Söndag nr 2

Idag har jag och B skuttat runt på Sickla köpcenter. Lite smink har inhadlats och även en klänning. Samt mat.


· Pennkjol, Gina Tricot
· Ribbat linne H&M trend
· Sammetnskofta, 2hand
· Halsduk, London
· Skinnjacka Ichi
· Skor m konklack och snörning, Din SkoPennkjol, Gina Tricot
· Ribbat linne H&M trend
· Sammetnskofta, 2hand
· Halsduk, London
· Skinnjacka Ichi
· Skor m konklack och snörning, Din Sko

        
1. Dagens köp! Blusher från H&M, som är helt otroligt bra. Älskar deras rouger. Knallrött nagellack också från H&M, färgen var precis sådan där perfek röd. Samt rökgrå satinklänning från Gina Tricot, ska sys om lite.
2. Hemma för matlagning. Hackar lök....
3.....som svider i ögonen!
4. Maten är klar! Färsk fettucini pasta med extra fibrer. Med tomat&kyckling sås.
5. Kvällens  godissnackade plus film!  Perfekt söndags deg.

Så, det var vår kväll. Mysig söndag på er! Nu ska jag hoppa ner i soffan med B och få lite kramar.
Of Love Tilly




Söndags

Det blev inen utgång igår. Vi mumsade i oss tacopajen killarna fixat iordning och sen fastnade vi framför Road Tripp, för att sen bara dega och prata hemma. Tidigkväll, men väldigt skönt.

Idag skulle jag vilja få med mig på på marknad, har en grym förkärlek för marknader. Så jäkla mysigt! Skansen har höstmarknad, som om skansen inte är nog så roligt iaf. OChd et är Sthlm Street marknad, smyckesmarknad.
Of Love Tilly


Lördagens + tåg

Har precis klivit av tåget och sitter hemma hos älskling. Som håller på att laga mat tillsammans med F. Tacos, mums! Börjar bli superhungrig. Sålänge sippar jag på ett glas rosévin jag köpte i Portugal.
Senare blir det utgång, några glas, förmodligen på mysiga haket kopanjang nere på söder.
image443



· Kjol m paiperbag-waist, BbyTilly
· Linne, H&M trend
· Hallonröd v-kofta, Ellos
· Halsband med silverboll, köpt i Köpenhamn
· Knästrumpos, Indiska
· Nylonstrumpbyxor
· Stövlar, Sthlm Design Group

Ute; skinnjacka, Ichi. Halsduk från London
Och packat i Väska 2hand från Meldori, som jag bara älskar.

Kvällen party-outfit kommer sen!


















Of Love Tilly





BbyTilly

Min egen design, alltså mitt eget märke. Har två betydelser, dels syftar det till att B(be, vara) byTilly. Dels syftar det till B som i första bokstaven i mitt efternamn B***** byTilly.

Anledningen till att jag gör egna designer, ändrar syr om , syr från scratch lägger till eller tar bort saker på kläder är att jag väldigt sällan hittar det jag vill ha.

Jag kan leta efter just precis en sådandär klänning i veckor, överallt, i andra städer, internet. Utan att hitta någonting. Men så hittar jag ett plagg med precis rätt tyg, skärning, passform, tygfall, färg. Och köper det. Och gör helt enkelt om. Till precis den där klänningen jag hade i huvudet f¨rån början. För jag vet att en liknande inte skulle göra mig lika glad.

Dessutom älskar jag tidsfördrivet, eller inspirationen, och tillfredställelsen jag får när plagget är klart.
Jag kan även helt sonika köpa någonting för att jag gillar mönstret eller fallet i tyget. Och skapar ett helt nytt plagg av det.
"Det är kreativiteten, orginaliteten,att få ha ett helt eget perfekt plagg"
Lite smakprov på det jag gjort hitills.

(Klicka för större bild!)
 Coktailklänning som jag hade och gjorde till ett bröllop.
   Långklänning med halterneck. Underbart tyg och mönster. Tyget riktigt sveper när man går. Kunde inte låta bli den, sydde om till djup ryggurringning och halterneck. Bar den i midsommras.
  Orginalet.
 Mörkbrunkjol med paperbag-waist. Och rött sidenfoder. Sydd från scratch.
  Klänning med volangärm. Omsydd från en kjol. Riktigt kvalite i tyget, med siden underkjol.
 Orginalet är en hellång vintage-klänning från 60talet,aldrig använd, som jag fått av Mormors vänninga. Den kortade jag av lite, och tyget faller underbart. Men annars vile jag lämna det upptill intakt, man får inte klippa för mycet i vintage. Älskar den här klänningen och bar den på Mormors & mitt 60årskalas!
 Också en 60talsklänning köpt 2hand, som jag sytt in och ändrat passform på.
image442 Och så tills sist favoriten. Min nyårsklänning i satin. Sydd helt från scratch och inpirationen kom från Audrey Hepburn, Breakfeast at Tiffany´s.

Vad tycker ni?
Of Love Tilly

Naglar

Godmorgon sweetness! Lördag och sovmorgon. Just nu svirar jag runt med en stor, fläckig (av choklad) rosa morgonrock, med rufsigt otvättat hår, osminkad (om man inte räknar mascarakladdet som är kvar fårn igår...) Och bara njuter!

Tänkte hedra mina naglar med några rader. Eftersom jag i alla år varit en inbiten nagelbitare, chokade jag mig själv när jag för någon vecka sen upptäckte "Men, dom börjar ju faktiskt bli långa" Inga supertjusiga naglar som många har, men för första gången har jag naglar jag inte skäms för. And I Love it!
Voila! Nu är det bara ett lacket som fattas.

Senare idag ska det åkas tåg till stockholm och B. Whats´your plans? 


Of Love Tilly

Fredagens + underbart

image447Fredag, fantastiskt trött idag. Men dock, det är fredag, Underbart! Helgen är här, och med helg så vankas det som vanligt vin ikväll. (men mer om det senare)



· Svart ribbad jumper, Indiska
· Svart pennkjol, Gina Tricot
· Beige kofta, Åhléns
· Fiskbensmönstrade knästrumpor, Indiska
· Nylonstrumpor
· Bruna skinnstövlar (ofodrade), Sthlm Design Group
· Handväska m retromönster, 2hand


Nu är det hög tid för dagens första kopp kaffe, känner mig lätt skakig av koffeinunderskott!.
Sen dags att jobba lite, vad har ni för er idag?







Of Love Tilly

Café con letche

Nu har jag suttit ett bra tag och svarat på kommentarer, så nu blir det en latté med extra skum framför TV:n och "Vänner". Och sen "Idol" med zappande mellan "Du är vad du äter".


Kul att så många kommenterar positivt angående bloggträffen! Det var riktigt bra inspiration och jag knöt många värdefulla kontakter. Synd bara att en del inte kunde komma pga. avståndet till stockholm.
Men då kom jag ju på...vart bort ni alla? Är det närmre för er att ta er hit, till Uppsala kanske? Skulle det finnas intresse för liknande träff här?

Of Love Tilly


Boots

Mina ny införskaffade vinter-skinn-boots. Helfodrade, i konjaksbrunt skinn. 2hand fynd dessutom, det är där jag gjort mina senaste kap gällande just skinnstövlar. Och ofta är det tillverkade runt 50 - 60talet då kläder gjordes för kvalitet inte kvantitetens skull. De här är ytterst sparsamt använda, sulan är inte nött, skinnet har inte rynkat sig och det finns inga spår av saltfläckar på dem. 
image441
Vad tycker ni om mitt fynd?


















Skönt dessutom med platta stövlar i vinter. Minskar ju chansen betydligt att trilla omkull i ytterst pinsamma ögonblick. Men det klart, ska man vara helt trill-fri under is-vintern så är det nog "tant" broddar som gäller!


Of Love Tilly

Stureplansprofilerna

När man halv-springer-promenerar genom Stockholm på väg till tåg/t-bana, och då främst på T-centralen, kan man alltid sådär chict i farten med ett stort leende haffa diverse gratistidningar av trevlig personal som står runtom på stationen och delar ut dem.

image442Bild metro


I morse haffade jag både metro och Stockholmstidningen, och tillsammans med pressbyrå frukost på tåget läste jag igenom metro och fastnade vid artikeln angående Stureplansprofilerna som anklagats både en och två gånger för våldtäkt. Det var en intervju med en av killarna, 21 år och anklagad två gånger tidigare för våldtäkt.


Jag har ingen bakgrundskännedom till vad som hänt tidigare, förutom sammanfattningen jag läste imorse.
Han ger väldigt trovärdiga och samlade svar och någonstans vill man ju tro att han talar sanning. Att det inte skett ytterligare en våldtäkt. Men då kommer genast motfrågan, varför skulle tjejen ta målet så långt om så inte var fallet?
Men ändå tvekar man, för visst blir man äcklad. En våldtäkt. Jag kan inte ens tänka på att bli utsatt för en. Men hur ska man dra gränsen, hur ska man döma?

Jag avskyr att döma människor i förhand, det känns bara inte rätt någonstans att göra det. Enbart grundat på fördomar.
Men vad ska man tro? 

Of Love Tilly

Bloggträffen

Godmorning! Eller, Godhalvmorgon? Har redan varit vaken ett par timmar. Vaknade upp i ett dimmigt Stockholm i morse och åkte direkt till jobbet.  Och anledningen till att jag sov i sthlm hos B, var ju bloggträffen som ägde rum igår.
Väldigt goa tjejer, mycket tips & råd och bra kontakter. En givande kväll helt enkelt.

image439




















Ett gruppfoto på alla tjejerna som var där.

Vi gick bland annat igenom varför man bloggar. Vilka mål man har med bloggen och hur man ska uppnå dem. Vi pratade mycket om personangrepp i bloggarna och hur man ska bemöta det. Fick även lite insideinfo om nyheter som dyker upp på blogg.se i framtiden och tips om bra kontaktpersoner som kan hjälpa en med bloggande.
Så tack till då Isabella som ordnande kvällen, för bra tips och positiva tankar.
Of Love Tilly

Bloggträff

Klädd för att bloggträff!
 Ska ta tåget vid fem mot huvudstaden. Ser verkligen fram emot att träffa nytt och spännande folk.



· Klänning med volangärm BbyTilly (mitt eget märke, där jag syr själv Eller ändrar, tar bort /lägger till detaljer på färdiga plagg)
· Tee, köpt i Londonimage450
· Skärp, Second hand
· Ribbadestrumpbyxor m blommönster, Twilfit
· Skor m konklack & snörning, Din Sko
· Jacka, Anne-Christine
· Hallonröd kofta, Ellos
· Senaspgul axelremsväska, Indiska
· Stor lackväska, Bershka
· Cremevit pashminsjal, köpt i Lissabon

image453image452


















Of Love Tilly

Sale

Vinterrea hos Ellos! Alltid lika trevligt, dessutom tycker jag att man ofta kan hitta fynd hos dem.
Tillexempel denna (oversizade, jag skulle beställa en storlek större för att få oversize-effekt)Tunika med lång puffärm. Rynkeffekter bak och i ärmslut. Knäppning fram. Nackdelen är att den är hälften Polyester, vilket tenderar att noppa sig. Men priset på 199:- (40% rabatt) gör det väl värt det. Den rökgrå fägen skulle matcha bra med svarta slimmade jeans, benvärmare och mina bruna käng-stövlar.image439

















Of Love Tilly

Onsdagens + bloggträff

Redan Onsdag, och mycket att göra. Dock ingenting som inte är roligt.
Kostym på idag och några viktiga möten under dagen.
Efter jobbet tar jag tåget till Stockholm för Bloggträff. Ska bli väldigt roligt att se, på riktigt, sig om vilka andra det är som bloggar och har samma intressen som en själv.
image420
Och som pricken över i åker jag direkt hem till B efteråt, runt nio snåret skulle jag tippa, och sover där. Så skönt att kunna ses på vardagar också ibland, som omväxling. ♥

· Kostym, Wera Sthlm
· Svart tee, köpt i London
· Skärp, Second hand
· Peeptoe pumps, Donna Girl
· Klocka, DKNY
















Of Love Tilly

Pencil

Vad gäller kjolar så är pennkjolen min absoluta favorit. Sen så gillar ju jag höga-midjan-trenden på både byxor och kjolar. Den gör under för figuren och känns klassisk, snygg och väldigt het.
Den här med snyggt satinimage440 liv och fick-detaljer kommer från Asos och kostar 379:-. Jag skulle matcha med en enkel lite oversizad tee & klarröda pumps. Hot!

















Of Love Tilly

Tisdagens + äntligen!

image439Äntligen Tisdag igen! Och med äntligen menar jag naturligtvis äntligen Desperate Housewifes igen.
Dagen tillbringas även denna på kontoret, vilket är skönt då jag skonas från regnet som verkar dugga ned titt som tätt.
Efter jobbet ska jag och mamma bege oss på tripp till IKEA, lite praktiska inköp till mammas lght som ska göras, men som alltid, är det ju alltid lika kul att gå runt på IKEA.



· Svart tee, köpt i London
· Pennkjol Gina Tricot
· Grå/silver V-kofta JOL´s
· Sidenscart Burberry
· Klocka DKNY
· Skor Skopunkten
Utomhus;
Röd Trenchcoat H&M, Röda skinnhandskar fått av Mormor, Väska Friis & Company








Of Love Tilly

Facehookad

Fenomenet facebook har jag själv varit adictad till ett par veckor nu. Men även B har nu givit in och skaffat en.
Vart ska det sluta undrar man? Inom loppet av ett år är det skrämmande att tänka på hur många medlemmar sidan kommer ha.
Men sen är det ju himla kul också! Eller vad säger ni?
Of Love Tilly

Måndagens + latsidan

Ännu en ny dag på en ny vecka. Känns som om tiden flyger förbi! Finns så mycket man vill hinna med som inte hinns.
Idag blir det till att vara på kontoret, ganska skönt då det blåser kyligt ute.
Lite ärenden på stan innan jag åker hem till mami för lite mat och sen en snabb-walk. Måste börja komma igen lite med motion, har legat på latsidan ett tag nu, men när jag införskaffat nytt mjukis/tränings-set (perfekt till walken) finns det inga ursäkter längre!
image434







· Brun kritstrecksrandig Väst, No1
· Vitt ribbat linne, Indiska
· Stuprörsjeans, Acne lookisar
· Skor m snörning och konklack, Din Sko
· Hallonröd V-kofta, Ellos
Utomhus; Jacka från Anne-Christine, Väska Friis & Company samt röda skinnhandskar.











Of Love Tilly

Helgens

Höstmysig helg med underbart väder! Lördagen tillbringades födelsedagspresent letande åt lilla kusinen, för att sedan hemkommna sova/läsa under filtar i trädgården. På kvällen slog vi även på stort och grillade för förmodligen sista gången den här säsongen. 

Söndagen har tillbringats filmmysande i soffan framför Babel med bla. Brad Pitt. Och en snabb promenad innan frukost.
image429
 




· Grovstickad klänning, 2hand BbyTilly (alltså min egen touch, omsydd från kjol till klänning, insydd mm)
·
Skärp, 2hand
· Ribbade strumpbyxor, Twilfit
· Lackväska, Bershka
· Skor, skopunkten
· Skinnjacka, Ichi
· Benvit pashminsjal, köpt i Lissabon



( Iknow, jag ser helt knäpp(!) ut. B smygtog det här kortet när jag inte var beredd, men man ser klänningen bra iaf :D )

















   
· Grillnings middagen bestående av Karré med grillad haloumi-ost, ruccolasallad, potatiskroketter & rödvinssås. Underbart gott!
· B (& jag) ute i höstvädret på promenad ♥
Of Love Tilly

Idol + Darling & Vin

Äntligen fredag, vilke innebärhelg. Lillasyster + lillasyster kompis och jag har smaskat i oss tacos. Kostymen har bytts ut mot rosa mjukisdress. och snart kommer min Darling kaka, då blir det mys med vin, naturgodis och Idol!

Senare ikväll kommer älskling B och då blir det ännu mer mys, förmodligen inlindande i filtar ute i trägården.image423

Ha en skön kväll!








·Rosa mjukisjacka Puma
·Rosa mjukisbyxor Puma
· Hår i hästsvans
· Senare ragsockor på fötterna!























Of Love Tilly

Fredagens

Fredag och helg om några timmar. Har precis mumsat tårta också, lagom till 10:00 kaffet! 
Kostymklädd idag också, men ikväll är det mysdress som gäller. Och vin. Tillsammans med min Kaka, som nog behöver prata av sig lite.

Och när B dyker upp senare ikväll blir det ännu mer prat. Våra fredags kvällar brukar bestå av en flaska vin och diskussioner om ditten och ingenting långt in på natten eller tills jag sommnar i soffan.
Vad gör ni ikväll?
image421









· Kostym Wera Sthlm
·  v-ringad svart tee köpt i London
·  Pumps m peeptoe Donna Girl
·  Röd trenchcoat H&M
· Svart pashminsjal, köp i Lissabon
· Lackväska Bershka










Of Love Tilly 

Glow

Precis hemkommen från mamma tillsammans med tre nya dofter från taxfree shoppen.
Alla från Glow by J-Lo. Den vita, till höger, "Glow" har jag haft förut och den tillhör en av mina favoriter, doftar härligt sommrigt av jasmin.


Nu blir det ett långt skönt bad med en av ansiktsmaskerna från hemma-spa-kittet jag fick i födelsedagspresent. Och sen en lässtund i sängen innan det är sovdags. Godnatt!
Of Love Tilly

Kvällens

Efter jobbet blir det mys hemma hos mamma, hon och jag . Känns som om vi nästan aldrig ses  nu när vi inte bor ihop längre. Men inget som inte lite mat, lite caffélatte & Vänner på kanal 5 19.30 inte kan råda bot på. Det är kvalité.
Det finns även fåglar som viskat i mina öron att det finns lite presenter till mig och B bland det dem shoppat med sig från Turkiet. Alltid lika barnsligt kul med presenter!
Of Love Tilly

Torsdagens

Ännu en fin höstdag! Dock lite tröttare än vanligt. Efter fashionshowen igår så åkte jag direkt till arlanda för att hämta mamma&co som inte landade försen halv tolv. Efter 7h(!) väntan på flygplatsen i Alanya. Men bättre sen än aldrig!

Idag blir det också en dag kontoret och då passar jag på att ha alla mina mysiga höstklänningar, tjocka strumpbyxor och gosiga sjalar.

image420
· Vit klänning, 60tals Vintage Tailored by Jamiesons
· Grå finstickad kofta i angora& Lana-ull United Colors Of Bennetton
· Tjocka ribbade strumpbyxor Twilfit
· Skinnjacka Ichi
· Väska m blommor Friis & Company
· Lackskor med konklack & snörning Dinsko
· Halsduk (med matchande mössa), köpt i London















Of Love Tilly

Glammigt + Fashionshow

image419Igår blev jag, tillsammans med E, V.I.P inbjuden  till runwayshow på V-dala nation. Stil 07 hette arrangemanget som visade kläder från bla. Stadium, Frank Dandy, STUK, Replay, nudie jeans & Karaktär.
(Frank Dandys underklädes run med barbröstade modeller var verkligen att rekommendera...)

Det bjöds på både snittar & champange (Bravo-Juice för mig som körde bil) samt en sprakande fashionshow i ca. 2 timmar. Sådär glammigt i vardagen. Mycket inspiration inför hösten blev det!


Kvällens "Onsdagens"
·  Vit tee, gratis från Hultsfred (knark är bajs kampanjen)
· Grå finstickad kofta i angora& Lana-ull United Colors Of Bennetton
· Lackleggings Gina Tricot
· Leopard pumps Din Sko
· Skinnjacka Ichi



Of Love Tilly

Onsdagens

Lite mer respresentatibel klädsel idag. Iväg på besök lite senare på morgonen. Sen fortsatt lugn dag på kontoret. Tills klockan tickat sig fram till fyra och det är dags att åka iväg till Arlanda och hämta upp mamma &co som haft en 30gradig vecka i Turkiet. Inte alls avis...
 image418
Dock så väntar ju en utlandsvistelse i november för mig och B i november!! Vi åker med hans jobb en långweekend till Barcelona. Jag längtar.... sol, stränder, shopping och älskling. 
  








· Kritstrecksrandig kavaj H&M
· Gubbyxor, vida ben och hög midja, H&M
· Vit finstickad ärmlös polo JOL´s
· Svarta pumps med peeptoe Donna Girl
· Klocka DKNY
· Guldkedja med  hägsmycken (ängel & safir) Doppresent








Of Love Tilly

Tisdagens + DH

Idag kommer jag finnas inne på kontoret hela dagen, så då blev det mer ledig klädsel. image411

Senare idag står matinköp och tur till Ica Maxi på kalendern, likaså en långpromenad innan det blir mörkt, för då sitter jag bänkad redan klockan åtta för att inte missa säsongsstarten av Desperate Housewifes.
Tank god for kanal 5!. DH är det absolut bästa som inträffar på 42tums plasma det här året.



· Svart ribbad, långärmad tee Indiska
· Tweed kjol H&M
· Svarta nylonstrumpbyxor
· Lackskor med konklack & snörning Dinsko
· Jacka Anne-Christine
· Lappad axelremsväska i skinn Second hand
· Röda skinnhandskar, present från mormor









Dagens strike-a-pose. Ser verkligen inte sådär tillgjort ut i större format, pixlarna (eller vad det nu är?) blir ihoptryckta när jag förminskar bilderna?.
Of Love Tilly

Kalasklädd

Jag har ju glömt visa min kalasklänning, som jag bar på 80års-kalaset förra helgen.
Klänningen är ett orginal uppsydd hos skräddare under 60-talet, vilken jag fått av mormors 82åriga vänninna, som inte använt klänningen. jag har gjort egen touch på klänningen och sytt upp den lårkort. Då den innan nådde ner till anklarna. Underbart tungt tyg med riktigt vackert fall. Och silkesmjuk att ha på sig.
image408























Of Love Tilly

Köp och sälj skola?

Alla pratar vitt och brett om tradera-fynd, köpt på blocket, alternativt andra internetsajter där det handlar om köp opch sälj och second hand. Allt det här är ju verkligen spännande, men hur gör man? Har aldrig riktigt vågat mig på det där, vet inte om det bara är jag som känner mig osäker?

Någon som har lust att mail undervisa mig i tradera kunskap?

Of Love Tilly

En ny vecka

Kostymklädd idag också. Viktiga möten att stå i. Förövrigt så åkte jag bilen från stockholm helt problemfritt i morse, väldigt skönt att slippa bilköerna jag fick stå i på väg till B i fredags eftermiddag.

Nya veckor ska/försöker jag alltid se nya positiva/intressanta saker (ja helst varje dag) och jag måste faktiskt förvåna mig själv med att jag i morse lyssnade på radion och fann mig själv att mysa till Peter Jöbacks - Stockholm inatt. Har aldrig varit ett fan av honom på något sätt av, men det är en underbart fin låt.

 · Kostym Wera Sthlm
· Svarta pumps med guldrosetter Skopunkten
· Vit finstiickad armlös polo köpt i Lissabon
· Klocka DKNY
(bilden tagen i torsdags, men har andra skor & annan topp idag)

Of Love Tilly


Sweet Söndag

Idag har jag och B varit en sväng nere i gamla stan och promenerat runt. Druckit italiensk latte och ätit tiramisuglass. Mums! Samt en tur till Sickla köpcenter för diversemat inköp och sko-suktande.
image405 







· Röd trenchcoat H&M
· Svart pashminasjal, köpt i Lissabon
· Stuprörs Jeans Acne lookisar
· Lackväska Bershka
· Svarta skinnballerinas, köpta i Lissabon














Nu är det  matlagning som står näst på tur. Fläskfile med Ört cremé fraiche & varm potatissallad med färskpotatis och fetaost. Oh, blir hungrig bara av tanken. Sen filmkväll med svenska naturchips och vitlöksdipp. Smarriggt värre!
Nu måste jag nog hjälpa B innan han bränner vid fläskfilen ... Ha en trevlig söndagskväll!
Of Love Tilly

Lördagens

Igår spatserade jag & B runt på Söder i Hornstull runt udden för att besöka Sthlm Street marknaden. Inga inköp gjordes men är ni i Stockholmstrakten idag utan några planer rekommenderar jag ett besök där.
Efteråt åkte vi runt till släkt och vänner till B (och även till mig) och bjöd in oss på diverse fika och filmtittar. Kvällen spenderades sen hemma, långt in på småtimmarna med prat och vindrickande. Precis så där. Perfekt.
 
image404






















· Jacka Anne-Christine.
·
 Dimrosa pashminasjal, från  Lissabon
· Tee "Give it Back"  H&M Organic(Herravdelningen)
· Svart kofta i sammet. Secondhand.
·
Ribbade strumpbycor Twilfit.
· Lackväska Bershka.
·
Vita tygsneakers. H&M.
·
Klocka DKNY

Of Love Tilly

Fredagens

På dagens kalendersida står det jobb, fixning med bilen (kolla olja och sådant där viktigt som att tanka) för att sen hoppa in i bilen och åka iväg till älskling.

Inför bilresan har jag laddat upp med diverse trallvänliga skivor, bla. Ljuva 60tal (vem kan inte sjunga med?) Edit Piaf "La vie En rose", en livekonsert med Robbie från Knebsworth 2003 och en gammal bränd skiva som jag hittade i bilen igår. Mycket Darin (hade en crush bigtime på Darin under Idol 2004, cheesy, jag vet. Men han är ju så söt), lite Coldplay och Billy Talent.
Så det kommer sjungas högt, hjärtligt och utan en enda ton rätt. Men vad gör väl det?

image404













· Smårandig vit overzisad skjorta H&M (herravdelningen)
· Smalt svart skärp med guldspänne, Lånat av Darling
· Mörkblå Jeans, Acne lookisar
· Klocka DKNY (födelsedagspresent från B)
· Svarta pumps med guldrosett Skopunkten
· Jacka Anne-Christine
· Puderrosa pashminsjal



Of Love Tilly

The presenter

Så, här kommer hela presentlistan...
image397
· Champange - Törley. · Rosévin - de Pinot. · Champange - Riesling
· I♥you - brödrost. Rostar texten I love you på brödskivorna! Hur länge har jag inte velat ha den?& jag menar vem behöver inte en sån i köket?
· Halsband - Elizabeth Duke.
· Tavla med Marilyn (kan inte få för många....)
· Svart lotusblomma som ljustake.
· Bok, "Vänner för livet" från min Kaka♥.
· Nästan ett helt hemma spa! Med ansiksmasker, små gulliga rosa handkrämer i söta dofter + Body youghurt.
· Rosa plast-köks-verktyg. Pastaslev, stekspade & stora skedar.
· Rosa smörknivar.
· 4st Ölglas, Gala från Duka.
·
2st vinglas med stor kupa.
· 6st Kristallvinglas.
·
Ungsformar i glas & teflon, Gala från Duka.
· Min rosa OBH Nordica Blender Frutti Pearl Pink Mixer!
·
3st rosa serviettförpackningar med Marilyn.
· Gjutjärnsgryta.
·
2st rosa orkideér.
· CD Edith Piaf La vie en rose.
· Pengar.
·
Doftljus, rosa, från mamsell.
·
Stora rosa frottéhanddukar.
+ choklad (som är uppäten och myser i magen)
Of Love Tilly

Klockan

Den här superfina klockan från DKNY fick jag i  födelsedagspresent av  B. (Självklart med rosa urtavla och rosa swarovskikristaller).  Tack älskling, den och du är underbar!


image401
Of Love Tilly

Torsdagens

Idag skiner solen och humöret skiner ikapp! Dagens planer är jobb och lite möten för att avsluta den på IKEA. lalalike it!  Mitt födelsedags-presentkort, från mami & S, skall lösas in till en symaskin.  (Mor min hade tänkt köpa symaskinen direkt, men just då var dem slut så hoppas på att de fått in nya idag)
image399



















· Kostym Wera Sthlm
· Svart bommullstee H&M
· Silverring med bärnsten (hittad i liten butik på söder)
· Stelt bredd silverarmband (hittad i samma lilla butik)
· Klocka DKNY
· Skor med konklack & snörning Dinsko

Of Love Tilly

Waiting for tonight

Ikväll hoppas jag att nya simkortet har kommit så att jag kan få igång telefonen igen. Än så länge får jag nöja mig med B´s "gamla" tills jag kan plocka ut en ny världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon på försäkringen. tappade ju som slarvigt bort min gamla.

Ikväll blir det också genomgång, upppackning och undanställande (tillsvidare) av alla födelsedagspresenter jag fick på kalaset i lördags. Än så länge ligger dem huller om buller på hela golvet men några har smygit upp på soffan också.

Ska dessutom också en gång för alla försöka få igång kameran så att den connectar med datorn. Befarar en del svordomar och små utbrott innan jag lyckas. Tur att jag har en chokladkartong bland presenterna.

_______________________________________________________________________________________
Uppdate!
· Simkortet hade kommit! Så nu har jag mobil igen, jippieho!
· Kameran connectar med datorn, skräll! (det var ju bara en inställning på kameran som skulle klickas i, så töntigt...)

Så nu blir det genomgång av alla presenter! Med foton. Sen måste jag ringa lite med mobilen.

Of Love Tilly

Jag undrar...

...vilken Barbie Rhianna fått sin klänning från? För då ska jag genast bege mig till närmsta leksaksaffär och köpa en på stört. Får samma känsla som när man var liten och K hade ett mycket finare suddgummi än mig. Jag-vill-också-ha.
image392 
Bild; Desperate Bloggers
Of Love Tilly

The Skinnkjol

Som lite uppiggande shopping idag ska jag bege mig ut på second-hand jakt efter höstens mest omtalade. The Skinnkjol. Önskar checka den av min lista så fort som möjligt. Frågan är om man, som vanligt, hittar precis den som man vill ha? Skulle gärna se att den hade något högre midja, lite pennkjolsaktig.
image391
Of Love Tilly

Mixed up!

Igår var jag hemma och sorterade lite bland alla presenter och det är så mycket fint jag fått. Speciellt gillar jag att; Jag fick min rosa mixer! Eller det fullständiga namnet OBH Nordica Blender Frutti Pearl Pink. Och jag fick närmare bestämt två stycken. tillochmed. Men den ena ska ju bytas ut till någonting annat spännande. Kanske en rosa hårtork, vattenkokare eller varför inte en popcornmaskin?
image390
Of Love Tilly

Kalas!

I Lördags så var det kalas big time som gällde. Närmare bestämt min och mormors 80års fest. (Jag som fyller 20 och mormor 60, har skrivit om den tidigare) Och det var superlyckat!  jag är så nöjd. AV B fick jag en jättefin klocka i sliver och rosa(självklart) från DKNY.

Kameran krånglar lite fortfarande men jag ska försöka fixa ikväll så kommer det bilder på presenter och på min klänning.

Of Love Tilly

Utmanad

Har legat sjuk och nedbäddad hemma en dag, men är nu ganska så back on track.


Har blivit utmanad av Dimman.

Tio saker ni inte visste om Matilda Elizabeth Birath

1.
Jag tycker att Creime Fraiche är något utav det bästa man kan tillverka av mjölk. Det finns ingenting man inte kan ha till Creme Fraiche. På knäckebröd, pannkakor, till äpple eller varför inte direkt ur burken med sked? mums!

2.  Jag brukar läsa serietidningar. Fast bara sådär i smyg. Men knasen, 91:an, Hälge...you name it. Sådär skönt kravlöst halvfnissande läsning. Love it.

3. Jag är en hemsk finnklämmare. Kan bara inte låta bli! På mig och på andra. Fråga bara B som alltid råkar ut för mina nypor både en, två och många gånger.

4. Jag älskar att sy och designa kläder. Eller köpa plagg för att sen demolera och sy om dem till mitt egna. Orginalitet och kreativitet när den är som bäst!

5. Min gamla slitna nallebjörn Tusse sover fortfarande i sängen med mig, varje natt.  Tusse är förövrigt gift med Kakans nallebjörn vit och de har ungefär fjorton nallebebisar tillsammans.

6. Jag är överdrivet, hypig och paranoid när det gäller mitt hår. När jag var 12 så klipptes det av till en kort page som slutade vid öronen vilket genererade gråt och snyftande i veckor. Efter det så avskyr jag att gå till frisörer, jag fönar i princip aldrig håret eller använder platttång. Gör inpackning minst en gång i veckan, borstar noga, sover på olika sidor varje natt för att slita lika mycket på båda sidor om huvudet på håret. Använder inte tofs två dagar i rad och sprutar frenetiskt med balsamspray. Och är livrädd för att det en vacker dag ska falla av. Noja.

7.  Missbrukar Fishermans Friend salmiak ,som godis. Dem hjälper inte längre när jag är riktigt sjuk eller ont i haslen.

8. Jag har en lillasyster som jag aldrig träffat.

9. Jag älskar att köra bil  på kvällen, helst när det börjat mörkna. Då poppar jag Justin Och Robbie på skyhög volym och sjunger för hela mina lungors & hjärtas kraft. Även om jag inte kan texten, även om det är sjukt falskt och även om rösten spricker. Och tycker själv att jag låter helt outstanding.

10. Jag har ett sjukt beroende till Bubblegame. Har börjat och kan inte sluta. Det värsta är att jag tycket inte ens att det är kul längre, men jag bara måste.

Sådär.
Of Love Tilly


 


Grattis till mig!

Idag fyllerjag nämligen vuxen och blir hela 20 år! Yeeeho!
     
Of Love Tilly

Ball Rom Blitz

image387
Ett besök på inredningsmässan Ball Room Blitz i Älvsjö han vi också med i helgen. Mycket kul och roligt  inspiration.
Mässan var främst riktad till företag, och iom momstillägg så kunde man inte köpa något på plats, vilket var tur. Så mycket som jag förälskade mig i på mässan. Tillexempel dessa knalligt rosa gummistövlar från Hunter. Men det fanns även en oldstyle telefon, de modeller där fingret får följa med runt på plattan och har en lur som läggs i en klyka. Såklart rosa men med rosa fluff runtomkring. OCh en gammeldags väckarklocka med Marilyn motiv.
image386














Of Love Tilly


Slarver

Jag är en sådan riktigt slarver jag. I fredags blev det några glas vin på Femtiofyra på medborgarplatsen med grabbarna & B.
B tog försäkrehetsskull hand om världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon under hela kvällen. En sekund innan vi hoppar in i taxin får jag tillbaka den för att skriva sms till Darling. Väl hemma igen efter en vinstund i soffan kommer jag på att jag ska skriva till mammi. Och får konstatera att nej, världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon ligger kvar i taxin. Och vi har inget kvitto. Darn lixom.
Så nu blir det leta/ringa runt till polismyndigheter i stocholm hela morgonen i ett desperat försök att få till baka världens-finaste-rosa-metallic-super-bästa-telefon....
Of Love Tilly

RSS 2.0