Happy Friday


Idag är det Happy Friday på Jobbet vilket betyder Utgång! Var riktigt länge sedan jag var ute för att dansa, så higheels åker på och skavsårsplåster likaså.
    
Dagens klädval;
-
Nya jeansen med högmidja Cheap Monday
- Vitt ribbat linne Indiska (deras ribbade är riktigt bra budgetalt. )
- Vita tygskor Ked´s
-
Hallonrosa kofta Ellos


Ikväll byts skorna ut mot svarta peeptoes från Donna Girl, koftan får lämmna plats för skinnjacka och läpparna byter från Lypsyl till mitt signum, knallröda läppar.

Vad hittar ni på för skoj ikväll?
Of Love Tilly

Systeryster


Tack för alla fina komentarer angående bilderna och min & Mormors gemensamma fest! Tycker själv att det ska bli jättekul och blir så glad av era uppmuntringar!


Jag och lilla systeryster tog en kväll för oss igår. Mami och S har ju varit så uppe med Mamis nya lägenhet och S av renoveringen hemma. Så lite kvalité-time var på sin plats.
Vi åkte och hyrde film, och efter mycket dividerande om vad vi skulle äta så beställde vi kinesmat och tog med hem. Plus för att man får friterad banan och glass till efterrätt, himla mums-gott!
image389
Bild www.jessicasimpsonmusic.net
Filmen med Jessica Simpson bla. Employee Of the Month. Handlar om en kille, som tycker livet leker utan att vara bäst på jobbet, som genom att bli månadens anställde (och genom det sätta företagets besserwisser på plats) vinna Amy alltså Jessica Simpsons hjärta. Förutsägbar romantisk komedi, men jag fick mig många spontana skratt och den är helt klart sevärd, om man vill ha ett gott skratt till en film utan mening och massa huvudbry.
Of Love Tilly

Done & Decided


Tack alla för alla olika kommentarer angående vilken bild jag skulle välja! Mitten tyckte de allra flesta och det höll jag  också med om,alternativt det till höger. Tyvärr så blev dem bilderna inte bra på utskrift så den slutgiltiga bilden blev den här.
Sådär halvseriös, knäpp och perfekt inbjudnings-korts-rolig.
Men nu är korten klara, så då återstår bara att skicka iväg dem i gods tid till alla gäster. Fast jag måste ju medge att  jag gillar det här med hela party-planner biten. Mat och lekar ska ju också ordnas med. Och min klänning ska sys upp... Mycket men roligt.
Of Love Tilly

Invitations & Picturepanic


Idag är det dags att skicka ut Inbjudningarna till Mormors & min 80 års fest (60+20). Högst upp på inbjudningarna ska vi ha två kort ett på mormor och ett på mig. Mormor har redan ett jättefint kort. Jag själv tog hjälp av systeryster igår och tog några bilder. (Lite sådär halvseriösa, vardagsaktiga, kan-ha-blivit-tagna-vilken-sekund-som-helst-med håret-i-oreda-kort) Men då smyger sig ju beslutsångesten på istället, vet inte vilket jag ska välja. Lutar åt det till höger eller mitten eller vad tycker du?
  
Of Love Tilly  

Spice up your life


Ja, så ska Spice Girls, som alla säkert vet vid detta laget, återförenas. Som gammalt tok-fan av dem ( Hade alla samlarbilder, album, posters och skivor och gud-vet-vad som fanns) så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Ganska så trist faktiskt, med tanke på att det inte är för "fansens" skulle utan bara penga-begär som lockar.  De ska ju dessutom släppa ny singel och det kan ju å andra sidan bli ganska intressant, eller?
image401

Of Love Tilly

Midsommar


Så här kommer klänningen jag sydde om till midsommar
image395    
- Klänning Secondhand med touch av B by Tilly
- Guldiga jesusandaler Skopunkten
-
Naglar light pink metallic
-
Kofta Ellos
-
Hår ska bli slarvig fläta uppsättning & midsommarkrans
Supernöjde med resultatet! Nu ska vi åka och fira en riktigt rolig midsommar.
Glad midsommar till er alla!
Of Love Tilly

The Body Shop


Body Shop är mitt absoluta favorit ställe för hygien artiklar, krämer, scent-oljor, massage och smink artiklar. Dels för att det alltid håller högsta kvalité, det luktar helt fantastikt och det är framställt helt utan djurförsök eller animaliska produkter.
När jag besöker England, som förövrigt är mitt absoluta favoritland, så går jag alltid loss i Body Shops butiker som en galning. Och det är på grund utav att priset ligger någonstans mellan 20-30% under marknadspriset i Sverige, de har alltid extra erbjudande på något (Buy 3 get 1 for free, eller, buy produkts for £10 and get a free bath oil) Dessutom så är det ett mycket större utbud vad gäller dofter och sminkartiklar. Tex; Melon som jag hitillas inte spanat in någonstans i Sverige.
Och döm min lycka nu när sommar rean startat, och då även hos Body Shop.
image392
Kilade direkt in och hittade två av mina måste-produkter från Body Shop nedsatta med 40%!
- The Body Shop, Ultra smooth liquid conceler No. 01. Om du letar efter en riktikgt bra, dryg och hållbar concealer så är den här the thing. Räcker hur länge som helt, täcker allt och trollar bort, nästan kanske inte bakis-ringarna, mörka ringar under ögonen. Jag kommer aldrig ge upp den här får någon annan.
- The Body SHop Vitamin E Cream Cleanser liten praktisk flaska som du kan ta med överallt, finns i större förpackningar men jag föredrar den mindre mycket behändigare. Innan jag började med denna så, (jag ska väl säga att jag aldrig riktigt haft någon porblemhy med apmycket kvisslor och finnar men vanlig hlavfet tonårshy med någon enstaka här och där) så hade jag ganska så lätt för att få finnar och hade alltid någon enstaka. Nu har jag i princip aldrig någon. Dessutom mjuk och skön till ansiktet och ger en fräsch känsla.
- The Body Shop lipstick No 08.  Ljus fin färg som känns som lypsyl. Mjukgörande och sitter på plats där det ska.
I vitamin E Serien finns det allt mellan himmel och jord, jag har som komplement till ansiktsrengöringen en ansiktscreme.
image393
- The Body Shop Vitamin E Moisture cream Daily. Lättoch  fin dagcreme som det ine behövs mer än en ärta av för att hela ansiktet ska smörjas in ordentligt.

Det var lite hygien tips, nu börjar det bli dags för midsommar-i-ordning-görande!
Of Love Tilly

Snyft


Snyft snörvel, Crap! Jag har precis mosat mina Fläckiga Ray Bans med min bak. Ja juste, precis jag satte mig på dom! Inte konstigt att det sa krasch, 58 kilo mot ca 400 gram är dödsdömt. Fy så dumt! Kanske, kanske kan B laga dom med karlsson klister men de kommer ju aldrig bli lika fina som förr. Buhu!

Elin;
som svar på din fråga vart jag köpt dem, så fyndade jag faktiskt en hel del när jag var nere i Hultsfred så det var där jag köpte dem.(Kommer lägga upp alla saker senare idag) Men jag kan tänka mig att det finns begagnade på Ebay, Tradera eller liknande. Ska själv kika in där idag, och om du hittar dem på något schysst ställe så kanske du kan tipsa mig?!
image383
Of Love (snyft) Tilly

Shopaholic?


Lunchat idag med E/Dimman nere på stan. Ages sen vi sågs sist och så bumpade vi in i varandra på Justin - Mr Amazing, konserten igår och sågs för lunch idag. Det är så härligt att träffa människor man inte sett på så länge och så vips! är det som om det inte ens gått en dag sedan man sågs sist.
  
Shoppingklädsel;
- Vit A-linje tee H&M
- Jeans shorts Levi´s
- Lågklackade svarta pumps med gulddetaljer Skopunkten
- "Fläckiga" Ray Bans Solglas
- Svart väska med guldblommor Friis & Company

E åkte hem vid halvtvå men jag fortsatte på stan. Längs upp på Drottningatan för att sedan vandra sig nedåt och förhoppningsvis hemåt innan stan stänger och money tar slut.
 Retro-blommig portfölj/väska i tyg och skinn att ha på armen. Ursöt och i perfekt storlek för jobbet eller en vara-borta-över-dagen tur. Secondhand
  Creme färgade Sandaletter med kon-klack och öppen tå. 60-tals glam så det hoppar om det! Oh, vad jag gillar´t. Dessutom mystiskt lika dem som Marylin har i på sin berömda blås-under-kjolen pose. Också Secondhand
 Brun väst med vita kritstrecksränder. Snyggt chich-casualt på stan, jobbet, vanlig vardag eller fest. Letat länge efter en snygg och ganska så neutral väst. Found it! Från No1
  Och så har jag hittat drömjensen. Ah, helt salig.!Jag älskar ju höga midjan (på allt) och har kikat efter ett par substitut till mina Acne, som börjar bli väl slitna (För att inte säga lite trånga...) Och dom här är om möjligt ännu snyggare. Mörkt jeans-tyg och orange-röda sömmar. Cheap Monday

Det var dagens shopping a la glam, nu ska jag diska a la icke glam...Eller, ja iallafall stoppa in i diskmaskinen.
Of Love Tilly

Mr Amazing


Mr JT, Justin Timberlake igår. Fy jäkla fuck vad bra det var. Är fortfarande helt nästan nollställd, det var lixom sådär bra att det var svårt att ta in. Mr Justin tar tillochmed priset för bästa performance från (jag gråter inombords när jag säger det) min Robbie, jag menar min gud.Och då är det bra.(Fast det är iofs två skilda saker, och Robbie, ja han är Robbie) Dans och bounce och shake oavbrutet  i två timmar, gick inte att stå still. Avundas alla er som ska se honom i Göteborg på Ullevi på Måndag. Damn boy!
image379
Nu sitter jag framför datorn och pillar lite med nallen, och titta! det funkar, bilden ovan är tagen under Justins sista låt, med min lilla rosa.

(Är hemskt ledsen för att det har varit dåligt med uppdateringar, internet hemma har strulat och you name den ursäkt jag inte kan komma på, men lovar bättring!)

Köpte honungsmelon av världens sötaste tant i ett fruktstånd utanför konsum, oh den som ändå fick äta färsk frukt varje morgon, nästan bara en lyx som unnas då man är utomlands. Nu hopp in i duschen!
Of Love Tilly

Hej Solen


Så tittar solen fram bakom små vita moln! How lovely, lägger symaskinen åt sidan någon timme för nu blir det promenix till kaka och kaffe hos henne som avnjuts från balkongen. Ska försöka norpa lite pics från Hultan från henne också...
Of Love Tilly

Äntligen!


Så är jag hemma igen. Äntligen hemma! Efter fem dagar med sol, blåst, regn, grymma konserter, roliga människor, konstiga människor, knäppa människor, dålig sömn, mycket vin, mycket skratt!, iskallt badande, random mat & en upplevelse rikare.
Vädret har ju varit sisådär, men haft super roligt iallafall. Men nästa år, nej tack. Nu känns det som jag kan det här. Och tält, nej fyra dagar räckte gott och väl, resten av livet ska jag sova i säng.

Bästa; Laleh och The Ark, damn vilket tryck, grym stämmning och låtar alla sjöng med i. Oh, rysligt bra, helt enkelt.
 

Hem kom vi igår klockan 07:00, och efter att ha bilat halva natten sov jag hela dagen och sommnade tidigt på kvällen. Men idag känns det som om jag är tillbaka i ordentlig dagsrytm. Dagen ska tillbringas med att förstå mig på min nya mobil (Ja, just har köpt en ny!, min gamla SonyEricsson föll i två delar så en ny var inte mer än nödvändigt) Samsung SGH-Z240 (I rosa! Förså vilken lycka) Super söt, lite flashig och med tusen funktioner jag aldrig kommer använda men de är ju så bra att ha....?
Och så ska jag sy klart på midsommarklänningen

Ah, Hem Ljuva hem!
Of Love Tilly

Hem ljuva hem


Så var det dags! Schemat för dagen ser ut som sådant;

15:00 Avslutningsfika med jobbet, jag har bakat söta Hallongrottor
17:00 Hemgång, vilket betyder, på cykeln i rasande fart, i med lite mat och sedan släpa över packningen till Hamp.
Ca 18:00, 18:30 - Avfärd!
I bilen blir det sång och bilbingo, en av mina favorit-underhållnings-sysselsättningar
Runt 21:00 - Vi är hungriga och stannar för lite rast
Ungefär 24:00, 01:00 - Framme, upp med tältet, allmänt kaos och trötthet
02:00 Förhoppningsvis sussar jag sött i tältet
image373

Spelschema på de artister jag vill se. (Jag och Kaka ska ställa in alarm på telefonerna varje gång någon spelar så att vi inte glömmer bort någon viktig spelning. Vilket mycket troligt kommer  att hända om man ser till vår kommande alkoholpåverkan)

TORSDAG; Festivalen öppnar!
17:45 Billy Talent
01:00 Timbuktu & Damn!

FREDAG; (Vi ska undvika 50cent så mycket det går, "niggah niggah fuck" (eget uttryck, Tillys anmrk.) musik är inte något för mig, alltså musik där det verkar vara ett vad vem som kan säga "niggah" eller "fuck!" flest gånger per utandning. Lite väl tjatigt, enligt mig.)
15:00 Laleh
15:30 Juvelen
19:00 Mando Diao
22:00 Ozzy Osbourne (Ska blir riktig kul att se honom live, jag tippar att han är pytteliten)
23:45 Amy Winehouse

LÖRDAG;
20:00 Ison & Fille
22:00 The Ark
23:45 Evanescence
01:00 Pet Shop Boys
Och sedan trilla in  på lite random spelningar, lite si om så. Är det någon annan som har ett hett tips på något band värt att se?

Oh, jag ser verkligen fram emot några riktigt roliga dagar. Det är med skräckblandad-förtjusning jag frivilligft tältar, det är inte riktigt min grej, kommer känna mig som ett riktigt sunk på söndag när vi kommer hem, men det får det ju faktiskt vara värt.
So Long vi ses, och ses vi där så kramas vi ;)





Of Love Tilly

Makes me smile


Så var det Måndag igen, efter en sådan där skön och kravlös helg, men Måndagen idag, gör faktiskt ingenting för imorgon tar jag Semester 1½ vecka. Hultsfredsfestivalen, Justin konsert och midsommar!
I lördags så pallrade jag mig ju ned till stan för en shoppingrunda med ett bestämt mål att hitta bikini. Det gjorde jag inte. Men en del annat kul. Smygit runt i småbutiker på söder och hittat riktiga fynd. På eftermiddagen var jag helt färdig, värmen i kombination med galna människor som puttas och skuffas i affärerna kan ju ge vem som helst solsting.
         
- Mörkbruna blanka stövlar i skinn sydda i Italien - Secondhand
-Långklänning i underbart svepande tyg, skall sys om till halterneck - Patrick Massey London / Design by Janice Wainwright - Secondhand
-
Som pricken över i fick jag ärva en sidensjal av Mormor från Cornelia James


Och finally den nojframkallande Bikinin, och det blev då en sådan som alla har. Mycket icke-orginellt Men what the heck, nu får jag slita ut den och den kostade ju verkligen inte så mycket att jag inte kan köpa en ny. Dessutom blir färgerna sådär krispigt fräscha till (den kommande) solbrännan.

Of Love Tilly


I think you´re crazy


Lördagsmorgon. Sitter hemma hos B som har åkt på jobb, och försöker mana mig sjäv att piggna till, hoppa in i duschen & åka ner på shopping. Å andra sidan är det perfekt väder för stan, inte överdriven hetta å andra sidan så är det scrubs snart och det är varmt och mysig undet täcket i soffan med laptopen i knäet.

Igår hämtade B mig på Gullmarsplan (trafikstockning fram till T-centralen) efter en mardrömsfärd i tunnelbanan, helt helvetiskt mycket folk och det bara rann om alla, fy så snuskigt, så vi följde efter J och A till Kalkbrottet, mellan Södertälje & Trosa, det blev inget bad men sval skön frisk natur.  Hemfärd, filmhyrning och godis avslutade kvällen. Göta Kanal 2, överraskande bra trots töntighet, men precis min typ av fredags-trötthet-film-deg-gos.

Nu dax för ett krafttag hopp in i duschen påklädning och ned på stan för nojigt bikini-letande.
     
- Kjol med högmidja, B by Tilly
- Vitt ribbat linne H&M trend
-
Vita Ked´s
-
Solglas lookisar RayBan Wayfarer
- Scarf/bandana Secondhand
- Grönt jordgubbe-halsband & silverarmband

Lovely day in the sun!
Of Love Tilly

B by Tilly


Mig själv till ära, faktiskt så har jag idag på mig min egensydda kjol tillsammans med nyinköpta Pumpsen från Donna Girl London, ribbat linne och gammelmormors gamla armband i svart glas som jag ärvt.
B by Tilly 
Kjolen som är ett utav mina första egensydda plagg, det färsta var nyårsklänningen med coahning av mormor, men den här har jag gjort helt själv. Älskar ju höga midjan trenden och det är en rak kjol med skärp högt i midjan. Jag har valt att kalla min kläder B by Tilly. Gillar namnet och det klingas sådär bra.. Nästa projekt är en grå klänning i kostymtyg med västliknande överdel, vita knappar och vid klockad kjol. Det är ju så roligt att skapa själv! Och inspirationen finns ju, det är mest orken som ligger på latsidan...
Of Love Tilly

Time for a bath


Har riktigt bikini/badräkts noja. Dels för att jag hade planerat att vara åtminstonde 2grader brunare än vad jag faktiskt är. Dels för att jag hade tänkt att jag vid det här laget skulle ha gått bort bli-tillsammans-och-ligga-hemma-med-godis (alternativt chips & dipp eller cheesaballs) -och-kramas kilona. Dels så finns det för många att välja på man blir ju totaly förvirrad bara. Och köper man någon från nationella kedjor, vilka iofs visas nedan, så har ALLA(!) den, och det är bara trist.
Har övervägt baddräkt men isådanafall får den köpas lite senare, på hultsfred vill jag ha något knalligt och karamelligt alternativt metallic.
Nu gör jag ett kollage med mina favoriter, även fast jag skyr kollage.Så predictable och tråkigt. Men här kommer det iallafall.
image352
1. Guldbikini med kant på nederdelen av överdelen. Trosa 99:- Överdel 129:- Lindex
2.
Svart Bandeau bikini. Trosa 98:- Överdel 129:- Lindex
3.
Svart halterneck baddräkt 179:- H&M
4.
Silverbikini halterneck. Trosa 98:- Överdel 149:- H&M loves Kylie kollektionen (Som jag btw gillar skarpt, mycket sött som klänningar och solglas)

Efterfrågar också tips, trix och andra roligheter som kan göra hela bikini-nojan lite lättare..
Of Love Tilly

Let it be


Solen har hållit sig hela veckan, helt fantastiskt.
Igår låg jag som sagt ute och latade mig hela långa dagen, efter att B åkt hem, innan jag lagade mat (Citronpeppar kryddad fläskfilé med wookgrönsaker & äggnudlar) och bilade hem till Kaki & F för Sverige - Island matchen. Total flopp, för Island. Och det femte målet, ja jag kan inte mer än att tacka för ett gott skratt. Allbäck matchen lirare, oh yes.

Idag känner man sig sådär stramig över hela kroppen, till grund av solande igår, färgen börjar så smått komma krypandes. Observation; Jag blir typ inte brun, jag blir bara mer fräknig. Ansiktet framförallt.

Let it be, let it be, let it be, let it be.
Whisper words of wisdom, let it be.
Let it always feel likte this.

Of Love Tilly

Godmornin Sunshine!

image347
Världens härligaste dag idag, ännu mer underbart att slå sig ned framför bloggen och läsa alla kommentarer, så himla helt fantastiskt! I will keep on going strong nu, you keep ma motor runnin. (Ruskigt jobbig reklam btw...)

Idag, efter gårdagen med middag hos Kakan & F med vin och kortspel (på balkongen där det var varmt ända in på småtimmarna) , så blir det till att ligga ute och lapa sol hela dagen. Solskyddsfaktorn är på, boken ligger och väntar och det står gurk-citron vatten i kylen. Damit lovely!. Och hey det är väl ingen som har missat att sommaren är här! Så idag blir det invigning av Jesus-sandalerna i guld ruskigt snygg till mina midnight red röda tånaglar.




Idag börjar således även the countdown, 7 dagar kvar till Sommar, sol, semester och Hultsfred. Det är grejer, det.

Med värme och kärlek / Of Love Tilly

Midsummer Dreams


Midsommar och blommor i håret stundar inom kort. På dagen i fråga är jag just förtillfället på jakt efter en långklänning i fint mönster med emipreskurning. Kanske något i stil med denna från Asos. Inte klassisk empireskurning, men min önskan är en vidare kjol, med ett tunnt fint band under bysten.image345

























Of Love Tilly

Precious & Strange


Har precis fått reda på att de två starkaste personerna i mitt liv, som alltid funnits för mig, beslutat att gå skilda vägar. Ett gemensamt beslut. Trots så känns det ju konstigt. Och väldigt värdefullt att ta vara på den vänskap som finns kvar och den kärlek som alltid kommer finnas. Vi får ta dagarna tillsammans och stötta på vägen. Nu känns det som det är min tur att stötta, eller helt enkelt bara finnas där.
Of Love Tilly

Inga Problem


Svarar här på Sagas kommentar på A day whith Sunshine "Lät mysigt...Trosa är ju världens ände....du låter lycklig....det vill jag oxå va!" 
Först och främst Trosa är ju som bekant världens ände, men världens ände måste ju vara någonstans och har ni vägarna förbi Trosa så besök hamnen, helt ljuvligt mysigt där en sommardag. OCh lycklig, ja under gällande omständigheter så, ja, det e inga problem.Jag måste nog säga att såhär nära lycka har jag nog aldrig varit. Och trodde aldrig heller.

Precis lunchat, nu jobba lite. Ikväll ska jag förbi lilla mormor och äta lite för att planera vår gemensamma 80års fest! yihi, mer om det later.

Uppdatering; Ikväll är det lägenhetsvisning, följa med H och välja ut luckor färg och kakel i alla rum. Oh så skoj, leka lite inredare. Nu hemgång och äta lite, sen iväg.

 Of Love Tilly

My Love


Nostalgisk idag. Igår när vi åkte hem från hamnen i Trosa så spelades Justin - My Love på radion med andra ord, vår låt. Vi sjunger alltid hjärtskärande högt och falskt i takt (tror vi) till musiken. Men det sjungs med kärlek ♥
jag&b 3
Igår grillade vi köttbullar, ja faktiskt (!), och det var supergott. I lätt-grillad baguett med brieost, potatisallad, och grillade champinjoner. J dök upp lite senare också han fick regular korv med bröd. Bara allmänt mysigt och lovely i eftermiddagssolen, vi satt ute fram tills sju innan det var dags för mig att ta mig hemåt till Uppsala. Och vädret verkar hålla i sig denna veckan också, det är så underbart. Sol ger ju sådan glädje!
Of Love Tilly

A day whith sunshine


Det blev utgång igår iallafall, supertrevligt och fick dessutom inviga mina nya skor, oh yes.
Idag har vi varit i Trosa och strosat längs hamnen, ätit supergod glass, blivit attackerad av måsar och tittat på tjusiga båtar. En riktigt drömdag, och solen har dessutom letat fram mina fräknar för säsongen.
 
Här ser ni mig nere vid bryggan och bredvid våra glassrester som fåglarna tumlade runt med. Nu ska vi gå ner på konsum och köpa lite grillmat och sätta oss i parken och mysa.
Of Love Tilly

Är det såhär det känns att vara lycklig?


Här kommer dagens fynd ( det var ju meningen att vi skulle hitta en kostym till B, men som vanligt mest saker till mig, men what the heck, I´m nöjd)
  First of all, I´ve got them! Ray Ban´s solglasen. Och de är snygga. (Med betoning på är) Oh gosh, så glad jag är och gudars så ful-snygga de är.

Och så fyndade jag supersmaskigt ljusgrönt jordgubbe-halsband. Gav en hundring och då kunde jag inte låta bli, thihi.

  Ett par skor fick följa med bilen hem idag också. Svarta peep-toe från Donna Girl London 449:-. Letat som galen efter snygga peep-toes då tån antingen petar ut för mycet eller inget alls,(är ju så snyggt med knallrött nagellack på tossingarna, som sticker fram halvmycket) och dessa satt precis så som jag letat efter.

 Här emellan pustade vi ut ett tag på  med Festis slush-ice Strawberry-Grapefruit från 7eleven galet gott.

image337
Absolut nöjdast är jag med stå-solhatten, till bästa budget pris från H&M 79:-.Visst är den helt supersöt? Känner sig på ett litet kick sådär S:t Tropez chick.

Nu ska jag fixa något gott att äta, B är borta ikväll och jag har lovat att vara nykter och hämta honom sedan, så ensamen ikväll blir det nog lite mer bloggande.
Of Love Tilly

Sunshine


Åh det är så absolut fantastiskt underbart väder ute! Har varit runt på stan hela dagen, så nu ska jag vila mina fötter och lägga mig nere i parken på en filt i solen, course... med en ny bok. Back later med lite pictures från inköpen.
image328
Of Love Tilly

Tonight


Jag och B sitter hemma och jobbar på vinet. Smått berusad, sådär härligt. Lagade supergod middag.

- 2 stycken kycklingfiléer - stek upp tills genomstekta
- Snitta två långa snitt mitt på och fyll filéerna med fetaost och rödlök
- Häll i valfri creme fraiche med smak, vi valde 4 peppar & vitlök
- Fixa valfritt tillbehör tex couscous eller klyftpotatis
- Koka upp Haricot verts och knapra till
resultat: Mums!

Nu ska vi plocka fram kexen och brieosten, riktigt gottar kväll. Ala me like. Men imorgon blir det springa-runt-på-stan shopping och shopping-träna lite, samvete vad är det? Ska försöka hitta kostym till B och något nytt till mig. Lovely. Kanske till och med tar en runda ner mot söder för ytterligare alkoholintag, the night will tell.
Of Love Tilly

Kiss on the lips


Har hittat en ny favoritsida, Lulu Guiness för roliga, orginella och lite crazy acessoarer. Med mottot "Shop t´ill you drop" Jag menar, det är bra tills det blir perfect. Har både vintage, beauty, couture och acessoaravdelning. Affärerna ligger på Bleecker Street NY och på 326 Kensal Road i London. Frakt tillkommer vid beställning på internet-shopen.

För tillfället ligger min suktan starkt över denna kuvert-väska, lite av mitt signum Jag menar "red lips gives the best kisses" och garanterat den snyggaste och snackigaste väskan wherever.

Of Love Tilly

RSS 2.0