Awesome

Lite dåligt på att uppdatera här hehe.

Sjukt kul ute i fredags, kan ju bero på att jag va grymt snygg också jag vet inte :P

  Jag i en het pose....

Förfesten där Idol va väldigt inblandat (aldrig fredag utan Idol!!)

Filmkväll i lördags, sköönt. Känner mig damngammal, helt död dagen efter. De var lixom inga problem förut :S 2 kvällar i rad lätt som en plätt, varför kan de inte va så fortfarande??

Fattar inte hur jag ska palla den här helgen. Hannes 20års fest på Fredag & Kakans Inflyttningsfest på Lördag, kommer nog inte ens kliva upp på söndag utan vakna lagom till måndag morgon och det är dags att gå till Jobbet, fast ska ju på flaschig invigningsfest på Måndagkväll också! Vojnevoje, gooddamn hur ska jag orka :D Fast de kommer bli awesome kul!

Tränat på Friskis idag, jag och alla tanterna, hur skönt som helst. Undrar om jag kommer kunna gå imorgon? ( träningsvärk aoao!! )

you´ll Love Me
MWM

Casual

Oj, mer än en vecka sen sist :o
Haft en casual helg, hemma med syster då mami jobbat o Svante borta. Softat o kollat Tv, alla program som man annars aldrig ser, (fast de klart, det går bara inte en fredag utan Idol, de e övergrymt)! Mel o Hampus har vart över o softat lagom också.

Måste börja ta mer bilder, så att jag kan dokumentera min überbara hörstgarderob 06. Just vänta, it will come :D

 Softisch casualhelg wear

Love Me
M.W.M

Härliga helg

Har haft en riktigt kul/mysig/trevlig/skön helg.
Roliga människor & onda bakterier i fredags, Iza & jag var övergrymma ; ) min Kahlúadrink (vet fortfarande inte om de va Whiterussian eller Orgasm, damn också!) måste ha den igen mumsgod!

Födelsefest igår för Kåttis, badade, drack vin, åt smörgåstårta to die 4!superduperyummie & myspys.
Jag och Mel hade en dundermysig eftermiddag, satt nere på bryggan vid sjön och pratade om allt & ditten och datten.
Idag har jag plöjt igenom GossipGirl på en stol i solen i trädgården,(& hinkat kaffelatte (Mumma!))Nu måste jag köpa bok nr2 & undrar om jag hinner på lunchen imorn?

Parlamentet ikväll, roligast på hela dan. Hoppas jag kan kolla med minKakii och vi är sådär skönt övertrötta, flamsiga och garvar sönder oss under hela programmet.

Asskön helg men söndagen ska alltid ha Ångest i bakfickan, fuck fuck fuck. de suger lixom lite.


Love me!
M.W.M

RSS 2.0