Prinsessan Snorkfröken

Har lagt till med ett nytt ord, Härligt. Fått något slags beroende. Varannan mening består av detta härliga ord!

Så var det Finlandskryssningen...Vojnevojnevojne. Grymt, övergrymt. Intressanta konferenser, Mycket och god mat. Mycket och goda drinkar/vin. 
Såg en Wallmansshow på Lördagskvällen,  jag och Paulina skrattade och shakade :P Vi hade dessutom lagt upp en riktigt bra shoppingstrategi, ringat in shoppingrundan på karta och allting. Dessvärre kan jag meddela att Helsingfors inte är my kind of shopping. De mesta kändes 40+ inriktat och inte så inspirerande. Dessutom kändes allting lite last-year. Såg tex. ett par skor som jag köpte för ca 8 månader sen som en nyhet i skobutiken. Lite den känslan.
Köpte iallafall supersöta mumin-tuggummin med snorkfröken på Taxfreen, men det var i princip det enda.

Snorkfröken&mumin
Sena kvällar och tidiga morgnar, Fick gå upp halv sex imorse också, (It´s a hard life :P) men otroligt energigivande och inspirerande. SJUKT kul har det varit helt enkelt!


 













I like Mumin :)

Kryssar till Helsingfors

Ska ut på en tvådagarskryssning till vårt kära grannland Finland. Kommer hemåt på Onsdag litesådär lagom. En infoträff med jobbet, ska bli superkul.
Planerar lite skön Helsingfors shopping.   
Återkommer med fashion-report Finland / Autumm 06 ; )

Perfect

Vilken helg! Haft sjukt kul men för lite sömn. Kombinationen alkohol fredag lördag & jobba fredag, lördag , söndag var väl kanske inte den bästa men värt det.!
Jobbat på UF marknaden i Gränby hela helgen, eleverna va grymma. Tanken var att jag skulle handla lite julklappar men kan konstatera att det bara blev julklappar till mig själv :S Bland annat en mörkbrun pashmina sjal, passar perfekt till min nya kappa :D

Jonte fyllde år i fredags massa gamla roliga och mindre önskvärda Tunabergare, Middag och drinkar hos kakan i lördags. Superduper!

Har hittat den perfaktaste nyårsklänningen, ska försöka hinna med att köpa den efter jobbet. För första gången på länge ser jag verkligen fram emot Nyår, kommer bli awesome. Planen är dress-code  partaj hos Kakan O Fredrik. Hoppas hoppas.

Ska uppdatera med lite bilder på min nya kappa, mina skinnstövlar, klänningen...kommer snart.

Sleeping beauty

Sååå trött, har inte sovit en hel natt på tre veckor, det är så mycket nu. Jag vill sova i hundra år precis som törnrosa! Sen kan prinsen komma och väcka mig med en kyss och vi lever lyckliga i alla våra dagar.
yeah right....

Alltid alltid skall de regna när jag ska hem, såg ut som en vattenpöl när jag klev innanför dörren igår, det var inte så kul...
Men idag skiner solen, stundvis iaf :S, lite kallt o kyligt bara, brrr. Ska krypa upp i soffan och titta på vänner med en stor kopp thé ikväll.

Svart tröja Min supernice tröja

I just want to know what feeling
that I´m feeling

Daydream

"I fell asleep beneath the flowers,
for a couple of hours.
Such a beautiful day..."

Dagens Outfit:

 Supersöt stickadklänning inhandlad i helgen, passar perfekt med mitt halsband och mina skoletter.


Idol Fredag!

Goffaar kväll med chirre, dirre och massa massa godis ikväll framör Idol! Sjukt bra, måste erkänna att en och annan tår kommer att fällas för att Danny åkt ur.... :(

Helgen i övrigt kommer att bli lugn, sova ut ordentligt. Med tanke på att nästa helg kommer bli pretty körig!  Måste tänka lite i lugn och ro. En snabb shoppingtur på lunchen rensar alltid tankarna...
Lördag ska jag överraska Karin med Justin biljetterna, hihi, längtar efter att få se hennes min.

Dagens outfit
 Lager på lager, rött vitt svart....Kolla det grymt snygga halsbandet jag fyndat!
äkta fashionista! mhm


Sååå lycklig! Hittade snyggaste vintage-väskan på min shopping lunch! bild kommer, promise!


Jag, Kakan & Justin!

Gissa vem som har sjukt bra platser till Justin JT 19 juni, JAG!
Kommer  blir grymt! (men jag har inte berättat för Karin än så shhh!)


JustinFuturesex

Futuresex/Lovesounds, My Love, My God, Sexy, Love it!



 

My Love

Världens deg helg, superskönt! behövde det verkligen.  Men är ju desto sugnare nu på att göra något göör skoj i helgen, undra vad man ska hitta på? Kanske dra ner till Sthlm och Söder, rota runt i alla 2hand affärer och utgång på kvällen? Låter bra... Vi får se vad som händer :?

Justin Justin Justin, My Love, My good vad den är bra! Måste boka biljetter till globen i juli!
Det får bli min 20 års present till Kakan, hon kommer bli så glad! hihi!


I can see us holding hands
Walking on the beach, our toes in the sand
I can see us on the countryside
Sitting on the grass, laying side by side...


 

Fortfarande fucked confused, kortslutning i skallen. What to do!!??

2hand Shopping!

Gjort mitt första riktiga secondhand fynd! Ett par läderstövlar med perfekt hög klack från Juhani, de var som hittade och kostade inte heller en större förmögenhet. Kommer kunna ha dem hela vintern, good!
 Titta, bara titta! (sjukhetens snygga)

Myskväll igår med en B-skräckis, Fast vi va skraja ändå! haha

Så fuck förvirrad, jag vill tillbaka till förra helgen för det är en av de bästa. Samtidigt så vill jag tillbaka ännu längre, fast helst av allt framåt, framåt framåt!

Vill bara gråta och tokskratta till Justin - MyLove. Ryser i hela kroppen av välbehag, den får mig att må så bra.

Äta med min Karin ikväll, pallar inte Halloween joxet. Vi tar ett glas vin och pratar. Det är mer värt än något annat på jorden!

Fnitter, vänner & Idol

Perfektaste fredagskvällen!
Mys med gamla vänner; se på vänner och självklart idol! Fnitter och skolminnen; härma Berit och asgarva!
Längta tillbaka o bli sentimental.


Thinking is a headache
thats why we avoid it
reach for my hand
and I give you my soul

/promoe; headache

Den texten! Me löv it.




Bästa helgen!

Såå sjukt jävla kul helg!
Hannes 20 år i fredags, massa spexigt folk.....träffade en 22årig Åländska, hon hade världens sötaste dialekt! Och så var en fotograf där från ett reportage som jag va med i UNT/kaktus, han kom ihåg mitt tandsmycke, sjukt men skoj!

Fest hos Karin&Fredrik i lördags, kunde de ha blivit roligare? svar: NEJ! utgång senare på Seven, Kakan och jag var lite fumlig-ramlinga på dansgolvet, hehe.(och nog inte bara på dansgolvet föressten...!?)
Och stackars taxi-chafförn, Jag, Karin o Boda skulle prata English med Looondon Accent hela vägen till stan, var säkert dödsjobbiga men vi tyckte vi va skitbra, hihi

Enda molnet var när Karin åkte in till Sjukhuset, var orolig men som tur var var det ingen fara och tur det för jag älskar ju min darling! Sov över i deras lägenhet, supermysigt!

Skön söndag med deg framför Idolreprisen och sen mys-fika på stan hela dagen.

I want that feeling back! Känner mig helt messed-up...


RSS 2.0