Valborg


Vit-silver randig stickad metallictröja H&M Trend
Vadlånga Jeans J.Lindeberg
Grön väska med mönster i brunt Friis Company
Brun skinnjacka Ichi
Vita Keds H&M

Nu är det champange frukost!

Of Love Tilly

Partaj!

Slänger in lite festpics från 25-års kalaset igår. Riktigt trevligt och hög alkoholkonsumtion. Först en trevlig middag med ett glas rött, efter det flera glas rött kompletterat med cider & dans. Vidare ut till Hamnmagasinet och när vi gjort vårt där vidare hem till B.s pappa där det blev ännu mer vin. En riktigt blöt kväll med andra ord!
        
1. B i sitt allra-super-coolaste-jag
2. Min partyoutfit. Gul klänning från Ellos
Svarta strupbyxor Lindex
Halsband Indiska
Svarta mormos-känga-skor Skopunkten
Svarta sammetskofta vintage
Röd trench H&M
3. Mr J my lover himself
4.The Birthday-boy!
5. Tilly vid middagsbordet
6. B & J dans-posar
7. Jag & B i kramposition
8. Jag & J dansar, kolla speciellt in mina nymanikurerade naglar och mitt lockiga svall
9. B & J i kramposition

Idag med  lätt illamående tillbringade vi eftermiddagen glass mumsande & solande vid vattnet.Så lovely väder, helt fantastiskt.


Nu är det dags att bege sig till Uppsala, Valborgsfirande imorgon. Måste handla mat & godsaker till champange frukosten! Jeei!
Of Love Tilly

Belsebubb!

Sitter hemma hos B, som är ute och svirar med lill B & J på kasinot. Inte riktigt min grej så jag stannade hemma och bloggar samtidigt som jag knaprar sojabönor, filar naglarna (som ska målas knalligt röda) och tittar på Vuxna Människor på kanal 9.("Hon tittar på mig, hon vill ligga med mig"  "Hon tittar på mig, kanske ska jag gifta mig med henne" så fantastiska kommentarer och tankar  "Vi är ju bara goda vänner, vi ska ju prata konst inte ligga med varandra" Filmen måste ses för att uppskatta kommentarern...så himla, ja, bra.)

Tills jag skaffar min lilla fluffis så har jag ju faktiskt min Bella, världens fjantigaste vovve. Som jag bara avgudar, en minut med henne och man har energi för hela dagen, dessutom finns det inget underbarare än att komma hem och man har en liten belsebubb som  blir överlycklig, fjantar runt,viftar på svansen och vill gosa.
image262























Nu ska jag passa på i reklamen att fixa lite saft, nyktert ikväll. Desto mindre imorgon. men desto piggar och fräschare för shopping imorgon!
Of Love Tilly

Hello Louise

"It's not always true that time heals all wounds
There are wounds that you don't wanna heal
The memories of something really good
Something truly real, that you never found again"

Jag är ju en sucker för Robbie. Toklyssnar på rudebox twentyfour/seven, helt sjukt jag får verkligen inte nog. "Rub me rub me up right lovely, if you lick it then lick it battery. Good and properly and all night if you whant to"image261





















Idag blir det jobb och utbildning samt Happy Friday! Jeeei,så mycket som att vi ska testa sportdrycker har det informerats om, men med eller utan alkohol förtäljer inte informationen. Men det blir säkert trevlig. Åker direkt till B ikväll så jag har släpat med mig hela garderoben som vanligt. Imorgon blir det shopping och fika och Emma. Hoppas hon frisknar till bara, miss her. Men nu, back to work.

Och btw, har så mycket besökare, dubbelt så mycket som förra veckan! Skräll! Så himla roligt, keep up the good reading folks! Men vilka är ni?Blir ju så curious....
Of Love Tilly

Jahoo!

Äntligen funkar kameran! Jippie! Fast med tanke på att jag knixat bönat och bett kameran i över en timme nu så var det nästan på sin plats att kameraelädet gav med sig. Så nu har jag ett sprillans tjusigt HP Image Zone Transfer program till kameran så jag hoppas den fortsätter vara glad åt det.
Så här långt har jag kommit med den grå länningen iaf, det ni ser är själva överdelen som liknar en väst med knappar i mitten (Vita från gammelmormor), kjolen kommer blir knälång och lätt klockad. Nu ska jag ned till Symaskinen och börja med sagda shorts, funderar ju på att ha dem sista april, men det kräver ju att de är klara by then. Lagom till Medium kan jag sitta och tråkla med passformen på byxorna. Och så ska jag ju packa också...och diska. Blir en lång kväll.


Of Love Tilly

Junkbottom?!

Har idag blivit liknad vid Dr.Snuggles roboten Mathilda Junkbottom, vad säger ni är vi lika?


Ikväll ska jag försöka få ordning på den där jädrans kameran, sy klart byxorna som kommer se ut liknande dessa, fast modell kortare (tänk Modette-tjejen-shorts). Måste packa inför helgen också, ah vad jag vill ha helg. Ska göra så mycket roligt.
På Lördag ska jag finally få träffa Dimman igen, kommer bli ett mycket kärt återseende. Hoppas på lite shopping också, har ju äntligen fått lön och det kliar i klädfingrarna....Kvällen blir det 25-års fest och förmodligen utgång & söndagen åker jag & B tillbaka till Uppsala, som bekant är det ju Valborg på Måndag, helt underbart och väderrapporterna ser bra ut ingen regn please! (Peppar peppar)
Of Love Tilly

Mustasch!

Helt Fantastiskt initativ att stödja Prostatacancer-forskning genom mustasch odling! Så iväg och odla mustasch med er, alla som kan. Min första röst kommer jag lägga på Mårten Andersson, och fler röster kommer det bli....

Of Love Tilly


Awwww

Den där sablans kameran alltså jag blir ju helt galen, satt igår och försökte få in kamera-överförings-programmet på datorn men det fungerar inte. Kameran funkar finfint, jag fick ju en sprillans ny när jag lämmnade in den på lagning(weei!) Börjar misstänka att det är datorburken det är fel på, grrr. Har ju kommit en bit på väg nu med den grå klänningen och tänkte ju visa bilder, men icke sa nicke. Någon som kan tänkas veta vad felet är?
Med tanke på Nicke så kom Mr. Nyfiken idag med Friis Company väskor till jobbet sådär lagom på löningsdagen. Två stycken har jag iallfall bestämt mig för, kanske tillochmed blir tre, funderar på att ge en till Kakan som jag ska träffa ikväll.  Nu är det dax att jobba igen, ahhh längtar till helgen....

Of Love Tilly

Doggie

B & Jag har haft en del intressanta diskussioner i helgen. Framtidsprat och då bland annat om hundar. Han menar på att vi inte ska skaffa någon hund, och jag vet att jag kommer att skaffa hund. Han menar att vi inte kommer flytta ihop om jag köper hund och jag menar att jag inte kommer flytta till honom försen han bor i Hammarbysjöstad (eller i allafall har en toalettdörr!) Hund kanske inte är aktuellt inom det närmsta året eller så men någon gång.  Och jag har iallafall hittat min framtida drömhund! En guldbrun Pomeranian, så underbart fin. Jag menar Isin´t she lovely så säg?!
image259

bild lånad av dogbreedinfo
Of Love Tilly

Just another rainy monday...

Grått och tråkigt idag, men väderutsikten för helgen ser bra ut. Ska fortsätta hålla koll på det då det är extra viktigt med fint väder på Sista April, Champangefrukost, forsränning & grillning. Vårens absoluta höjdpunkt för alla Uppsalabor.
Igår var vi ju på födelsedagskalas hos kusinen, trevligt, god mat & tårta. På kvällen degade vi framför Parlamentet & Wallander - Byfånen, som var riktigt bra faktiskt. B åkte tidigt i morse, och jag hade lyxen att få sova en och en halvtimme extra innan jag behövde gå upp, sjukt skönt. Men som vanligt alltid tråkigt när han åker.
Btw så hämtade jag även min kamera igår som jag lämmnat in för lagning och som en glad överraskning fick jag en helt ny! Så ikväll ska jag installera om den på datorn & testa lite bilder.
Efter jobbet ska jag ta mig i kragen & åka och träna på första gången på någon vecka, behövs om man ska ha beach 2007 i åtanke...

Of Love Tilly

Birthday cake

Kom precis hem från en lång promenad. Från Årsta upp till Gullmarsplan & vidare till Globen shoppingcenter.
riktigt skönt ute, dock började det blåsa på hemvägen. Handlade födelsedagspresent till lilla kusinen som fyller år. Bodysplasch & butter med söta Hello Kitty. Ikväll blir det då födelsedgas kalas med tårta och mat hemma hos morbor & moster.

Födelsedagsklädd.
Underbar vit klänning handlad second hand, skräddarsydd, och justerad i midjan. Till det svarta strumpbyxor & mina svarta mormors-skoletter med slejf.

Nu ska jag hoppa in med B i duschen sen måste vi bege oss till Uppsala.
Of Love Tilly


 


Birds Love Song

Solen, solen solen! Helt underbart att vakna upp och se solstrålar leta sig fram genom fönstret och höra fåglarna sjunga sin kärlekssång!

Först och främst vill jag ge Dimman, stora många och goa GRATTISkramar. För gissa vad? Hon kom in på Kulturama! Vilket betyder att hon flyttar till Sthlm i höst, vilket betyder att vi kommer bo super nära! Vilket betyder att vi kommer ses oftare! Oj ja of course, hon får en superbra utbildning också, not to forget! Och att hon klarade svåra intagningsprovet, you go girl!

Idag åker jag till B, kaklet ska sitta den här helgen, hoppas det blir bra. Dessutom skulle det vara skönt om dörrarna vi började på att måla blev klara. Vi har nu varit utan toalettdörr i två veckor. Fördel; eh, vi har tagit förhållandet till en ny nivå?
Eller nej förresten. Ingen fördel....Uack.

 
Skinnjacka - Ichi
Oversize skjorta - H&M
Jeans Acnelookisar - JC
Rutig halsduk - Seconhand
På fötterna keds - H&M
Of Love Tilly

Vimmel!

Jag & Morfar gjorde stan i onsdags, började med Kina/Sushi buffé & ett glas vin. Vidare Till Harrys för ännu  mer vin och sedan tog vi en avslutande runda på Terassen (Ännu mer vin!)
Fastnade tillochmed på Uppsalvimmel inne på Harrys! Jag & Morfar

Ikväll blir det ännu mer utgång, jag ska hem till E efter jobbet. Har två vinflaskor som står hemma och väntar på mig. Brukar bli helkul när vi är ute och rumlar. Nu var det dessutom ett tag sedan vi sågs så vi har mycket att prata och fnissa om. Funderar på utgångs outfit, jag vill ha någonting guldigt och glimmigt. Det kräver en sväng på stan innan jag åker.
Of Love Tilly

Oldies

Helt underbart reportage om badmode i dagens UNT (alltså Uppsala Nya Tidning). Mer sådant här vill jag ha!

Of Love Tilly

Vad är väl en bal på slottet....?

Inte för att jag har fått gå på någon bal någon gång i mitt liv, mycket ledsamt...Men det har inte hindrat mig från att ha balklänning... !Under Ung Entreprenörskapsvecka, där jag deltog förra året så avslutades veckan med en finaremiddag, med klädsel Kostym / Klänning. Kvällen till ära hade jag denna fantastiska klänning från Frank Usher.
Helt oanvänd och originalköpt fick jag den från Mormors vännina Maj-Britt, själv hade jag aldrig kommitpå tanken att köpa en grön, men så många komplimanger jag fick den kvällen har jag nog aldrig fått. Färgen är helt lysande smaragdgrön & tyget nästan smälter ihop med kroppen. 
De här bilderna är inte tagna på själva middagen utan jag hittade dem gömda i datorn, tog dem för att visa Mormor & Maj-Britt. Hade jättetjusigt uppsatt hår och en bättre sminkning, synd att jag inte hittar dem riktiga bilderna men att visa klänningen var det viktigaste.
   
Balklänning, Vintage från Frank Usher

Of Love Tilly

So sick

Idag är en sådan där dag när man bara vill gå hem. Lägga sig på gräsmattan med en bok och en latte. Är så jättetrött. Längtar tillbaka hit, Jag och B låg på en filt här under träden  för någon vecka sedan när den första vårsolen började värma på riktigt. Totaly Lovey...
v?r!
Of Love Tilly

Hot

Årets första myggbett! Nu är värmen här.....

Igår efter Golfrundan åkte vi hem och gjorde lite mat, fullkorns tagliatelle med tomat & champinjon sås. Riktigt mumsigt, B gjorde tillochmed en sallad, riktigt healthy (Om man bortser från osten i såsen vill säga...) Och godiset vi smaskade i oss på kvällen. Lite senare kom J förbi med A, drack lite kaffe & Baileys, perfekt avslutning på helgen.
Ikväll ska jag börja sy, har så  mycket ideer....!

Of Love Tilly


Lycka!

Det är helt sjukt hur jäkla lycklig man blir av solen, så underbart! Snart är sommaren här på allvar, ser fram emot en gladare sommar än den förra, men hoppas att jag kommer träffa en kär gammal vän minst lika ofta som förra sommaren.
Igår var jag, B, J(Min älskare...) & E på ett supermysigt ställe, åt gott och jag & J svepte en flaska rött. Vidare till något annat hak blev det aguatini & jäegershots, som helt plötsligt stod där, ner gick dem, men jag som inte ens gillar Jäeger...vad hände liksom?

Idag har jag & B varit ute i värmen och spelat en runda Golf, en gång i världen var jag rätt duktig och lite skills satt kvar, B fick ju stryk i alla fall, men jag vet inte om det är något att skryta med? :O

 
- Beige kort javka, A-linje, Reafynd
- Svart pennkjol; Gina Tricot
- Benvit cardigan, Ellos, med påsydda knappar från Gammelmormor
- Svart tee, London
- Vita keds H&M
- Bruna plastbågar H&M
(- Önskar jag haft en golfkeps, alltså en skärm...helst knallrosa och rutig i real golfanda!)

Of Love Tilly

Sunshine!

Sol, soligt soligast! Så lovely!
Kom till B igår kväll, tog ett glas vin som så ofta slutar precis som igår i deep discussions...
Idag har vi picknicat lite i parken, baguett med sådan där trekantig "Den skrattande kon -ost" Lite Parrotts naturgodis slank ned också, persikorna med ett tunt youghurt lager...mmm mums mums!
Ikväll hoppas jag att vi kan åka till något badställe med en strand någonstans och grilla lite,bland det mysigaste jag vet på sommaren, dock gör man det ju inte så ofta...

- Oversized vit skjort-tunika, Ellos
- Svarta shorts, är visst från Vero Moda, men har sytt om dem lite
- Vita keds H&M
- Bruna plastbågar H&M
- brun/vit Zebraväska, en personlig favorit, köpt i London


Vi passa på att tacka för alla fina kommentarer från alla er! Det är superkul & gör mig väldigt glad, så sluta inte med det! 
Dessutom så undrar jag ju vilka ni är!? Very Curious, kan ni inte skriva lite om er själva?
Ha en underbar kväll i solen....


Of Love Tilly

Äntligen fredag

Ser fram emot en lugn helg med mycket deg i solen. Åker till B ikväll och ingen av oss är väl på speciellt party humör...Tänkte ta helgen till att plöja igenom min Marylin box, som jag fick i alla ♥ dag present (av B) Bara ta det lugnt, laga lite god mat och göra klart skisserna så att jag kan börja sy nästa vecka.
Kanske kan få B att åka till Skansen!? Ett av mina absoluta favorit ställe, jag blir sådär barnsligt förtjust.

sol!
Of Love Tilly


 


Tyger

Igår blev det tyginköp till ett par byxor & till en klänning jag skissat på & ska sy upp.
Skisserna är inte klara, de finns i huvudet..., men det här tyget som faktiskt är ett kostymtyg egentligen kommer bli ett par vadlånga byxor med hög midja och knyt.

Det här underbara grå kommer bli en knälång klänning med knäppning ifram och klockad kjol.
 
Dags för lite lunch, kör soppa idag igen, good.
Of Love Tilly

Respekt

Är det så svårt? Att visa respekt och ansvar för sina handlingar. Att inte krypa eller gå bakom ryggen. Sådant gör mig arg. När man inte kan vara ärlig, ens mot personer man träffar dagligen. Så fruktansvärt respektlöst, kan man inte stå för hur man handlar ska man inte handla så heller. Är fruktansvärt besviken idag, inte egentligen för min egen skull utan mest för andras, och det kommer jag fortsätta vara. Har alltid trott att så som man bemöter andra bli man bemött tillbaka, nu har jag börjat insett att det är så falskt. (Well det där var lite personal, berörda personer vet och förstår)

Åh, Dimman, kommer alltid vara mitt smeknamn på dig! Så skönt att höra din röst! Du var ju där, du om någon vet hur det var. Summer of 2006 var lixom vår, men vad hände?
Snart snart ska vi i alla fall ses igen och ta igen det vi missat. Ska bli så lovely.

Of Love Tilly


 


Gratis är gott!

Idag fick jag också en liten överraskning när jag kom hemtittandes vid sjusnåret, paket med prover från Libress, De promotar ju hela kampanjen om "att du ser ju inte lika ut fram & bak" Själv fattar jag inte grejen, kanske för att jag inte använder just troskydd så ofta, eller never.  Någon som har en uppfattning? Och som kanske också fick ett sött paket på hallmattan idag?
Anyway, nu får jag ju möjlighet och testa  dem och dessutam med en Happy Feeling, det är ju inte varje dag man får gotta sig i smaskiga gratisgrejer....Stort plus för ett sött knallrosa paket också (kanske strategiskt eftersom just mensskyddsbolagen aldrig använder rött i sina kampanjer eller reklamer..
Libresse
Ah, nu är jag försenad till Grey´s också, tusan!
Of Love Tilly

Påskharen

Titta vad Påskharen (Alias; mami, för er som inte förstod det...) hade gömt under min huvudkudde när jag kom hem igår!
En Äggkokare! Weei, plats för 1 till 7 ägg, It´s Perfect! Speciellt då jag inte har någon som helst aning om hur man faktiskt kokar ägg...eller kokar något överhuvudtaget, hum. I påskhelgen var det ju B som stod för äggkokandet. Men nu kan jag äta ägg anytime I want även om inte B kan göra det åt mig.
Idag blir det tygköp till de plaggen jag börjat skissa på och sen en försenad påskfika med T.
Of Love Tilly

Lista!

Hittade en lista hos http://carroat.blogg.se/  Brukar ju inte skriva listor men gillade den här, så here we go!

MINA TRE BÄSTA KÖP:  (Som visst blev fyra)
♥ Min Röda trenchcoat, Hennes&Maurtitz
♥ Mina Acne-jeans-lookisar med höga midjan, Jeans&Clothes
♥ Min Gråa Angora cardigan med pärlknappar, United Colors of Bennetton
♥ Min stora rödbruna bag, Vintage från Meldori

MINA TRE VÄRSTA KÖP:

♥ Ett par vita manchesterbyxor, från Åhléns sjukt snygga, men som sprack i sömmen när jag drog den på mig första gången!! Bad bad.
♥ En för stor michelingubbe-liknande dunjacka, varm men ack så obekvämt ful!
♥ Ett sådant där fjortis linne med text i stil med; "Warning this bitch bites"...Ouah,  pinsamt värre! Dödshäftigt då men nu vill jag hels glömma att jag någonsin trätt den över huvudet...

MINA TRE SENASTE KÖP: 
♥ Stora solglasögon med bruna plastbågar, H&M
♥ Kornblå skjorta, Second hand
♥ Långt halsband med små löv, Kookai

MINA TRE KOMMANDE KÖP:
♥ Ett par shorts med hög midja, helst röda eller gråa
♥ Strumpbyxor i metallic silver eller guld
♥ Ett par ciggarettbyxor i camel eller svart

Thats it, folks!

Of Love Tilly

Bläh...

....så är beskrivningen på dagens känsla. Helt modifierad & slut i skallen. Don´t know why? Lite bakiskänsla, undrar om man kan få dessa symptom av alldeles för mycket godis?
Åkte från B i morse, går himla smidigt faktiskt. Behöver bara gå upp tie minuter tidigare för att hinna. Och det är det ju värt för ett par extra timmar tillsammans, då all vårt tid som alltid flygigt iväg, trots att jag varit där hela påskhelgen...
Idag ska jag försöka hinna med att köpa lite tyg. Har två nya idéer att skissa ned och sy upp. Tänkte En långklänning - casual & ett par byxor. Får se  hur det blir. Nu blir det lite lunch, soppa tror jag. cambells tomat med några krutonger är smaskens.

Föressten så har jag & B Officiellt  2 månader ♥ idag, har ju liten strange räkning. Eftersom vi "dejtade" ca ett halvår innan vi officiellt blev ett par. Men mysigt & roligt i alla fall. Man måste ju börja räkningen någonstans...
Grattis till oss! 
Of Love Tilly

Måla med skönhet

Tänkte lära ut mina nya målarskills jag lärt mig idag.
Att måla en dörr; På en fashionistas vis

1. Börja med slipningen för att rugga upp ytan & göra den slät / Peela huden för att ta bort smuts och göra ytan mjuk och fin.
2. 
Ta bort överblivet smuts med en trasa / Ta bort överblivet smuts med vatten
3. Spackla ojämnheter & hål / Lägg foundation på ojämnheterna & dölj kvisslor
4. Låt spacklet torka in lite / Låt foundationen smälta in i huden
5. Nu kan du börja måla på en perfekt yta / Nu kan du börja higlighta & gå på med rougen på en perfekt yta

Att tänka på;
Måla inte för mycket, en yta som blir överbehandlad ser falsk & ofräsch ut.
Lycka till!
image240

(Bilder från sakerhetsdorr.se & jabu´she)
Of Love Tilly

Lamps

Reslultatet av shoppingrundan på IKEA igår.
 
  
1. Vardagsrummet; Vit "kaktus/blomma" Designad av Brylle & Jacobssen for IKEA
2. Sovrummet; Cylinderlampa som ger ett jätteskönt mysljus.

Målningen idag har gått jättebra, känt mig som en riktigt het-hunk i blåstället. Btw så Big Tip; gillar ni mozzarella sticks? Testa McDonalds Chili Cheese Tops, finns på Top tio-listan njutning för 15:-. Supersmaskiga. Liten Varning med ett tips, de är ganska starka så köp en vatten till.
Nu är det Vänner min favorit, sen Joey B:s favorit = myspys i soffan, sen får vi nog duscha bort måleriet.
Of Love Tilly

Målartagen

Jag & B är i målartagen, ska fixas med lite dörrar & karmar i Lägenheten. Dagen till ära har jag supergourgeus outfit.
- Blå snickarbyxor Fristadimage237 
- Svart tee Spångsprocessteknik
-
Boxerkalsonger BjörnBorg (Lånat av B, hade inga bra trosor med mig)
-
Skor Asic 42:or, (Lånat av B, hade bara mina vita keds med mig alt. svarta lackskor.)

Sen blir det IKEA, köpa lite grejer som vi glömde igår. Ska visa snygga lamporna vi fått upp i vardagsrummet & sovrummet.  Oh, shiet vad hot jag ska vara, snyggast på stan. Guaranteed.. nej, nu är det dags att åka ; )
















Of Love Tilly

Oh no no

Näe, vad är det här? Vaknar och kikar ut genom fönstret, reslultat = fågelholk! Ett snölager och snöyra i luften, näe jag blir så trött...det är ju ändå påsk, var är Påskliljorna?

image236
Of Love Tilly

Daily

Dagens bakis-gå-till-Konsum outfit.
 
 
- Brun skinnjacka Ichi
- Svart stickad tröja Zoul/MQr
- Sultanbyxor/mjukisar Gina Tricot
- Vita keds/tygskor H&M
-
Stoora solisar, brun plastbåge H&M
- Mp3- I öronen Jason Mraz - I´m Yours


Till Fruk(t)ost
- Grapefrukt
- Tropicana Juce med Apelsin/Grapefrukt
- Vinruvor & körsbärstomater
- Kokt ägg, med en nypa salt
- Wasa sport knäcke
Of Love Tilly



Öron muffins?

Oh nono, ska öronmuffarna komma tillbaka!? Skräck blandat med förtjusning(???) minnen från sjuan kommer tillbaka, när alla de coola girlsen hade muffar och man själv inte vågade, vimp lixom..... Men Icke är det väl snyggt inte?!
Of Love Tilly

Fixardag

Städning och resning idag av massa skräp som legat hemma i lägenheten hos B ett bra tag nu. Det va lixom på tiden.... Nu bär det av till IKEA för att köpa lite lampor och annat roligt.
Mitt fina Påskris! (Fotnot; när jag sa till B att vi måste hitta en björk att ta ris ifrån så sa han "Jaha men vadå går det inte lika bra med en buske eller nått?" hrm....han är lite puckad min heting, förlåt B men det var så himla dumt! hahah. Btw så uttalar man ju Slemmig med "ä"?! Icke med "e". hihi, kul att jag är lätt road ibland)Of and out, IKEA väntar..

Of Love Tilly

Happy Easter!

Jahaja så var det Påsk igen....Idag blir det tåget ner till Sthlm och titta på I som går högvakten! Spännande och status till henne! Tänkte ge henne ett litet påskägg iaf, som uppskattning man får ju lixom inte prata med henne, och innan för den vita linjen är man dödsdömd! B hämtar mig vid stationen och så går vi tillsammans ned mot Gamla Stan. Skulle sitta fint med en shopping tur också, får se vad B tycker om den saken, han börjar bli ganska trött på att springa efter mig på stan....Men han skulle ju klippa sig!Kanske kan smyga iväg...!?
Anyway, lugn påsk som spenderas i Sthlm hela helgen. Skönt....Mycket godis & mycket ägg. Mums.
image230
Of Love wiht Happy Easter Tilly

Asos-Sale!

Ojojoj, nu hettar det till. Asos har "påsk-rea" Kan hitta många godbitar där. Valde ut några favoriter. Synd bara att frakten är lite dyr, eller är den det? Någon som vet eller är sugen att beställa & dela på frakten?
I know  fult kollage men jag är ingen photoshoppare....
Asos-kollage
- Röd pennkjol med hög midja. Älskar ju verkligen den höga midjan, det ser så snygg casualchict ut men ändå avslappnat. Idag har jag på mig en svart pennkjol men Rött är ju en klar favorit färg så varför skall man inte ha en i rött?
-Kleinblå tröjklänning med trekvartsärm. Polo & fickor på sidorna. Uppklätt men åndå  nerklätt, if you know what I mean? Dessutom älskar jag färgen, härligt sommrig.
-Rutigt trench med knyt. Har ju en i rött & ett schysst komplement till den blir denna grå-rutiga, helt enkelt supersnygg.Trenchcoats är förövrigt ett ûberplagg. Ta en trist dag och släng på dig en trench så känns ju allt så mycket bättre!
-Solisar från Dolce&Gabbana med swarovski kristaller. Vem vill icke ha?
- Supersöta jordgubbshängen med strassstenar. Love, söt som en jordgubbe blir man.

Of Love Tilly

Hush Little baby...

...don´t you cry everything is gonna be alright" Toby Mac - Irine. Helt grymt låt. Satt framför datorn igår och rensade lite bilder & musik. Lyssnade på gamla låtar från back in the days så att säga. Nostalgi och minnen. Alltid när jag hör just denna låten tänker jag tillbaka på trean, alltså Tindra tiden & speciellt då Monekymallan, hihi.

Ikväll blir det mys med Kakan, lite kaffe & Torsk på Tallin. Shet vad kul, vet att jag degade framför den i helgen, men alla filmer jag älskar blir alltid så mycket bättre när jag ser dem med K. Vi har så exakt samma humor att vi ligger ned på golvet skrattandes. Wei wei, så skoj!

Of Love Tilly

Creative

Resultatet av gårdagens pyssleri. Kunde liksom inte inte inspireras av alla andra bloggare som börjat med cernitlera.  En röd ros med två swarovski kristaller i mitten.

Förra veckon slog jag slag i saken och sydde upp kjolen som jag skissat på. Egendesignad, alltså mitt eget märke, som jag kallar B by Tilly. Rak enkel kjol som knyts i midjan, och slutat strax ovanför knäet. Tyget är ett ganska hårt & strävt tyg i bommullsmix och en tydlig stuktur mellan trådarna. Till foder valde jag ett rött satin-tyg.
  B by Tilly
Mycket nöjd med reslutatet, kjolen är ganska så snäv och passar sig bäst till en vit skjorta eller ett vitt ribbat linne.  För en exlusivare känsla funderar jag på att sy ett smalare skärp som man kan använda tillsammans med det breda i samma tyg som kjolen, för att man skall kunna knyta en rosett i sidan, det röda passar sig väldigt fint till det mörkbruna/gråa tyget.

Of Love Tilly

Sweet Sunday

OjOjOj! igår var jag & B varit på Lägenhetsvisning. Mitt i stan med utsikt över Fyrisån. Prismässigt var den way out of my leauge, men det var kul att kika iaf.  Underbart väder så efter lägenheten åkte vi ut till en badplats och la oss på en filt under björkarna för att smaska glass & Kaffe. Och lite pussar också? Helt helt helt lovely. Synd att tiden alltid flyger iväg när vi är med varandra...På kvällen förvandlade jag B från mörkblond till mörkbrun, hårfärgning alltså. Blev superbra, nöjd med att jag fick till det så jämnt. Dessutom blev han jättefin i det, trots att han tyckte det var lite ovant. Ännu mer deg på kvällen framför 4:ans söndagsfilm. How Too Loose a Guy In Ten Days. Superkul romantiskt komedi, precis min typ av film. Sån där man inte behöver tänka för mycket. Perfect sådär på söndagskvällen. Imorse åkte han, känns alltid lite tomt i sängen, eftersom han åker ca en timme innan jag kliver upp.
Jahapp ja, nu tänkte jag passa på att pyssla lite, eftersom det bara går tråkprogram (Hockey ist för Vänner osv. Ingen riktigt Hockey fantast!)

Of Love Tilly

Lovely

En absolut underbart härlig helg. As always med B & Min Kaka.
Fredags åt jag & K supergod mat på Etage & svepte en flaska rött. Dessutom kom vi på lösningarna till alla världens problem, jordens uppkomst etc. som alltid blir bäst efter några glas...?

Hur duktig var jag inte att halv elva en lördag?  iväg till Friskis för ett medelpass? Kände mig iaf sjukt duktig. När jag kom hem kom B samtidigt och vi åkte ned på stan för att kolla in den nya Uppsalabutiken Weekday.
Big Tip; Uppsala har på senaste tiden utökat sitt shoppingutbud enormt; Ny fräsch Janemars butik, Underbara Monki & senaste tillskottet som direkt blev personlig favorit och åkte upp på min topplista!, Alltså Weekday; En blandning av Friis Company,Cheap Monday, Secondhand & Acne. Me Like.  Dessutom har Cheap Monday en barnkollektion med det redan klassiska dödskalletrycket i mini-size. Totally adoreble!
Efter det tog B & jag en stadstur, först ned till ån för att äta lite take-away mat och mysa i solen sedan bort till svandammen & mata fåglarna (men svanarna var helt borta!? Vart är dem??) och vidare upp på öfvre slottsgatan.

På kvällen blev det premiärgrillning för B (Mami, jag , syster & S tjuvstartade hemma för någon vecka sen) Sjömansbiff med pommes & potatissallad. Mums! Till det lite skönt vin och några Öl i solgasset på altanen.
På kvällen degade vi med S framför Torsk på Tallin. Den i särklass bästa humorfilmen i svensk filmhistoria. Jag kan inte få nog av den. Ska försöka hinna med att se den med Kakan i veckan, hon har inte sett den. It´s a Disaster! Men shit den är ju så hysteriskt kul, så våran humor.  Nu ska jag och B åka på lägenhetsvisning och sen picknik; tänk McFlurry & Latte, mysmums!
Of Love Tilly

RSS 2.0