At last

Sista dagen på jobbet, börjar nytt imorgon. Känns lite sorgligt att lämna det jag gjort i ett halvår nu men också spännande med nya utmaningar!
Nu off till Monki & Myrorna. Måste shoppa lite kläder till imorgon, Hjälp! Vad ska jag ha på mig??

Slänger in en bild på nyinköpa gubbbyxorna med höga midjan. De är så superläckra och man får typ tre meter ben i dom. Kanske ha imorgon? Vi får se efter shoppingen.

Of Love Tilly

Klippt & klart

Well folks, så här blev det. Känns lite ovant med den sneda luggen. Har klippt av de slitna topparna så håret får lite mer tjocklek. Får smälta några dar och vänja mig. Har iaf fått komplimanger från jobbet och det är ju alltid något?
  
Vad tycks?

Of Love Tilly

Monki World

Thanky thanky! MONKI har slagit upp dörrarna till deras första butik i Uppsala, Forumgallerian. Praise to the fashion lord! Var inne på en snabbkoll igår efter frisören (I´ts a promise; bild kommer senare. Trots bad-hair-day) Har redan förälskat mig i hälften av grejerna därinne. Har dessutom very nice inredning och söta Monkisar-gosedjur i hörnen.
(För dig som inte bor i närheten av Uppsala finns Monkis affärer i Sthlm, Malmö, Karlstad & Götet)

Topp 5 Monki

Kort vit tee. Hett över en svart jumper & högamidjan acne-lokisarna.
• Guld sneakers från Adidas. behöver verkligen ett par schyssta sneakers.
• Satin college-jacka Adidas. Finns i flera olika mönster, alla lika snygga. Perfekt en avslappnad vårkväll.
• Stickad lång kofta med knyt. Finns i grått och svart. Är stickad i ett rutmönster och är helt adoreble, perfekt över vilken tråkig outfit som helst och dessutom varm & skön på kontoret.
• Khaki-kjol med hög midja. Beige med lite safarikänsla, snygg och sådär retro-avslappnad, men ändå kontors chic.

Dessutom Big tip; har du inte hittat det perfekta kortaklänningen/eller oversizade tee:n som fungerar som miniklänning? Monki is the shit for you my friend.

Of Love Tilly

Scissor-scared

Off till Frisören nu, gulp. Klump i magen. Wish me luck!

ScissorOf Love Tilly

Thinking

Halvseg eftermiddag på jobbet, ska börja städa upp bland mina grejor. Imorgon är ju sista dagen innan jag börjar mitt nya jobb!  Börjar bli goddamn nervös.
Tur till IKEA med mami efter jobbet. Alltid lika mysigt, kanske till ochmed kan lura in henne på Skopunkten så att vi kan köpa 3 för 2 tillsammans? Skopunkten är faktiskt mycket underskattad. Okey i admit, mycket är crap men det finns guldkorn likt dessa.

kollage skopunkten
•Röda loafer/skor. Livar upp vilken grå outfit som helst, jag menar hur snyggt är inte grått och rött tillsammans? Dessutom helt helt rätt i vår. Kan ju dessutom användas nu i vinterslasket.
• Svarta spetsiga loafter/skor. Personliga favoriter, älskar manhafitigheten, kontorskänslan, allvaret de kan ge en  annars lame outfit. Nästan så att jag satsar på dessa istället för mina ny-in-shoppade-i-helgen? Hum tough choise. What to do, tycker ni?
• Svarta högskaftade stövlar. Okey läderimitation med cheap så man kan köpa nya till nästa höst. Gillar de smådetaljerna som livar upp de svarta. Passar dessutom till allt, kjol,klänning jeans...you name it. Svarta stövlar borde vara en basvara i alla garderober.
•Platta höga pumps. Kommer bli nästa hit efter loubotin-trenden som alla kedjor kopierat. Tänk klumpigt nertill och nätt och skirt upptill i vår. Dessutom i sn schysst metallic-färg som är rätt.

Undrar om jag ska ta mig i kragen och droppa in på en klipptid efter jobbet? huga. Wish me luck!

Of Love Tilly

Top Shop + Kate

kate+topshop

Åh det är ju bara för underbart. Som jag bloggat tidigare till alla Top Shop-o-holics, easy! Top Shop kommer öppna sin nya butik (tredje största i Europa) i gamla Debenhamnslokalerna på Drottningatan Sthlm (med en vintage avdelning!!) Som bekant håller Kate Moss just nu på att fila på sin kollektion till kedjan och hon kommer, i egen hög person inviga den nya butiken i Sthlm den 22 mars! Affären är sedan öppen from. den 23.
Så ut med röda mattan, I´ll be there.

Of Love Tilly

Den där dagen...

Åh det är den där dagen i månaden...Usch. magen ömmar. Hoppas att en Kinabuffé med Mormor nu på lunchen dämpar det onda lite. Blä, ibland (iaf en dag i månaden) vill man bara vara one of those guys. Det blir till att knapra Ipren. Me Don´t like.

Orange dröm

Hur underbar är inte denna orangea dröm från ellos? Gotta make ännu en beställning därifrån, har underskattat dem totalt, finns mycket schysst där.
Sån perfekt orange färg, helt rätt med fickor på sidan, diggar fallet och volang effekten.
orangedröm

Of Love Tilly

Helgens

Helgens fynd blev ett par skor till nya jobbet. Så Goddamn jäkla snygga. Kan inte snön bara diasapear, vill börja använda nu! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag börja göra det iaf, brr kallt, men fin får lida pin som det heter.
 
Fyndade också svarta gubbyxor med vida ben och hög midja. Riktigt snygga (bild kommer ikväll). Whatch out folks, höga midjan blir ännu hetare i vår och ännu högre än de modeller som fanns i höstas. Me like. Kommer dessutom att vara en nyans ljusare i äkta spring spirit. Värt att satsa på ett par ljusare Big Tip; JC har många snygga modeller i strech. Schysst komplemment till mina mörka stuprör med höga midjan.
Of Love Tilly

Enkät

Svarar här på en enkät som Anna Wintour gör om bloggande.

1) Vad utmärker din blogg?
Min layout, och min förkärlek för svengelska och uttryck. Att det finns inlägg om både mig själv, mode, skönhet, tips och trix. Jag är inte inriktad på ett specifikt ämne.
2) Vilka 2 är dina favorit bloggar, motivera
Läser de bloggar som kommenterar min men har inte riktigt någon favorit utan läser kanske ca 5 stycken nästan varje dag. bla. KENZA och popsickness.
3) Hur många besökare har du just nu
ca 10 st.
4) Hur många timmar lägger du ner per dag till bloggandet (inlägg, kommentarer mm)
Allt från 10 minuter till ca. en timme.
5) När startade du din blogg
1 juli 2006.
6) Hur kommer det sig att de flesta bloggar liknar varandra dvs dagens outfit finns hos alla, varför tror du att folk härmar?
Folk vill hela tiden göra den bästa bloggen och kopierar då godbitarna de hittar hos andra bloggar.

Of Love Tilly

Helgen

Iknow folks, jag är en sjukt lame bloggare på helgen. Men nu är jag back on track, det är måndag jag är taggad.

I fredags var det god middag på Fridays i Kungsträdgården med jobbet. mmm Chicken enciladas. Efter ett farväl av kollegorna i Sthlm (long time no se) bar det av till Söder för en snabbvisit på Götakällare. B & jag konstaterade dessvärre ganska snabbt att det inte var något för oss (massa konstigt folks och tjejer med äckligt fula akryllinnen!Huga!) utan tog en taxi hem vid ettsnåret och sommnade bums.
På Lördagsmorgonen hoppade B upp glad som en lärka vid åtta, give me a break, men när han väl fått upp mig sommnade han illa kvickt igen....Åh!.Jag hade iaf "Scrubs" & "How I met your mother" som sällskap framför TV:n. Vid tolv bar det av till Söder för lite skön shopping, skor & byxor till mig och en jättesnygg kofta till B.

Måste påa en helt underbart underbar Butik i Götgatsbacken, Pärlshopen, ett Paradis av pärlor i alla möjliga färger & former, kedjor och smyckestillbehör i alla dess slag. Ikväll blir det pillpill och kreativiteten skall flöda. Så roligt att göra egna orginella saker. (B däremot var inte lika road som jag men det fanns en stol och några motormagasin så det är bara att parkera pojkarna där....hehe genomtänkt!)

Till middag lagade vi supergoda tacos och resten av kvällen spenderades i horisontal-läge med Godis, ostbågar, chips & dip framför "melodifestivalen" Shit vad jag diggade After Darks låt (Onanilåten?) "(Åh)När ni tar saken i egna händer", supersynd att de inte gick vidare men hoppas på att bli bombad av alla radiokanaler med den. Den är grym!
På söndagen födelsedags fika och massa deg/mys framför TV:n innan det var dags att ta tåget hem igen. Och nu sitter jag här, dags att ta saken i mina händer & jobba lite.

Of Love Tilly

Hoppsan!?

Här satt jag och dagrömde och vips blev kolockan tio i två! Rusch till tåget snart, har fått massa tips på Butiker jag måste ta en snabb visit i innan jag tar pendeln till Älvsjö. Tackar och bockar! Blir så hemskt glad.
Nu blir det off till gos och jobb hela helgen. Ska även ta tag i mig själv och klippa mig, Huga! Är det ingen som kan ge mig lite tips, please. Är helt villrådig...kan tänkas att det blir så att B får släpa mig till frisören, gillar inte saxar väldans mycket.

Lots of Me like än en gång  till alla er, keep up the good reading!
Lots Of Love Tilly

prof

prof

Tip of the day!

Många foundations får iaf min hy att klegga igen och genererar massa pormaskar & småkvisslor. Inte så trevligt...därför har jag börjat använda färgad dagcréme istället. Way better! Lägger bara tunn foundation i T-zonen/där det behövs och concealer runt ögonen. Rekommenderar varmt LDB Bronze.

En färgad dagcremé ger en jämn hudnyans i hela ansiktet och funkar superbra på mig. Mjukgör också huden, men kom ihåg att använda vanlig ansiktscreme också!, då den här bara fungerar som komplemment.

Till exepmel den här från Body Shop med Vitamin E. Som är helt underbar, bunkrade massor med Body Shop artiklar sist jag var i London (Big Tip; Passa på på Body Shop när du är i England nästa gång, de har ett mycket bättre sortiment & dessutom till iaf 20% av priset som är här hemma)  Dessutom finns det en rengöringslotion till i praktiskt reseformat.
                                Vitamin E                                         vitamin E

Of Love Tilly

Scary happenings

Åh, det finns så mycket fucked-up folk. Jag blir så himla trött på vissa.
Igår när jag gick från jobbet till bilen kommer två killar ned för en tulltrappa och jag hamnar precis snett framför dem. Och ni vet det där ljudet, typ sånt som man gör till katter, kisskisskiss, och smackande med läpparna. Det får jag slängt på mig bara sådär. Jag blir så ruskigt förbannad, absolut värsta som finns. Motstod en inpuls att vända mig om eller säga något. Orkade bara inte. Fortsätter bara gå. Då smyger ena killen upp bakom mig och säger "Jag har faktiskt tjej" Alltså, eh vaddå?
Hey rikspucko nr ett! Jag menar vad ger vissa dummpuckon rätt att tro att de kan gå runt och låtsar om om alla tjejer är deras jäkla kissemissar eller något. Fan så tröttsamt....

Och i morse, var helt själv hemma, så vaknar jag av ett brak på övervåningen. Först trodde jag bara att det var Bella, min vovve, men sen kom jag på att hon är ju inte hemma! Livrädd och fjompig grabbade jag tag i nyckelknippan tände alla lampor och gick sakta upp för trappan, beredd på att en massmördare skulle sätta kniven i mig. Kändes som jag var med i CSI  Uppsala eller något. Men gissa vad!? det var en stor tavla med glasram som åkt ner för väggen och i tusen bitar på golvet! Hur ofta händer det lixom? Men Puh, det var allt lite scary.

Har inte ni varit med om några läskiga eller tröttsamma situationer? I´m curious!Har fler på lager, jag lägger upp en ny tillsammans med er, för varje histora jag får, deal?
Of Love Tilly

Topshop-o-holic

Topshop är helt enkelt helt underbart, måste berätta en liten klenod vad som hände mig sist jag beökte deras butik på Oxford street i London.
Jag och V spankulerade underbara Oxford st. fram och in på Topshop, nerför rulltrappan. Sekunden efter knackar det på min rygg. När vi vänder oss om står det två personer där och erbjuder oss att få vara med i en Topshop-klädmakeover! Vi fick gå in lite back-stage med två andra tjejer, och uppstylade med kläder och accesoarer. Sen blev vi filmade när vi fick gå på en liten "cat-walk" inne i butiken och intervuade. Filmen visades sen på flat-screen i hela butiken. Så totaly unbeliavble! Dessutom fick vi med oss en goodiebag med solglasögon, läppgland, borste, godis, spray,nagellack mm. Pluss en presentkort på 50pund! Synd att det var vår sista dag och vi var tvungna att shoppa upp det där och då. Total lycka! Det blev ett par ursnygga-wrangler jeans som idag fått en schysst slitning.
Låter helt otroligt och det är det. Otroligt & sant! Och tror ni det v ar underbart, Oh yes...

Iallafall. Big big tip! Debenhams varuhuset i Sthlm (som inrymt Topshop) ska lägga ned och rear ut hela sortimentet till   till 70%! Kookai, Oasis, Topshop och Debenhams egna kollektion. Har själv fyndat en del även om det nu är ganska urplockat. Men ingången ligger iaf på Mäster Samuelsgatan, tvärgata från Drottninggatan ( kommer du från gamla stan är det första gatan vänster efter Åhléns )  Men misströsta inte folks! Topshop kommer ta över Debanhams lokaler (ingång Drottningatan) och utöka sortiment och avdelningar. Bla. En Vintage avdelning. Hur bra får det bli?

Of Love Tilly

Spa kväll

Ska brumma förbi Gina på vägen hem från kontoret och spana efter min klänning. Annars får jag hitta den imorgon när jag åker till Sthlm. Det blir till att bo där i helgen igen. Inte för att det gör mig så mycket, eftersom jag får ännu en helg med min heting och masso gos.  
Jobba torsdag - fredag på Älvsjö mässan. Big tip; Åk dit! Våga Vara egen med massa inpirationskällor, UF-företag som ställer ut sina produkter/tjänster. Grym grymt kul! Jag ska släpa dit B på torsdag kväll när jag slutar & passa på att fynda lite kul grejer själv.

Oh så skönt, helt själv hemma ikväll. Tänk, ett långt skönt bad, marabou med apelsincrisp, ansiktsmask och en skön bok. Det blir inte bättre.
Of Love Tilly

Challege Accepted

Har antagit utmaningen på Marys blogg. Berätta om ditt sämsta sex! Nu bara måste ni berätta. Kom igen, folks! Det här är roligt!

Well then, my story.
Han var kär i mig, jag var, eh, iaf inte kär i honom eller något annat heller för den delen. Var väl smickarad att han gillade mig (jag var 17, han 22-23. Tyckte väl att det var lite häftigt.) Anyway, för det första, det kändes lixom inte. If you girls know what i mean. Den kunde lika gärna ha varit inne som på nordpolen. (Absolut noll förakt mot dessa mindre, men man måste ju ha en viss känsla också, right?) Ialla fall, så var det lixom helt tyst från honom, han andades typ inte ens. Men när höjdpunkten kom bankade han huvudet i väggen med en smäll och utlöste något slags brunstigt gorilla vrål. Det var helt hemskt. Jag tackade för mig fortare än fortast och gick eller snarare sprang mot bussen och skrattgrät för mig själv på vägen hem. Kalla mig elak men jag svarade inte på hans samtal efter detta...

Okey, det var det. Inte världens mest charmanta historia. Och absolut noll namn nämnda. Dessutom  var det ca 2 och ett halvt år sen. Don´t judge me and I won´t do it to you. Kom igen med era historier nu!

Of Love Tilly


Cheeky Chimp

Fick en tänkvärd kommentar av Kenza. I Förra inlägget tjatade jag ju om vax & då framför allt det från Cheeky Chimp (som är sjukt bra) Hårtvätt är ju som bekant rekommenderat till inte oftare än varannan dag, och det håller jag verkligen med om, slit inte mer än nödvändigt och släng förguds skull in en inpackning minst en gång varannan vecka!
Men till saken, jag vet att många (och även jag) inte vill kladda in massa vax i håret för att det blir fett och disgusting Men! Grejen med det här vaxet iaf är att man behöver inte ta så mycket, en till en halv ärta ungefär, fördela i handflatiorna & stryk försiktigt över håret. Ger tyngd och bra stadga. Super på mitt hår iaf.
Dessutom är vax det bästa nu när håret blir super-extra elektriskt av kylan.
Dessutom får burken stort plus, lekfull och rolig. You take good care of youre hair, det är ju lixom hela din personlighet. nästan.
Cheeky Chimp
Cheeky Chimp Hari wax; 149:- Debenhams/Topshop

Of Love Tilly

Helgens

Superkallt idag, närmare minus 20 visade termometerna när jag åt frukost i morse (Big tip; Keso & ruccola på en grov knäckebrödsbit - Mums!) Tur att jag bilade i morse....Brrr

1
Helgens inköp;
  • Vida mörka jeans-shorts från Gina Tricot; riktigt schyssta. Men suktar fortfarande efter denna drömklänning. 
  • Hårvax från Cheeky Chimp
    Big tip; skandinaviska tjejer är ju kända för sitt flygiga hår och jag är en av dem, spelar ingen roll hur mycket spray eller mousse jag lägger i, stråna är uppe & flyger efter en timme igen. Investera i ett schysst hårvax eller en hårgelé. Håret lägger sig tyngre och behåller stadga och blir dessutom fint glansigt.
Tex. det här ovan 149;- från Cheeky Chimp, jag hittade mitt på Debenhams i Sthockholm. Stort plus för ljuvlig kaneldoft, bra konsistens och hållbarhet.

Of Love Tilly

Mari-marilyn

Så här är den, Min Marilyn-box. Är det inte det vackraste du sett? Den är så underbart underbar. Min Mari-marilyn. Hade inte kunnat fått en bättre hjärte ♥ present från min heting.
Marimarilyn
Innehåller dokumentärerna; We remember Marylin, the life of a legend & Pictures Marilyn monroe
Innehåller filmerna; Some like it hot, The Misfits & Ladies of the chorus

Of Love Tilly


Daily wardrobe 20feb

dagens 20/2









•Svart tröja med puffärmar & spets, Vintage
•Blå jeans, BikBok
•Stövlar, Italiano Vintage
•Knälång rutig kappa, BLEND
•Stickad basker, Indiska
•Dimrosa skinnhandskar, från mormor


Vet att jag ser lite surmulen/weirdo ut, men Observera 7.13 på morgonen, En måndag!













Of Love Tilly

wanna-have bag

Oh oh oh! Wanna have wanna have. Gissa vartifrån? Well yes, Asos...


Amen good
, den är så snygg, perfekt på shoppingturen eftersom the big mistake är att ta med sig en bag på stan, stora väskor fyller man till bredden och det tar en halvtimme att hitta det man fbehöver för stunden, plånboken, tuggummina, nycklarna eller tändaren...Big tip: Satsa på en väska i den här storleken så får du inte plats med mer än det nödvändigaste och hittar lättare det du behöver! Clever...

Om det ungått någon så är det Fettisdagen idag! Mums, semlor me like. En halvtimme kvar innan det är dags att hoppa ut i fika rummet och smaska i sig semlor, can´t wait.

Of Love Tilly

Who´s the Queen?

Gissa vem som har fått nytt jobb? Moi, oui oui! Börjar from. den 1 mars som företagssäljare hos inköpspoolen Volym i Uppsala. Är jag queen eller är jag super-queen? Min säljkarriär tar sig så smått sin början....

Frälst


För er som inte lagt märke till det är jag helt Asos frälst. Kolla bara in de här tre godbitarna, mums!
asos kollage
• Byxklänning i satin (älskar asom bekant satin) Hur shop-chic-fresh blir man inte i denna på stan? Matchat med mina röda ballerina eller gröna mocka pumps?
• Blommig tunika, Me like. Lite Kate över den också (Älskar som bekant Kate) Superchic på stan, gardenparty eller grillfesten.
• Trenchcoat (älskar trench) Måste vara det mest funktionella och snyggaste plagg som finns. Dra på dig den över mjukisdressen på stan en bakisdag och du ser sjukt trend/fräsch ut.

Gina Surprise



Gina tricot förvånar starkt i år. Mycket possitiv och till super priser.
Vad sägs om den här varianten av LBD? Jag älskar ju satin så den är ett givet köp.
En schysst scarf är ett måste i år och jag kommer definitivt spana secondhand efter en liknande denna.
Min absoluta favorit i vår. Liknande den från  asos jag dreglade över förut men inte fick tag på. Gina varianten är hetare och kommer ha en given plats i min wardrobe inom kort.

Monday shoe

Big tip till alla asos lovers, beställ deras nyhetsbrev direkt till mailen. Lots of inspiration. Senaste wanna have skon är denna från just asos. Med tanke på min klumpighet (skulle förmodligen bryta fötterna av mig) så är dessa kanske inte lämpliga för mig, men så rätt och så to die for.
Asos platåshoe

Bravader, vin & kärlek

Bloggboken har legat nere en tid nu, eftersom jag inte haft tillgång till dator. Stor eloge till er alla iaf, very faithful, som tittar förbi här iaf ♥
För er som är nyfikna har jag haft ett par riktigt sköna dagar. Som alltid när vi är på inforträff med jobbet äter & fikas det hälften av tiden, känner mig lite grodanbollig om magen.
När sista konference-passet var slut i Onsdags kastade jag mig mot tunnelbanan och överraskade B i ruskigt snygga underkläder, han fick även sin kalender, som han blev jätteglad för; fnittrade och bläddrade i hela kvällen (även fast jag tror och hoppas underkläderna var mer uppskattade ) Efter det gick vi till ett supermysigt Värdshus och åt en jättegod middag, lamminnerfilé, friterad mozzarella och potatisgratäng med tårtbuffé till efterrätt.
Själv fick jag den bästa hjärte-presenten; Marylin Monroe Boxen! Gissa gissa om jag blev glad? Komplett med tre filmer och tre dokumentärer på DVD. Hade ju spanat på en innan Jul, sen fanns den inte att få tag på. Och så hittar B den som genom en lyckträff. Lycko lycko mig!

I övrigt så har det varit infopass på dagarna och vindrickande på kvällarna. I fredags spelade vi badminton och jag blev helt krossad. Lite jobbigt eftersom jag skrytit om mina badmintonskills (som jag faktiskt en gång i tiden hadde) mest för att retas med B. Träningsvärken idag och igår är helt sick. Går som en anka ungefär. Hoppas de blir lite bättre imorgon så jag slipper rulla till jobbet.

Idag kommer släkten och firar lillasyster som fyller år. Ska färscha till mig lite och återkommer med helgens fynd imorgon.
Of Love Tilly

Of I Go

Idag är det flytt till Sthlm, konference med jobbet och då passar jag på att sova hos B några dagar. Ska bli superskönt.
Har packat i min underbara magiska väska,(Vintage från Modibel) otroligt hur mycket som ryms i den. Big plus för att den är grymt jäkla snygg också.
väska
Ikväll när sista info-passet slutar beger jag mig till Söder och överraskar B med nya fina underkläder, lite naughty får man ju vara, jag menar är det Valentine så är det. En god middag som följer på det och dessutom har jag fått lite vinkar om att jag har en present som väntar på mig, lyckost mig. Jag älskar paket. Det spelar ingen roll om jag får en knapp, blir löjligt överlycklig i alla fall.

Jätte ♥ kram till alla som aktivt läser min blogg varje dag.  Lots Of Me Like! Kan ni inte lämna en liten hjärte-dag hälsning. Ha en superkärleksfull dag. Of Love Tilly ♥

Icon Kate

Kate Moss är verkligen min stilikon no 1. Gillar verkligen hennes stil, blandad rock-chic. Big tip är Asos som hittar alla "kändis" assecoarer om man som jag är tex. wannabe Kate. Sjukt lame jag vet men man kan ju iaf inbilla sig att man är lika het som hon?

Det här är i alla fall värt en satsning i vår, kommer funka helt rätt i höst också btw.
Grey

•Grå high-heels sandaler, grått är toppen för att få likbleka ben att se iaf lite brunare ut.
•Grå metallic väska, supersnyggt att matcha med färg. tänk rött, gult, grönt.
•Matchat med en snygg hatt kan det inte bli fel.
  
Det här är Me like, Kate stil. Hon ser alltid lika skönt avslappnad ut, precis som någon har hällt i henne i det hon för tillfället har på sig.
Of Love Tilly

Hair tip

"Påtal om hårklippningen så skulle jag spara håret så mycket som möjligt. Långt hår är superfint, om det är välskött, så toppa det lite kan aldrig skada. Klippa upp det för att få det lite "vildare" är, genligt mig, eftersom jag själv har så :) väldigt praktiskt om man vill styla till det lite extra när man ska ut eller bara vill se extra snygg ut. Blir bl.a. lättare att locka håret och få det lite "fluggigare". (vet dock inte hur tjockt hår du har?)

Lugg är som du säger, både till en för- och nackdel. SKITSNYGGT om man passar i det, annars kan det se ut som en renkatastrof, dock växer en lugg väldigt fort och går under tiden att sätta upp. Men lite läskigt är det ändå. Kör på snelugg annars, för att vara lite fegare, mycket snyggt det också. :)

Om du vill göra en riktig förändring så kör på en toning eller liknande :) Dock lite synd då du har en väldigt fin blond färg :)

Det blev långt :P men hoppas det iallafall är till lite hjälp :) / "
postat av Virran . Just My style, Me like!

 Of Love Tilly

Valentine tip

Tusen tack Therese för sitt tyck till om mitt hår och för skön outfit kommentar :) 
Åh jag har sån beslutsångest....shit så girliejag låter men the fact is det är ju superjobbigt!

Snart iväg till Enköping på elevbesök, alltid lika uppmuntrande.
På tal om uppmuntrande så har jag funderar på vad jag ska ge till B i Alla hjärtans dag present. Har jättemånga tips men inte riktigt råd med alla. Men tänkte dela med mig lite till er som inte kommit på något kul, själv förespråkar jag personliga presenter. Jag menar jag skulle bli glad av en skitig tröja så länge han tänkte på mig när han skitar ned den, eller, eh anyway se my point?

♥ En kalender, låter tråkigt men har köpt en fin svart (lite sådär manlig, mhm?) och ska skriva in datum och sådana grejer (dels för att det är gulligt, men mest för att han alltid glömmer och det gör mig tokig! NoNo, no more forgetting...)
♥ Gör ett tjänste-häfte finns att köpa men det är fula och vanliga. Gör ett eget tex. En massage, en middag med levande ljus, ett bubbel bad.....eller så får ni fantisera ut något crazy själva...
♥ A mixed-tape. You know sådant som dom alltid gör i filmer, nu är det ju svårt med band en bränn en skiva med låtar som ni har minnen till.
♥ Överraska honom med att komma hem klädd i en kappa med något sexigt under. iofs så är det ju superkallt men byt om lite snyggt i bilen på väg dit eller varför inte i trapphuset. Nu är det ju kanske lite sent att beställa men Asos har jätte många fina underkläder, gillar de här två.
 

But now off I go.

Of Love Tilly

It´s lovely, babies

It is, like lovely! Min besökarskara växer för var dag, det tycker jag är superskoj. Än en gång; Lots of me like ♥ har än så länge bara fått ett tips på ny frisyr; lugg. Tackar och bockar sabor för det. Men please give me more!
  
Så här ser mitt hår ut förtillfället. (Dock några centimeter plus från första bilden) Vad tror ni jag passar i?

Of Love Tilly

Curly or straight? That´s the question

Oh, det börjar bli dags för en klippning (Bita på ngalarna)
Jag har tre skräckobjekt i livet.
Spindlar, I know, very girly och jättelame. Ge mig en orm, ödla eller myra men grejen med 8 ben & 8 ögon, tillåt mig rysa. Jag fixar det bara inte.
Djupt vatten, fattar inte riktigt grejen, har hoppat fallskärm men kan inte bada om jag inte ser botten. Jättetöntigt men det är så läskigt att inte veta vad som finns under eller en meter bort.
Och...• Frisörer. När jag var 12 gjorde en jäkla klåpare en mardrömmsklippning på mig. Grät i damn 2 veckor och sen dess har jag sparat mitt hår. långt. Kort hår funkar inte på mig.

Men, nu har jag bestämt mig. Jag ska ändra frisyr. Hjälp! Det finns så många fina, på andra. Men passar de mig?

  
Skulle vilja testa mittbena, det är ingen radikal ändring och vill man kan man ju borsta över till classy sned-bena. Men det är ju grymt snyggt på de här tjejerna. Det är om jag vill play it save, vill säga.

  
Mischa Barton & kate Moss har båda härliga svall. Och inte fruktansvärt svåra att ta hand om. Även här lite mittbena med flikar in mot ansiktet & lite självlockar.

 
Skulle jag ha kortare hår vore det här drömmen. Det är så jäkla snyggt med vatten kammade vågor. Både dita von teese & charlize Theron klär så snyggt i det. Så classy-Chicht 6 helt rätt.

  
Eller ska man kanske slå till på en lugg? Har haft det förut och det är ju fördel   snyggt .nackdel; på badhair-days-dagar står den åt exakt alla håll! Gillar Ashley Simpsons frisyr, inte helt markerad lugg utan lite busig, ska jag klippa en blir det det stuket. Har man sån lugg kan man dessutom fixa Cameron Diaz snygga snedlugg eller varför inte lite rock-chic á la bild 3?

Vad tycker ni? Snälla ge mig lite tips och pepping så att jag vågar!


Of Love Tilly

Well weekend.

Oh well, another weekend. Och a good one as well! Mycket bara mys. Jag och B imponerade starkt på kakan & f i lördags med en supergod meny:

Förrätt; Tomatsoppa med brödkrutonger, en klick cremé fraiche & ett basilikablad.
Huvudrätt; Kycklingfilé fylld med marinerad fetaost och soltorkade tomater till, äggnudlar och en grönsallad.
Efterrätt 1; Urgröpta honungsmeloner fyllda med vaniljglass toppat med körsbärssås och chokladströssel.
Efterrätt 2; Blomkål, gurk & morotsstavar med vitlök & nacho dipp. Varvat med en philadefliaost tårta och salta kex.

Är så sjukt stolt över dessa matlagningsskills, trodde lixom inte att jag hade dem.
Vet att jag inte har några bilder fortfarande, fucked up kamera...
Kolla in Tilly´s Wardrobe för klädtips eller gå in  och berätta vad jag ska göra med mitt hår!

Of Love Tilly.

Challenge Robbie

Om ni inte har lagt märke till det så är jag ett huge Robbie fan. Min gud & Angel.

Bästa Album
Greatest Hits - Så underbart, alla de bästa låtarna samlade. dessutom mycket många dregel bilder.
Swing when youré winning - Robbie´s version av bla. Frank Sinatra. Motown & swing music. Så obeskrivligt bra.
Escapology - Got to have, kan man lyssna på 24-7.

Bästa Låtar
Angels¨ Jag menar, vad är Robbie utan Angels. Det finns ingen som kan säga att den här låten är dålig. Den gör dig glad när d behöver det och ledsen när du vill det.
 She´s the One - Lovely kärleksballad men ett budskap. Videon är grym.
Eternity -  Den här låten är the reson till att Robbie blev min angel in the first place. Titta, bara titta på videon en gång. Sen lyssnar du och bara lyssnar på hans röst nästa gång. Och konstatera sen att du är förälskad.

Utmanar er att göra samma lista. Do you dare whithout falling for him?
Robbie

Of Love Tilly

Choises

Två filmer : Moulin Rouge & Hjalmars Bästa
Två Cdskivor : Robbie Williams - Swing when youré winning & Robbie Williams Greatest Hits
Två plagg : Metallic klänningen från Topshop & mörkblå Acne lookisar med hög midja.
Två skor: Mina svarta  höga vintage skinnstövlar Rafaella & Mina nya röda ballerina, Din sko
Två vaskor : Min vintage väska från meldori & min lilla svarta quiltade med guldkedja från London.
Två accessoarer : Bissmarklänken i guld med berlocker & långa halsbandet från Kookai

Of Love Tilly

Supertönt!

Eftersom jag håller på att försöka sluta svära så himla mycket så smyger det sig in ord som jäkla, himla, jädra och super. Säger super i varannan mening nuförtiden, superarg, supergott, supertrött, jag menar Me = super lame. Men det låter bättre än Jä*la, K*k och sådana hemskt superotrevliga ord.

Of Love Tilly

Oh, well

Vet att jag lovat kort på mina nya grejer ett bra tag nu. Men the fact att min kamera fuckat upp sig fuckar upp allt! Är så sur på HP, big tip; köpt eller fått en HP kamera, byt snarast! Min erfarenhet av dem är iaf no good. (käkar upp batterier, kort försvinner av sig själva...se my problem?)

Anyway, It´s weekend! Åh ska bli så skönt. Har längtat efter den här helgen ett bra tag.
Har lite att fixa på kontoret innan det är off till träningen, hem och raka benen, make-up & klädångest. När B kommer är det iväg till E som har flyttat för lite inflyttningfest. Dock en nykter kväll (vilket jag kan behöva) eftersom jag ansvarar för lillasyster i helgen.
Lite vin blir det iaf när Kakan & F kommer över imorgon. Jag och B ska försöka svänga ihop något gott att bjuda den på. Btw så var det tur att jag pratade m K om mina planer, hon är super-nöt-allergiker, hade tänkt kyckling med feta och pesto , men hon tipsade mig om att pesto typ är made of nuts så skippar nog den. Jag menar meningen var ju inte att döda henne eller skicka henne till sjukan lixom.

Btw gissa vem som ska på jobb intervju på måndag? yeeei!

Oh, well. Dax att hämta dagens första kaffe och jobba lite. Kanske...

Of Love Tilly

Praise to the Lunch Shopping!

Lunch Shopping är det bästa av det bästa som finns!
Tog en snabbis till Åhléns för att leta reda på en schysst ny mascara, tillhör skaran som aldrig kör på samma mascara, byter alltid från gång till gång. Idag blev det Viva La Diva, supersöt förpacking i guld och rosa.
Och sen, där var dem. Praise the shoe world! Mina bruna skinn stövlar från STHLM DG, i rätt storlek. Hur lycklig får man bli? Ännu en punkt att lägga till min bubblande-lycklig-lista. Dessutom hittade jag en välbehövlig foundation på Body Shop, och som grädde på moset fanns den som jag hittade i örebro i sommras och letat efter som en tokig. Auw, nu måste jag hämta kaffe och smälta min lycka lite.

Snälla hjälp mig med mitt hår på Tilly´s Wardrobe! I´m like desperate...(Btw så startar Desparate Housewifes den 13 februari, Me like!)

Of Love Tilly


A little help please!

Ska ta det stora steget in på en frisörsalong. Snälla Hjälp mig! checka Tilly´s Wardrobe och ge mig a little help please!

Of Love Tilly


Bubblande lycka

Har ni varit med om att ha en sån där bubblande, pirrande, härlig känsla. Ungefär som en brustablett i hela kroppen! Så härligt. And here is some of the reasons...

 ·Helt plötsligt har jag typ 2 jobberbjudanden till jobb jag verkligen vill ha. Hur grym är jag inte? Ska på jobbintervju på måndag, Hjälp! What to wear?? Måste klippa mig, dubbelhjälp!
· B kommer imorgon, åh som jag längtat.
· Parmiddag med Kakan & F på Lördag, I love it, bland det bästa jag vet. Bara sitta och dricka vin, prata, skratta och minnas.
· Det har iaf gått från -19 till -6, en liten liten förbättring, snart kommer the spring?!
· Snart snart är det dax för alla UF mässorna, det kommer bli så grym jäkla skoj! Wanna come? Well talk to me baby. Free tickets in a kick.
· Nästa vecka flyttar jag till B i fyra underbara dagar, ska bli så skönt att få komma bort lite.
· Veckan efter det ska jag också bo i Stockholm, fatta så mycket härlig secondhand-shopping jag kan göra på Södermalm, vilket råkar vara där jag ska bo.
· Imorgon ska jag luncha med mormor, vi ska planeria inför vår 80års fest, kommer bli årets fest!, senare i år. (Jag fyller 20, hon fyller 60. 60 + 20 = 80 (in case you didin´t get it))

Of Love Tilly


Stockholm Live

Big big tip, Stockholm Live på Onsdagar SVT 1 21.30. Sjukt synd att det går på ettan, jag menar hur ofta zappar man förbi där? Gjorde det iaf igår eftersom det var sunk på alla andra kanaler. Världens bästa och roligaste program. För er som do not know, olika stand-upare som kör nummer blandat med sketcher. Så jäkla roligt!
Magnus Betner, btw 1 sveriges sexigaste hunk, btw 2 jag har sett honom på tatto-mässan i Sthlm när jag gjorde min jungfru...
Han körde ett så jäkla bra nummer kolla in det här. Allt han säger om Ebba von Sydow och tjejer, det är så rätt.  Sveriges komiker. No 1. no argument.

Of Love Tilly

Valentine

jahapp då, Alla-hjärtans-dag dax igen. Snart iaf. Sjukt överreklamerad dag men ändå så underbart mysig, som the big romantiker jag är.
Den här ska jag iaf visa lite diskret för B så kanske han fattar vinken? Jag menar Body Shop & Jordgubbar, mums! Deras grejer är btw grymt bra. Har en concealer från dem, big tip fungerar utmärkt.
Body Shop Strawberries
Of Love Tilly

Cold outside

brrr, det är nästan så att man tror att man är någonstans där det bor Isbjörnar, så kallt. Så ska det ju inte va. Vart är slasket och den grå snön? Känner att mina sommarkläder glider allt längre och längre bort snyft snyft.
Anyway Onsdag idag, inte långt kvar till helgen som är fullspäckad! Precis som I like.
Inflyttningsfest på fredag, iofs kombinerat med barnvakt till lillasyster, men kompromissar man lite, godis funkar always!, så fixar det sig. Sen deg med B, (finally!) framför Let´s Dance (när han väl tittar så tycker han det är jättespännande, även fast han inte riktigt vill erkänna det...hehe.)
Lördag, ladda inför melodifestivalen. Handla lite mat och sen ska B och jag svänga ihop en gourmetmiddag till Kakan & F, som tittar förbi på kvällen. Melodifestivalen är det som gäller sen för Kakan & mig. Boysen får väl dricka Öl och rapa lite, så får de känna sig lite manliga, hehe.

Det här ser väl supersmaskigt ut? Öser nog över lite mer Feta, love feta, som en orgasm i munnen typ.
Kyckling & feta


Någon annan som har någon smaskigt recept på Kyckling?

of Love Tilly ♥

Over and out

It´s now like over and out. Strax kila från jobbet ner på stan och fika med MM. Sjuktskoj. Har inte träffats på ett tag. As always tindra-flickorna måste bli bättre på det där. Undrar om jag ska ta en stor latte och en linnebulle eller kladdkaka? Kanske tillochmed ska vara nyttig med en rågbulle? Knappast troligt men iaf...

Of Love Tilly

I´m so excited!

yes...Äntligen äntligen så kommer Snook hit! till mig...eh eller iaf till Uppsala. Jag bara måste gå. Vet att jag har tjatat om dem så r mycket men jag får inte nog av dessa het-hunkar. (Btw så är het-hunk the new word, me like.)


"Hata mig fort älska mig aldrig
bär på ett lejonhjärta det lämnar mig aldrig
men det blir som det blir när vi battlar på scen
bakom mitt leende döljer sig ett hjärta av sten"
Snook feat organism 12. - Lejonhjärta.
Underbar text, underbar låt, underbara Snook.

Of Love Tilly




Melodifestival

För en Melodifestiva resumé länkar jag er som alltid nuförtiden vidare till Tilly´s Wardrobe.

Tillbaka på kontoret idag, igår var det mässutbildning hela dagen och knappt en sekund på kontoret. Fick inte så mycket gjort alltså. Tittar ut genom fönstretpå snö-isen och drömmer bort till varmare ställen. Har ett sådant London-begär att jag vill åka dit nu! Shopping, shopping. Det bara måste bli så innan sommaren.

Dessutom Kom-igen folks! jag vill veta vilka ni är. Nya tittar in till mig varje dag. Kan inte nog tjata på er att lämna kommentarer. Keep it up / Love Tilly

Helgens bravader

Jag som inte skulle gå ut i helgen.... Det blev visst så, jag och Christian shakade ass, jag och Tazz shottade tequila. precis som det ska va. "Förfest" hemma hos mig med mami och Svante, några Öl och lite vin. (Jag vann i Blokus!!) Tanken var ju att vi skulle till det "nya" stället (som bytt namn hundraelva gånger senaste åren, men ändå) Kön va över hela gatan, och kändes inte värd att stå i, så det blev gamla hederliga Seven ist.
Jag&hampe
Jag och H, utanför Seven.
Of Love Tilly

Lame blogging!

Opps, sorry folks, inte bloggat på ett tag nu...men haft helgen fullspäckad....

Jag vill skänka massor av kärlek till min Älskade vovve Gia ♥, som vi var tvugna att ta bort. Det känns så tomt att du inte finns hos oss längre gisegumman, men du har det bättre där du är nu. Du finns alltid hos oss och alla minnen finns alltid kvar.


Me like shopping-träning

Off till träningen och sen ytterligare en shopping tur, är fortfarande sur för stövlarna och tänker minsann inte ge mig försen jag hittar några. Sjukt healthy med träning och shopping, en runda är faktiskt mer träning än man tror, så på med stegräknaren och känn er duktiga efter ett varv på stan. I know I will.

Keep upp the good reading folks, men va inte så snåla med kommentarerna! Och glöm inte  att spana in Tilly´s Wardrobe follow my tips och them girls kommer bli gröna av avund, that´s how my days r like.
Lots of Love / Tilly

Darn!

Darn & fuck! Hittade ett par supersnygga bruna läderstövla från Sthlm DG, på REA, perfekta i vår. Men fanns det i min storlek, nehejnej, försökte verkligen men mina bigga vader förstörde allt. Åh så lessen jag är nu. Dessutom fanns inte nr 2 i gossipgirl serien, buhu. Sunk sunk! Har iaf köp Exotic Snacks som jag ska gotta mig i, snyft...stackars stackars mig!?


Gossipgirl

Är en Big lover av Chicklitt böcker, så skön avslappnande läsning där man inte behöver tänka utan bara oroa sig för när huvudpersonen, som ofta är en ytlig  tjej, ska bryta nästa nagel!
Det blir Åhlens på lunchen & det blir inhandling av 2:a boken i Gossipgirl serien.
gossipgirl
Det sjuka är att jag har precis en sådan topp som på bilden, har dock inte använt den på minst 3 år, den sticks lite, kanske värt att rota fram den och tåla lite stickningar, fin & pin rimmar ju inte av ingen anledning.

Torsdags lycka!

Tog en snabb-shopping igår efter jobbet, hey I´m worth it! Efterlyste för ett tag sen svarta ribbade linne, (alltid lika svårt att hitta bra ribbade linnen, fattar icke varför!?) Men finally, Åhlens har superfina enkla och icke-tunna = genomskinliga. Dessutom var det på REA till 30% procent dessutom, så var den dagen klappad & klar lixom.
Big tip Åhlens & H&M som kör 30% på REAn i några dagar till! Spring...! Kanske ska unna mig en Åhlens tur igen på lunchen....

Opprtunity!

Helt lyriskt glad idag, fått ett jobberbjudande som är svårt att tacka nej till. OMG, måste börja fila på ett brev.

För Tilly´sClothes & Fynd http://lillabloggboken.blogg.se/tillyswardrobe/

bloggkartan

Har länkat min blogg till http://bloggkartan.se/registrera/25815/uppsala/ på bloggkartan.se be my guest och spana in.

Entertain your inner child

Åh, har ni inte upptäckt perpetualkid  än så surfa in på studs! De har så mycket olika crazy fina saker. Ett hot-tip för älsklingen, you know Alla hjärtans dag om två veckor. Man kan ju vara online lite diskret så att han/hon fattar vinken.
screencleener
Titta bara på de hära ûbersöta screen-cleenerna, who doesen´t whant? Mest vill jag ha den gröna larven.

http://lillabloggboken.blogg.se/tillyswardrobe/

Sunk hunk?

OMG, jag som trodde att jag var en som som gillar-fina-pojkar flicka. You know, Stureplan, backslick och kostym. (iofs kan det vara hett men det går ju till överdrift!) Men icke, kan inte få nog av Snooks Video till Såpbubbler. Jag smälter, sjukt-het-sunkiga.
Jag vill att min heting, som redan har lite halvlångt hår, ska lägga sig till med en liten liten tofs. I know it sounds helt fel, men kolla, bara bara kolla in videon. och Kolla, bara kolla in Kihlen. Och smält en smula. Sen kan du konstatera att jag har rätt.


http://lillabloggboken.blogg.se/tillyswardrobe/


RSS 2.0