Topshop-o-holic

Topshop är helt enkelt helt underbart, måste berätta en liten klenod vad som hände mig sist jag beökte deras butik på Oxford street i London.
Jag och V spankulerade underbara Oxford st. fram och in på Topshop, nerför rulltrappan. Sekunden efter knackar det på min rygg. När vi vänder oss om står det två personer där och erbjuder oss att få vara med i en Topshop-klädmakeover! Vi fick gå in lite back-stage med två andra tjejer, och uppstylade med kläder och accesoarer. Sen blev vi filmade när vi fick gå på en liten "cat-walk" inne i butiken och intervuade. Filmen visades sen på flat-screen i hela butiken. Så totaly unbeliavble! Dessutom fick vi med oss en goodiebag med solglasögon, läppgland, borste, godis, spray,nagellack mm. Pluss en presentkort på 50pund! Synd att det var vår sista dag och vi var tvungna att shoppa upp det där och då. Total lycka! Det blev ett par ursnygga-wrangler jeans som idag fått en schysst slitning.
Låter helt otroligt och det är det. Otroligt & sant! Och tror ni det v ar underbart, Oh yes...

Iallafall. Big big tip! Debenhams varuhuset i Sthlm (som inrymt Topshop) ska lägga ned och rear ut hela sortimentet till   till 70%! Kookai, Oasis, Topshop och Debenhams egna kollektion. Har själv fyndat en del även om det nu är ganska urplockat. Men ingången ligger iaf på Mäster Samuelsgatan, tvärgata från Drottninggatan ( kommer du från gamla stan är det första gatan vänster efter Åhléns )  Men misströsta inte folks! Topshop kommer ta över Debanhams lokaler (ingång Drottningatan) och utöka sortiment och avdelningar. Bla. En Vintage avdelning. Hur bra får det bli?

Of Love Tilly

Kommentarer
Postat av: Kenza

Åh, vad roligt det lät:)

2007-02-21 @ 15:34:00
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Tilly

Kenza; Det var superkul också! Men helt enkelt nästan ett måste att besöka rean. Hoppas du hittar dit!

Of Love Tilly

2007-02-21 @ 15:38:43
URL: http://lillabloggboken.blogg.se
Postat av: Kenza

Menar du rean inne på debenhamns? för det ligger ju tydligen en topshop i gallerian också, vid plattan..

2007-02-21 @ 15:40:20
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: Tilly

kenza; Ja precis, det finns tydligen två (superkul) Men yes, rean på Debenhams är värt ett besök and while youré at it, varför inte fynda lite Kookai & Oasis också?

Of Love Tilly

2007-02-21 @ 16:03:14
URL: http://lillabloggboken.blogg.se
Postat av: Miss Rude Box

Gah! Vilken snygg layout du har på bloggen. Me is avundsjuk;) Puss gorgeous // MRB

2007-02-21 @ 22:33:40
URL: http://missrudebox.blogg.se
Postat av: Anonym

Miss rudeBox; Thanks! Blir alltid lika glad över sådana värmande kommentarer. Diggar ditt namn Robbie lover. He´s like gourgeus. Min gud & inspiration, blir man inte lika glad av honom varje gång?
Of Love Tilly!

2007-02-22 @ 08:21:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0