Belsebubb!

Sitter hemma hos B, som är ute och svirar med lill B & J på kasinot. Inte riktigt min grej så jag stannade hemma och bloggar samtidigt som jag knaprar sojabönor, filar naglarna (som ska målas knalligt röda) och tittar på Vuxna Människor på kanal 9.("Hon tittar på mig, hon vill ligga med mig"  "Hon tittar på mig, kanske ska jag gifta mig med henne" så fantastiska kommentarer och tankar  "Vi är ju bara goda vänner, vi ska ju prata konst inte ligga med varandra" Filmen måste ses för att uppskatta kommentarern...så himla, ja, bra.)

Tills jag skaffar min lilla fluffis så har jag ju faktiskt min Bella, världens fjantigaste vovve. Som jag bara avgudar, en minut med henne och man har energi för hela dagen, dessutom finns det inget underbarare än att komma hem och man har en liten belsebubb som  blir överlycklig, fjantar runt,viftar på svansen och vill gosa.
image262























Nu ska jag passa på i reklamen att fixa lite saft, nyktert ikväll. Desto mindre imorgon. men desto piggar och fräschare för shopping imorgon!
Of Love Tilly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0