Kakan & Jag

Ikväll blir det girlnight med min Darling. Första stoppet blir Darkwell , boka tid för hennes tattoo. Sen vidare till Etage för middag & några sköna glas vin. Förmodligen köper vi med oss en flaska hem till Let´s Dance finalen, som är given ikväll. Kaffe & Bailey´s är ju inte heller fel, några glas sådant skulle jag också tippa. Aw, det var så länge sen vi hade en kväll bara vi, ska bli så himla mysigt.

kakai tildi

Of Love Tilly


 


Oh yes...

hittade till slut på mina skor som jag suktat efter hur länge som helst. Vita keds, H&M kopior som är sjukt schyssta. Knep dessutom sista 37:orna, oh yes!Man blir såfär sjukt vårfräch i dem.

image224

Of Love Tilly

Nostalgi

Aww, tänker tillbaka på November & B & alla känslor där alltid när jag hör Justin - My Love.  Kommer alltid vara en given favorit, så mycket roligt som hänt till den. Kakan & F inflyttningsfest, Kakans och mina drinkar med slaktade jordgubbar...första utgången med B i Södertälje, våran första dans och första kyss. Oh blir helt sprallig i hela kroppen. Är förövrigt en mycket sprallig dag, men why no!? Solen skiner, fåglarna kvittrar. Lovely.

Dessutom gör det ju inget att det finns mer Justin att se fram emot. Globen 19 juni med min Kaka. Det kommer bli awesome.

Of Love Tilly

Rött!

Premiär idag för min röda trench. En favorit i vårgarderoben. Dessutom är det även en av B:s favoriter. Känner sig så glad och pigg i den, nästan som en liten jordgubbe.
image223
Lite nya människor på jobbet. Sjukt irriterad, man måste lixom inte kommentera ALLT. Hey du är ny, lite laid back kan man ju faktiskt se till att vara. Eller jag menar, känner man inte människor i en grupp så håller man väl ändå en ganska låg profil i början, det känns ju nästan som en oskriven regel. Och en kommentar om min hårfärg andra dagen, vad är det för fel på vissa? Ja jag är blond, naturligt & förjävla stolt över det. Jag blir så less?.I övrigt en fin dag. Solen skiner och vi kilade ner efter lite glass på rasten, Lovely Magnum dubbel caramel. Mmmm?. 

Of Love Tilly


Gratisgenerationen

Har också fallit för trycket att anmäla mig till Gratisgenerationen, Hey Gratis prylar vem säger nej? Det funkar så att du blir medlem via den här länken http://gratisgen.se/?ref=67432 Väljer två prylar du vill ha & det är schyssta grejer Bla. Har jag valt ett presentkort hos MQ på 500:- som dimper ned hemma hos mig när jag värvat 7 medlemmar, efter det så skall jag värva några ytterligare för att få en Ipod Nano! Me whant! Hur schysst låter det inte? Gå med du också, pang bom! 

Btw, så måste jag flika in några rader om min B. Förstår inte hur han alltid kan ta ned mig på Jorden när jag svävar iväg och drar sjuka slutsatser. Han får mig alltid på så bra humör. Han är så himla söt(fast jag får inte kalla honom söt utan föredrar att vara sjukt cool hunk istället, vilken han också är) Det är så weird att man kan sakna någon även fast man har spenderat de senaste 48 timmarna i någons sällskap det första man gör när man går utanför dörren. Imorse fuckade jag iofs vissa saker, men så fort jag klev utanför på gatan, ville jag rusa upp och lägga mig under täcket igen. Maybe ointressant, men ville bara få ur mig hur fin han är.

jag&b 3
Of Love Tilly


B

Min heting tröttis i sjukt snygg pose. Igår mös vi hela kvällen och jag lagade sjukt god mat, känner mig nästan som en mästerkock? Or not, B gillade det iaf så det blir fler gånger.
Sjukt stressig och jobbig morgon, uack. Men värt det för att stanna i Sthlm, räknar med att göra det fler gånger så det är bara att vänja sig.
Idag blir det jobb, en Walk hem & ikväll mys med Mami framför Vänner med Caffelatte, ska göra en riktigt stor till henne med massa skum som hon gillar.
Of Love Tilly

Vårpromenad

Efter deg med godis & film (When a man loves a woman, gick på fyran. Mycket passande.) så ville vi ut i vårsolen. Åkte ned till djurgården och promenerade via Junibacken & moderna(?) museet längs stranden. Ger garanterat gott humör. Helt ljuvligt väder & en skön caffelatte i solgasset med utsikt över Mälaren. Kan inte bli mycket bättre.
   
En sväng förbi Junibacken resulterade i att vi nu vet hur jag ser ut som som Starke Adolf, hihi, jag menar vem har inte alltid undrat det? Valet stode mellan honom och Prussiluskan, ångrar lite att jag inte gjorde båda...

Nu ska jag laga lite mat. Kycklingwok med kokosmjölk, kastanjer & bambuskott till det äggnoodles . Mums!
Big Tip! Missa för guds skull inte The Whole Ten Yards Ikväll på kl. 21:00 TV4. Till det blir det kex & brie. mmmm.

Of Love Tilly

Vill ha!

Har ju tjatat på om ellos ett tag nu men faktum är att de får in nytt ofta, allting är inte snyggt. inte ens allting är värt att ens fundera på men när man hittar guldkornen har man verkligen gjort jackpott! 2 önskeoutfiter med samma bas.
  
- Vira skinnsandaler med gulddetaljer, sådana skor som är så sköna och snygga att man praktiskt taget vill sova med dem på.
- Stora solglasögon. Ett måste.
- Vit skinnväska med bruna detaljer. dregel. Kontrasten mellan vitt och brunt är så lovely.

 
Varierar gör jag antingen med den underbara tyllliknande bomullsklänningen i vitt. (Vit klänning är lixoms basen /gotta have i varje sommargarderob) Eller tunikan med broderier här i korall. Det enda som gör mig förvirrad är att den är precis lika snygg i gult & turkost, vill ha dem allihopa!

I sommar tänker jag lägga fokus på mycket färg, antingen skönt knalligt á la grönt vs. rosa eller gult vs orange. eller en enkel bas (vit eller gult) Med knalliga assecoarer. Tänk femtiotal. Vit med rött/gult/grönt/rosa. Stora brillor för mystiken och diskreta guld eller silver smycken för elegansen. En slags skön bohemic-classy style.

Of Love Tilly


Om my, my

Vilken pärs, två dagar av djuriskt slit. I fredags ett nio timmars pass av monterbygge & mattrullning. I går på mässan tor jag inte jag satt ner mer än de 20 minuterna jag käkade lunch. Efter mässans stängande, Mässan var btw helt fantastiskt. Grymt mycket besökare, grymt bra elever, allting var så grymt bra helt enkelt!!  ca kl 17:45 igår kväll höll vi på med nedmonteringen till och med 23:00, stress till 23:10 tåget. B & J kom och hämtade mig på Sthlms Central och väl hemma fick jag både vin, baileys & fotmassage. Innan jag nästan blev buren till sängen, så jättetrött.

Söndag idag och vi ska inte göra någonting på hela hela dagen. Kanske pallra oss ned till Konsum för en påse godis & en film. På sin höjd. Planerar in horisontiellt läge på soffan hela dagen. Oh yes.
Tanken var ju förresten att jag och E skulle tagit vår fika som vi pratat om ett antal måndader nu. Men så fick hon jobba imorgon.åh typiskt.  Another time baby.

Nu ska jag väcka B så att han får göra lite frukost. Over.

Of Love Tilly

Argh!

Min annars så jätte-braiga HP kamera har fått fnatt igen. Bilderna syns i kameran men kan inte ladda till datorn. Ahhh, blir smått galen! Har supermånga fynd från förra helgens shopping att visa. Och dessutom B i Burberry-trenchen han fick av mig i födelsepresent. Snark, så trött jag blir.

Anyway, idag blir det till att jobba på mässan, allt måste vara klart för den stora dagen imorgon. Så klart tittade jag fel och drog upp både mig och H till klockan 7 när vi börjar 8. Smartas lixom.

Och imorgon smäller det!! 102 kreativa & grymt peppade (som vågar och tror på sig själva!) företag finns på plats på Fyrishov imorgon mellan kl. 12:00 och 17:00. Vågar du inte inte komma?

Ikväll är der Happy Friday med jobbet. Det bär av till Fyrisfjädern som är den största badmintonklubben i Uppsala. Mat och SM-final match mellan V.Frölunda & Fyrisfjädern spännande värre!

Nu måste jag stoppa i mig lite frukost, superhungrig. Havregrynsgröt eller Keso-macka? That´s the question.Oh yes.

Of Love Tilly

It-jeansen

Spanar efter ett par nya Jeans, dessa nedan från Itchi,  finns att köpa hos Nelly.se för ett dunderpris; 399:-. är ett par absoluta favoriter. Knapparna i mitten gör att de får en speciell prägel. Helst av allt vill jag ha ett par ljusa med hög midja och lite bootcut, tänk 70tal. It´s comming back, and Me like it.
Of Love Tilly
 



snark

B hämtade mig efter jobbet igår & då bar det av till Kvantum för att köpa en tårta! Prinsesstårta, Mums! Kakan kom förbi och gottade sig lite också. Tittade igen på PAJ!! klippet på Youtube. Skratt skratt!
Som alltid går tiden så himla fort med B och nu är det morgon igen...

Stort stort Grattis till min heting på 23 års-dagen!

jag & boda
Of Love Tilly

BirthdayBoy

Idag kommer B! Ska bara mysa och fira hans födelsedag. Av mig får han en jättefin trench-coat från Burberry.


Of Love Tilly


Ellos-mania

Beställningen från Ellos är snart klar. Här är några favoriter.

    
- Vit spetsballerina med Peep-toe. Lovely på shoppingturen med röda tånaglar.
- Väska i naturmateriel. Bohemic-känsla.
- Dimrosa satinklänning med spets vid arm&hals-linning. Till alla sommarens partyn.
- Jesussandaler. Så grymt-hett till solbrännan.
- Små randig vit&blå Skjorrtklänning. Precis my style. På med de vita skorna och ut på stan.

Of Love Tilly


Bada?

Iår tänker jag satsa på Baddräkt, var inne på det spåret förra året men hade inte strenght to wear it. En enkel svart tänker jag mig, helst en tub men den här med halterneck  och låg skärning bak, från Ellos är en favorit. Btw börjar bli dags att lägga ytterligare beställning hos Ellos, lön snart :)
baddr?kt
Of Love Tilly

Hallelulja igen!

Sorry Emma, vet inte om du gillar det här men var tvungen att lägga in er version av Halleluljah, nu när jag är inne i Halleluljah -träsket. Den är grymt grymt fin.

Of Love Tilly

Paj!

Hysteriskt roligt på en trött måndag.En version om  Sagan om ringen som ligger uppe på Youtube.
Munrörelserna är så klockrena till vad de säger. Jag och Kakan såg om och skrattade, såg om och skrattade; many times, igår. Äkta vår humor. Enjoy ett gott skratt!
Of Love Tilly

Halleluljah

Praise Jeff Buckley för Halleluljah. Hans version av den här låten är i särklass bäst. Vill bara gråta av lycka varje gång jag hör den! Gosh, hans röst,  toner, harmonin med texten, så övergrymt.  Nu måste jag lyssna på den igen.

" it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light
it's a cold and it's a broken hallelujah 
hallelujah 
hallelujah "

Den gick het hemma hos B igår när jag lagade mat. Överraskade honom med supergod pasta & sås.

(Koka tagliatelle enlig. anvisningarna på paketet.
Gör en redning; 50g smält smör och mjöl ca 2matskedar så att det tjocknar.
Tillsätt 4 dl buljong och låt koka upp tills det blir en tjock sås.
Nu kan du tillsätta i princip vad du vill men mitt recept lyder som följer.
- En burk cremé fraiche 4peppar & vitlök.
- krossade tomater på tetrapak ca 2 dl.
- Riven ost, tex Arla kökets gratängost eller riven hushålls-ost.
- Salt & peppar efter behag.
Och voila; sjukt sjukt smaskigt)

Anyway, B hade jobbat hela dagen så jag ville göra något snällt. Och gissa vad? han blev superglad. Skam vore annars. Lite vin & öl till det och det var perfekt. Vi hyrde lite film och till efterrätt blev det marängsviss & lite plockgodis. (Tryckte nog i mig lite chips också. Riktigt tjockiskväll. Det blir en walk senare ikväll) Som det brukar bli glömde vi nästan filmen utan satt och pratade i timmar istället. Lovely. Filmen åkte på vid elva snåret, vi hade tänkt se den vid nio och vara i säng by then. Men icke. Men helt perfekt kväll.

Gjorde ju lite shopping på dagen också. Fruktansvärt lyckad tur. Bilder kommer men nu ska jag laga lite mat. Börjar blir riktigt (i alla fall lite) duktigt :) Tänkte lite kyckling, ris/bönor och feta. Mmmm.
Of Love Tilly

Well, well

Alltid när man är ute med H så hamnar man på vimmlet. Bilden till höger känns som vår standardpose. H till höger och jag till vänster, thats just how it is. Anyway det var en rätt kul kväll. tills jag behövde gå bort till damernas och en inte fullt så kultiverad tjej spydde ner hela allting. Not very nice. Efter det var jag bara inte party längre utan kände att det nog var på sin plats att kila hem.
Tjejer och toaletten på krogen, fattar inte det går bara inte ihop.

 

Of Love Tilly



 


Pain

Okey yeah right. Angående kommentaren av Ella. Nah sweet av dig att säga att jag har koll trots att du är i branchen. Jag menar hey en vanlig tjej kan ju bara inte veta något om mode. Och whate fuck. Ingen klagar på mina skor. Jag don´t give om de är "helt fel och aldrig aldrig kommer slå". Jag gillar dom, jag är snygg i dom. De passar till mina grejer.  Min stil är min och din stil är din. Can´t we just leave it at that??

Of Love Tilly?

Sickness

Sjukt vad jag har fått reda på idag. Sjukt vad kul det skulle va om nästa söndag blir av. Pratat med en kär person jag inte sett eller pratat med på evigheter.

Nu blir det partaja av. yes yes.

Jag&hampe
   

Of Love Tilly

Shoppingsug

Står i valet och kvalet. Ska jag träna efter jobbet eller gå en shopping runda? Det var ju ett långt tag sen jag gjorde något av båda.  Och jag är såå himla shoppingsugen. Med tanke på att stan är öppen imorgon också och att jag kanske tar en sväng till Sthlm vore det ju smartast att shoppa imorgon & träna idag...Söder-shopping ä rju lixom alldrig fel. Men en halv-planerad utgång ikväll kräver en schysst outfit.  Min nya röda flats kanske? är riktigt sugen på dem.

Of Love Tilly




Dagens wanna-have

Letar sommarens glasögon, de här från Voge som finns hos Asos är ju hel lovely. Tänk stort & tänk färg på glajjorna i sommar. Dessa i rött vore ju en ûber-hit.


Of Love Tilly

Chickchic

Färg färg färg! Älskar våren och sommarens färger. Starka ärtgröna, solgula & kornblåa nyanser. Gör ju att man osökt suktar efter denna outfit från H&M sommar kollektion. Chicht och casual i ett.

Grön outfit

Big Tip; Vågar man inte färg, satsa på en svart eller vit bas och matcha upp med klarafärger på scarves handväskor eller skor. Garanterat en hit.

Imorgon blir det premiär för iår med min klarröda trenchcoat. Idag blev det till att plocka fram skinnjackan, behöver jag nämna att våren är här?

Off Love Tilly

Oh no no

Idag är det en fruktansvärd dag. Helt helt fel sida av solen har jag hamnat på.
Behöver bara helg & vila & vin och sitta upp hela natten och prata. As always. As most glorious. I whant.

well well, dags att rycka upp sig lite. Dags att prestera lite på jobbet nu i eftermiddag, sen iväg och träna. Behöver träna bort lite oro känner jag.

Of Love Tilly

Áh!

Hur mycket suktar jag inte efter den hära Oranga drömmen från Asos? Helt underbart underbar att ha i sommar.  Pricken över i blir mina bruna sandaler i läder från Gambia & min vita flätade väska med bambuhandtag. Hey hetast på stan. Ces´t Moi!

orangedröm



Well, ut i vårsolen med er!

Of Love Tilly

Abstinens

Gosh! Känner lite abstinens efter vår kläder, har ju köpt på mig en del, för att säga många godbitar på rean i år. Som var i höjdarklass faktiskt. Men känner ändå a Big need för lite nytt.
I helgen var det premiär för mina nya skor på shoppingrundan vi tog vid globenköpcentret. (Not much really; big minus för H&M butiken där, det var en sån där riktig sunkig. Jag menar det finns H&M och det finns H&M. Vissa har class, kläderna är välexponerade på hyllor och ställningar och det riktigt ligger något extra i luften. Jag har bara stött på två av sådana alldeles underbara butiker den enda i götgatsbacken på söder, Sthlm och den andra på Öland, belive or not. Dessvärre så finns sunk H&M:isarna på rätt många fler ställen)
Anyway premiär för dessa underbara pices  
Nu är det dags för lite lunch, ska gå ner på Ica och köpa ngn god soppa tror jag.

Of Love Tilly

Aoch! and challenge accepted.

Här kommer ännu en lame excuse för att bloggboken legat nere rätt hårt senaste veckorna. I´m so sorry. Vet att jag har läsare som regelbundet är inne och shame on me. Men nya jobbet och allt. Har inte tid men lovar att bättra mig big time, folks. Har dessutom varit sjuk nu i två dagar. Sååå himla tröttsamt.
Weel, anyway. Kändbe att det blev lite för klagigt.
Antar idag utmaningen från Therese

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Ger er en extra utmaning. Att anta denna utmaning och signa det i Comments Of Tilly.

Well here we Go! Six weird thing Of Tilly.

* När jag sover utan B sover jag med Tusse min  kramade & gosslitna Nalle som jag haft sen jag var fem eller sex. Tusse är förövrigt grå i pälsen har runda öron en blank nos och världssnälla ögon. Hon är också gift med Kakans nalle Vit sen ca. 12 år, har en egendesignad bröllopsklänning & 15 nallebjörns knoddar tillsammans med Vit. Hon har varit på kärlekssemester med Vit på öland & har till vardags på sig min turkosa klänning som jag hade när jag var några månader.

* Jag älskar creme-fraiche. Kan ha det till ALLT!

* Secondhand-shoping. Inget underligt med det. Det underliga är varför det inte är fler som inte hittat det här nöjet!? Senast fyndade jag en gudomlig vit klänning, i underbart fabric. Quality is guaranteed 2hand. Men det finns så mycket andra sköna saker att rota fram, hittade för någon dag sedan en hamburger telefon från 70-talet. Hur galet är det inte? Ut och hitta dom här smultronställena.

* Att gå. Det är bara så skönt. Ser till att gå hem från jobbet minst tre dagar i veckan (om jag inte bikar då) för att det är så avslappnande och man hinner lätta på alla tankar och bekymmersrynkor innan man kommer hem och kan använda kvällen till bekymmerslösa saker.

* Klämma finnar och vidriga pormaskar. Det är så jävla juckie och kanske inte dirket ett nöje men kan man låta bli då?

* Badar ca sex dagar i veckan upp till två gånger per dag. Det är så grymt skönt. En bok och lite bubbel and you´ve got me. Det i sin tur har gjort mig till missbrukare av Bodyshops Bodybutter. Är inne på min andra passionsfrukt och har en med ljuvlig mandarin-doft som väntar.

Well, folks that´s it.

Of Love Tily

New Year ...

Sjukt sen med nyårsbilderna jag vet, my fault, because jag inte snott bilderna från Kakan tidigare.

  

Från höger till vänster.
?Jag & H myser i soffan.
? B & jag vid middagsbordet. Svårt att gissa varitfrån pussmärket på hetings kind kommer ifrån?? hehe
? Jag & Kaki dansar heljvilt på förfesten.

Och här är min stolthet, mitt första livsverk. Klänningen är i satin och den har jag sytt helt själv. Varanda lite söm är mitt verk. Och den är bara  helt helt underbar. Inspirationen var Audrey Hepburn Breakfast at Tiffanys & jag måste säja att jag faktiskt fick till det. Mönstret är mormors gammla original mönster från 60 talet. Pärlhalsbandet och de vita satin-handskarna är också mormors och pricken över i gjordes av håruppsättningen (thank u K) med pärlor.

Ny?rskl?nningen

Of Love Tilly

Tierd Thursday

Åh en riktigt seg dag, så fruktansvärt lame. Vill bara ha helg & B och gos. Men det ser inte ut att bli så. Får väl nöja mig med en bok och en godispåse i supersize. Suck. Åh no vad det här blev tråkigt.
Har blivit utmanad av Theres till en utmaning. Love challnges, men känner mig för seg för att ta den nu. Kommer ikväll. Är förresten Medium i TV4 plus ikväll, big tip!

Förövrigt har jag & H utmanat varandra med en deadline som ligger den 4 september, det vill säga innan jag fyller vuxet och blir gammal och grå. Idéerna flödar....


Saturday Night!

I´ts Part tonight honey!
  

RSS 2.0