en underbar helg, som alltid. ♥

Och en tröst är ju att den här veckan faktiskt bara är tre dagar. På torsdag drar vi nämligen till Portugal och Lissabon med jobbet. Vilket är lika med sol & bad, god mat och goda drinkar i härligt sällskap.
Of Love Tilly

Mot helgen!


Fredag igen. Behövs verkligen. Ikväll kommer B, ska bli så skönt att se honom igen. Bara laga mat tillsammans och sippa vin.
Of Love Tilly

Grattis till oss!


6 månader tillsammans med B. Iallafalla det officiella datumet, vi dejtade ju nästan lika länge. Får se bara om heting i fråga kommer ihåg det överhuvudtaget, han brukar vara dålig på sånt. Men förövrigt;  Grattis till oss!
image381
Sandhamn sommaren 2007
Of Love Tilly

Trist


Idag är en sådan dag där allt känns trist, tråkigt livlöst och fruktansvärt segt. Det enda att se fram emot är helgen, som ändå är hela två dagar borta.  Cheer up, lixom. En positiv nyhet är att världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon iallafall fungerar nu. woho?
Of Love Tilly

Ring ring...


...lilla telefonen!? På något mystiskt sätt så har min, förövrigt världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon, slutat fungera. Eller så strejkar den bara lite förtillfället. Den vill iallafall inte slås på just nu, utan sover, helt svart är den. Lite tröttsamt tycker jag faktiskt att det är. Har ju lite samtal att göra och SMS att blippa fram. Hum, den kanske mår bättre när den kommer hem och får ladda batterierna lite.
Of Love Tilly

Back to work


Så var semestern slut för iår. Och som vår kära chef så vänligt sa, "nu är det bara 48 veckor kvar till nästa semester." Smack! Och som man kunnat räknat ut, nu kommer  sommarvärmen. Suck. Jag vill vara mer ledig! Bara vara ute, ligga och lata sig. Få iallafall en liten hint av en solbränna.
(Pride-bilder kommer senare idag.)
Of Love Tilly

Pridefest


That´s rignt. Idag blir det häng på stan för att försöka skymta glimtar av paraden som driver runt stan idag.
STOLT KOMPIS
Of Love Tilly

2/8 - 2007


Lite små kyligt idag, så bästa att save upp med kofta och jacka.
image380
- Mörkblå stuprör, Acne lookisar.
-
T-shirt, A-linje, H&M.
-
Brun väst, med kritstrecksränder No1.
-
Jordgubbehalsband, KjL.
- Vita sneakers le coq sportif.
(- Hallonröd kofta, Ellos, 
Ikväll; jacka Ann Christine )
Of Love Tilly

Köpenhamn - shoppingen del2


Andra häften av Köpenhamn fynden.

 
Sidenscarf, Burberrymönster. Ströget, kantat av exklusiva affärer a lá Gucci, Hermés, Yves Saint Laurent & Burberry, som får vem som helst att vrida sig av måste-ha-flämtningar, får man hålla sig till godo med det man faktiskt har i plånboken. En scarf var det enda jag kunde kika på utan att börja svettas.
  
Vita tyg sneakers,le coq sportif. Letat så länge efter just den här modellen från coq sportif. Användbara funktionella och supersköna. Går ihop med allt och man naglar den där chica-sport -looken.
  
Svart-vit mönstrad siden klänning med puffärm, fyrkant-halsringning opch fint fall (aningen längre i bak), Amisu. / Frasig bommullskjol med något hög midja, knappar fram och fickor i sidorna, Amisu.
 
Höstjacka i svart jeansliknande material, Ann Christine. Perfekt sommarjacka för kyliga kvällar. Kort och vid i modellen.
    
Clipon armband med svarta och vita detaljer. Fyndat på Tivoli av alla ställen. Dock är jag mer inne i en silver period just nu, men klassika och tidlösa armband kan man ju aldrig ha för många av.

Sådär, det skall vara allt. Är sådär riktigt supersnöjd med allt jag har handlat, (ofta får man ju lite ångest och tycker att "nej med den där var noglite onödig, och jag skulle köpt den andra i stället...typsik tjej-noja faktiskt.) Men känner att allt är använbart och kommer funka i länge.

Har lite mer pics från Tivoli och Liseberg, men dem får komma senare. Nu ska jag cykla över till mami på middag (Sallad med ägg och mozarella, mums!) och sen deg framför Porject Runway. Vad gör ni ikväll?
Of Love Tilly

RSS 2.0