Den här veckan

Jag är så snuskigt sugen på godis. Och just den här veckan får man faktiskt bara proppa i sig. Den här veckan är det ju yes box, mens-vecka.

Inte för att det hindrar mig från att äta alltsomoftast och hela tiden annars. Jag har ett väl utvecklat vecko-system för att alltid ha någonting att äta för.

För förra veckan så är det ju "en vecka kvar" till mens vilket berättigar en att äta två eller många chokladbitar för att inte tappa orken helt och förbereda sig inför kommande prövning. Lyxen med att vara kvinna.
 

Den här veckan är ju "mens-vecka". Då finns inga hämningar...


Nästa vecka är ju "veckan efter" mens. Då har man ju klarat sig igenom en vecka med magont, oförberedda gråtattacker framför töntiga kärlekskomedier med lyckliga springa-på-stranden-i-månskenet-puss slut, och uppochnedhumör. Då får man belöna sig med något smaskigt.


Den enda veckan som är knepig är ju veckan "två veckor före mens och två veckor efter" alltså veckan mittemellan.

Men misströsta inte! Ursäkter och väl beprövade metoder finns även här, t.ex. eftersom man sköt upp mensen förra gången så skulle den här veckan ju egentligen vara veckan efter mens. Eller det kan ju hända att mensen kommer tidigt så att det här ju egentligen är veckan föra mens.

Senså kan man tänka hitan och ditan på tänder och eventuell vikt och alltvadnudetinnebär. Om man nu vill det. Så länge man mår bra, har ork och är nöjd så får allting faktiskt vara frid och fröjd.

Of Love Tilly


Kommentarer
Postat av: kristin

FY! hur kan du lägga ut en bild på en godisskål utan att varna ;) hur som helst förstår jag ditt sug. Det suger ;)

2008-01-09 @ 00:48:36
URL: http://varulven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0