It´s lovely, babies

It is, like lovely! Min besökarskara växer för var dag, det tycker jag är superskoj. Än en gång; Lots of me like ♥ har än så länge bara fått ett tips på ny frisyr; lugg. Tackar och bockar sabor för det. Men please give me more!
  
Så här ser mitt hår ut förtillfället. (Dock några centimeter plus från första bilden) Vad tror ni jag passar i?

Of Love Tilly

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Svårt att ge tips efter att ha sett ett foto bara men jag skulle tro att du skulle passa i en snedlugg a´la Cameron Diaz. Går själv i samma tankar men har inte så mycket hår fram att klippa ner så jag funderar på om den ska fortsätta vara sned eller om jag ska gå tillbaks till hellugg. Båda är snyggt men det beror ju på person, stil, ansiktsform och personlighet:) Hur långt hår har du? kramis och lycka till med valet!

2007-02-12 @ 13:15:03
URL: http://tezet.blogg.se
Postat av: Therese

Hej igen! Jo jag är färdigutbildad- blev klar med skolan för två år sedan. Och tack för komplimangen, hihi. Jag tycker i och för sig att det är fasligt snyggt med hellugg och långt hår också...gärna med mittbena. Det ser modernt och modemässigt ut. Det bästa är nästan att gå till en frisör man gillar och fråga vad de tycker. Gärna några stycken eftersom smaken är olika.

2007-02-12 @ 13:47:48
URL: http://tezet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0