Coconut & Malta



Slutar snart och bilar direkt hem till min Coconut för lite middag. Ska svänga förbi någon affär också och köpa någon god efterrätt till oss. Bara vi bästisgirls, mys på balkongen. (Dom har typ tre gånger två meters balkong, gigantiskt (nästan)  och fullproppad med ljus och filtar att borra in sig i) För er som iten vet så är min K kallad kakan och helst kokoskakan pga hennes kokos-mani och jag fick smeknamnet Malta från jobbet pga vet jag inte.
Kaki & jag ny?
Idag fick jag dessutom ett intressant nästan lixom erbjudande. Mer om det senare.
Oh! Oh! oh! Fredag imorgon, jag gillar´t (Speciellt sedan jag vaknade upp imorse och hade följande tanke; dialog med mig själv:
- Good no, nu ringer klockan. Pest pina osv.
-Men det gör ju inget, jag kan snooza en kvart! Varm och mysigt under täcket...
-Oh! Oh! Oh! Det är ju dessutom fredag idag (här är jag en milleskund från att hoppa upp ur sängen innan jag tänker  för första gången imorse...)
- Oh fuck, det är ju Torsdag faktiskt....
(Och snoozade en halvtimme istället)

Of Love Tilly

Woho!


yeeeho! Har fått tillbaka min profilbild. Och fixade alldeles själv, I´m so proud! Så nu är allt som det ska här igen.

Dagens know-it-all; Visste ni att en zebra är vit med svarta ränder och inte svart med vita ränder? Jag vet, jag läser mjölkpaketen. Morgonens bästa litteratur. Jag menar vem har inte alltid undrat svart/vitt  vs. vitt/svart?
image324

Of Love Tilly


Slut muschat


Och den vinnande läppen pryds av dennna image316 vackra mustach. Segrade gjorde han med totalt 18.700 röster, tjusigt! Och bra med pengar till den riktiga kampen mot Prostatacancern. För full rapport Aftonbladet.se/mustaschkampen 
Of Love Tilly

Sweetness


Oh oh oh! Det är alltid lika sweet att mötas av fina kommentarer så här på morgonkvisten, det gillar vi, och jag tackar så väldigt, swetness babies. Passar på att svara/reda ut lite oklarheter också. Angående Hålla vad man lovar så är jag en sådan person som tar väldigt hårt på löften. Det känns som att ett löfte idag inte är värt någonting och det tycker jag är så väldigt fel.

Angående flytt så var det tidigare B:s flytt från Södertälje till Stockholm. Nu så är det mer fokus på min flytt till Stockholm. Jag har ju fått nytt jobb i Stockholm och i stället för att pendla så flyttar jag in hos B på veckorna, tillsvidare. Vet inte om jag känner mig mogen att flytta dit på heltid, än. Så vi tar det easy till att börja med, först måste vi ju ta reda på om/att vi inte slår ihjäl varandra under veckorna.
Så den tjugonde ska allt vara klart, då börjar jag som Managment Trainee på WWP Sweden, ett marknadföringsbolag med kontor på Drottningatan (Precis runt hörnet från min favvo secondahand butik, yeei!)
Så så är det som det ser ut för tillfället. En spänd förväntan.
Of Love Tilly

Oh Fuck!


Jag har varit lite för klåfingrig på min stilmall i HTML:en och nu har jag pillat bort min profilbild som ska vara här till höger. Damit! Ingen som är lite duktig på HTML?

Uppdatering; Bilden ligger längst längt ned till vänster, vad gör den där? Åh vad tröttsamt!!
Uppdatering 2; Har mailat blogg.se för hjälp, väntar spänt...
Of Love Tilly

Final mustasch!


Idag avgörs den beryktade mustasch kampen.
I topp Ligger RixmorronZoo Roger Nordin.
Tätt följt av Stefano Catenacci, kändiskock
På tredje plats Fredrik Berling
Ikväll klockan 21:00 koras vinnaren på Aftonbladet.se. Riktigt spännande, ska hålla gluggarna öppna efter uppdateringar.
image312

Of Love Tilly

Thank good for Glitter!


Har suktat och sprungit runt som en galen på stan och lite på nätet ett tag nu för att få tag på ett Ray-Ban's Wayfarer - Vintage eller Kopior. Men icke att finna.
Men så som en uppenbaralse har Glitter nu gjort ett par som finns i butik, ett par äkta-kopior så att säga. Som är helt gourgeus. 79:- paret, jag menar är det inte som hittat? Nu kan jag bli äkta Kirsten kopia på Hultsfred.
image300
Of Love Tilly

It´s Lovely Goodamit!


Helt fantastik helg. Sol sol sol! I fredags styrdes det ju Happy Friday på okänd ort...vilket resulterade i att vi åkte till Fjällnora (ett friluftsområde med badstrand och aktiviteter) där det styrdes korv-grillning med öl, marshmallows & kubb (Vi vann 2 av 3 gånger! Ha!) Det var himla mysigt och jag har gått runt och luktat eld hela helgen....

Lördags var jag och systeryster på stan och köpte fina kläder till hennes avslutning ( Och jag hittade 2 par skor och en jättefin A-linje tee ). På kvällen kom B och vi åkte hem till Kaki och F för drinkar, vin och öl. Satt ute på balkongen till två på natten, supermys.

igår åkte vi ner till brygga med vatten och låg och lapade sol och åt glass. Magnum Strawberry White Vision lite för mäktig glass, trots att den är god så växte den lite i munnen. Ingen törstsläckare direkt får betyg  2/5 från mig.
 
På kvällen var det Mors-dag grillning hemma hos faster & farbror. Det blev ett fot-kitt till mami som hon tyckte var superbra. God mat och gott sällskap. Jag & B åkte hem till TV:n vid nio gosade och sommnade efter nyheterna till The Mexican.
Of Love Tilly

Happy Friday


Today is the day, det är fredag. Full fart mot helgen, Happy Friday på jobbet. Niceare nicast, slutar en timme tidigare och börjar med lite öl.

Imorgon ska jag på stan med lillasysteryster, vi ska shoppa avslutningskläder till henne och något fint till Mamis-dag på söndag.  Funderar på lite olika saker bland annat detta;
image298
- Turkos sjal 99:- Ellos
- Mönstrad dörrmatta (Mamma älskar det mönstret!) 178,86:- Asos
- Pedikyr från Apoteket (Mamma gillar att pyssla om sina fötter)
    Fotfil 20,50:-
    Fotsalva 60ml 26:-
    Fotsalt för nariga fötter 310g 45,50:-
- Tåspridare & nagellack Imagine.com
- Ljudbok Henning Mankells Pyramiden (Mamma gillar att stavgå och lyssna på bok) 249:- Ljudboken.se
- Världens bästa mamma kort av Jenny Strandberg
- Tunika från 249:- Indiska
- Armband 999:- Mexx
Of Love Tilly

The project


Måste påa Project Runway som säsongstartar sin tredje säsong ikväll 21:00, (Äntligen!)  och ingår i TV3 Girlylicious onsdags-tema. Big thanks för att de äntligen fått en ordentlig sändningstid. (Innan gick det vid sju ibland på vardagar) Heidi Klums Designserie, vinnaren får ett kontrakt med en kollektion för Banana Republic. Riktigt bra program, deltagarna har valts ut av Heidi och Michael Kors bland annat och får i varje program sy en kreation med ett speciellt tema.
Så ikväll blir det power-promenad & kanske en fruktsallad framför TV3.

image297
Of Love Tilly

Oh gosh!


Oh gosh
! Nytt och spännande. Jag fick det. Chock!  Jobbet i Stockholm. Lilla jag i Stockholm! Ah oh ah oh, hur ska det gå? Spännande och pirrigt och läskigt och nytt. Det är helt enkelt galet, galet spännande.

Of  Love Tilly


Hultsfred-07


Oh my, inte ens en månad kvar till sommar och sol och Hultsfred (Som jag tjatat med Hamp om hela vintern) och nu är det sommar och sol och Hultsfred. Lovely! Tänker hunk,soft,chich-Kirsten-look under hela festivalen. (Shorts är ett måste för att inte råka vippa över och visa för mycket , som är risken med kjol.) Och definately, solisar. Något tips om vart man kan komma över billiga/schyssta Raybans?
image296
(Bild of www.tshirtwatch.com)
Of Love Tilly

A jacket, what jacket?


Så, jeansjackan är på väg tillbaka, och det starkt , i vår. Vad tycker vi om det?
Minns att jag själv hade en ljus stentvättad från JC när jag var runt 14 och alltid klädde mig i rosa, så jag själv är ju faktiskt  lite skeptisk. (Förtydligande; Min knall/baby/ljus - rosa period är idag över) Och det var samma period då flera hade Jeans i mörk tvätt och Jacka i ljus tvätt, varför? Never ever två jeansplagg på samma gång, please!
Men det kan ju vara fint med en stilren liknande den i mitten eller den ljusa till höger.
image295

Of Love Tilly

Sweet sunday

Brukar ju inte favorisera söndagar, men ack så skönt att för en gångs skull inte ha några som helst planer för dagen. Hittils har jag redan hunnit med att sova fram tills kvart över tio,  fått lite lite kärlek , en halv påse cheeseballs, tre kapitel ur Djävulen bär Prada en med kopp kaffe med mjölk samt rewindat snook - inga problem ungefär tjugoelva gånger.

Grönan igår; Inga problem med att känna lycka där. För att inte tala om bubbelrus i Lustiga huset, pirr i magen i Berg-och-dal-banan och tjutande skratt i Pop-expressen. Det var helt enkelt bara så där bra det bara kan vara tillsammans med sin kära och härliga människor.
image293
Nu tillbaka till sängen, kryp under täcket med en kopp med mjölk. Mysmys innan det är dags att snygga till sig lite och knalla ner till bussen in till centrum och sen hemfärd.

Dagens bästa; B nyvaken och rufsig i håret. samt. Parlamentet ikväll 20.30, toppar tilloch med Desperate Housewifes. Tokigt bra.


Of Love Tilly

Merry-go-round

Störtskoj på studentskivan i onsdags, way time ago jag hade så kul på ute. Massa människor från back-in-the days & nya roliga bekanskaper samt Kaki & hamp, kunde inte blivit bättre.
Igår på "jobbet" gick det bra och det är ett spänt besked som väntar på måndag...Well, just wait and see.

Idag blir det Vår-Premiär för Gröna Lund! Älskar, bara älskar alla typer av nöjesfält. Jag känner och beter mig som 5år på nytt och får inte nog av alla karuseller. Åh, roligt roligt roligt....yeei yeeei yeei!
.
Nu dax att hoppa i duschen, iväg till IKEA, nu badhandukar behöver inhandlas. Wish me luck, jag i en bil, i stockholm, hur ska det gå?

image289Dagens
Gråa byxor, Marie Philippe
Vitt ribbat linne Indiska
Korallfärgad kofta Ellos
Lång halsband med sten Indiska
Vita keds H&M
Skinnjacka Ichi
Väska Friis & Company
(Superosminkad, men what the heck, det är ju bara IKEA)



















Of Love Tilly

Studentskiva & långhelg

Ah, sköna fyra timmar kvar till fyra dagars ledighet, eller iofs, lite jobb i Sthlm på fredag men det ska bara bli roligt. Ikväll är det partaj som gäller, studenskiva på Birger Jarl, i sällskap med Kaki & Hamp. Tror det blir svart byxdress som är ärvd av mormor, min mormori var en riktig pingla back in the days och är det fortfarande, ska lägga upp benen lite bara, men det är gjort på ett litet kick. Röda eller guldiga skor till det. Higheels är det som gäller, no talk.
Och imorgon får jag sova, sweet sleep. Planerar deg i sängen hela förmiddagen framför Marilyn boxen, ännu mer sweet.
Some like it hot
Of Love Tilly

Något gammalt, något nytt...

Bjuder på pics från helgens shopping

   
ο Mönstrad klänning från H&M, sitter tight och man får en riktig sådan Pretty -Julia Roberts- Woman rumpa i den.
ο Svarta spets-skor med guldrosetter. Nomatter hur "ute" det blir så tänker jag likt en true myggjägar-lover hålla fast vid spetsiga skor. Jag gillar det helt enkelt.
ο Hittade även guldiga jesusandaler, guld är ju snuskigt hett till en bränna i sommar, som nästan var lika heta som dem från ellos, dessutom skönt strechband runt hälen, lätta av och på. Fördel i sommar.

Och så har vi lördagens Norra Brunn outfit;
ο Oversize sidenklänning med blommor och skärp i midjan; Sthlm
ο Svarta strupisar; Lindex
ο Gröna mockapumps; Vintage spain
ο
Naglar; Midnight red från Depend
ο
Röd trench från H&M
ο
Guld/svart väska Friis & Company
Norrabrunn outf






























That´s that. Nu lockar knäckebröd med Creme Fraiche & Italiensk salladskrydda, det är faktiskt helt jobbigt gott, och 2½ Men på TV6.

Of Love Tilly

Inga problem

Sitter och dör lite på Youtube. (Jäkla Hockey på Tv.n) Är och förblir tube-sucker.  Big reminder för Snooks senaste Inga problem. Det är lite sjukt att jag gillar Snook. Inte riktigt min stil kan man tycka, men texterna kommer inifrån. Och då blir det bara, ja, bra.
Supertrist väder idag, regn och mulet omv artannat. Förra söndagen låg vi ju under klarblåhimmel, i gräset och smaskade glass. Kunde det inte fått vara så idag också? Hoppas B kommer snart så vi kan åka och handla middag. Jag tänker något smaskigt kletigt. nachos med ost eller någon god mustig sås.

Ikväll tänker jag cheese balls(eller varför inte göra något super osvenskt och testa något nytt! Som cheese rings?), Wallander & flädersaft.

Kort vecka den här veckan. fantastiskt.
Of Love Tilly

Penguineaholic

Har precis kommit hem till B, hällt upp dagens andra glas vittvin, jeansen är utbytta mot bomulls-sari-byxor, och har fastnat framför Penguine Puzze på Zylome.com. Totalt meningslöst spel, men har du några timmar att slå ihjäl är det bara att sätta sig, man blir som helt fast. Precis samma sak med Tetris, hopplöst. Ska försöka slita mig och lägga mig fram för Boiler Room, r folks har ni en film in my taste. Action, lurendrejeri, och snygga män...Vin Diesel, mhm, vad mer kan man önska?


Imorgon gäller det, Mr Glans, det kommer bli så där amazing så jag gillar´t.
Johan Glans
Of  Love Tilly

Jesus!

Full fart mot helgen! Äntligen Fredag som jag brukar säga, åker nog upp till (eller föressten det blir ju ner till) B redan ikväll, alternativet är några glas vin med S (Papi) hemma ikväll, bara vi hemma. Mami är borta och lillasysteryster ska bort på disco (Åh! jag vill också vara 11 år, och gå på disco med blåglittriga ögon...) Det brukar bli trevligt, men alltsomoftast slutar det med att S går ut på krogen och jag stannar hemma med chips, hey vad hände?
Har fått supererbjudande från ellos 40% på valfri vara och 30% på resten av beställningen. Har redan fallit för dessa jesusandaler. Tänk vit klänning, bandana och flygande hår i sommar.
image282

Imorgon blir det fira B:s mamma på Norra Brunn, standup med Johan Glans. Det är grejer det.
Of Love Tilly

Je´ne taime plus...

Känner mig pigg och glad idag. Robbie på tåget från Stockholm till Uppsala i morse, bästa starten på dagen. Frukosten blev Ost&Skink-smörgås, youghurt med färska bär & LovelyLatte , blev en ännu bättre start på dagen.

Mitt möte gick snabbt igår så efteråt mötte B upp mig vid centralen och vi satte oss på ett fik längst drottningatan. Hann tillochmed med lite shopping, alltid lika smidigt att shoppa med B. Nästan som att ha en helt egen personal shopper, han håller kappan, väskan, sjalen & påsar och står snällt bredvid och sägar bara hur fin jag är. Helt fantastiskt tålmodig är han, min heting.
Skönt deg framför Tvn igår kväll, B lovordade Snatch, vilket återigen blev bevis för att vi inte har samma filmsmak. Till filmen knaprades nachos, gurka och morotsstavar med Garlic & Ceasar-dipp, supersmarrigt.

Ikväll blir det jag och Kakan och Vänner. Torsdagarna har lixom blivit våra, försöker ju prioritera så mycket som möjligt i havet av allt jobb, plugg och pojkvänner och badrumsrenoveringar vi håller på med båda två. Sen smaskar vi nog i oss lite blåbärspaj också. Mums mums, vet inte varför men blir alltid så sugen på blåbär när värmen på våren kommer.
kakai tildi

Of Love Tilly

Loving angels instead

Mystiskt väder de senaste dagarna måste jag säga, regn, sol och mulet omvartannat. Nu vill jag bara ha helg och sol och glass. Och B. Som tur är får jag ju träffa min heting idag, åker tidigare från jobbet med tre-tåget till Stockholm, en sak ska fixas innan B möter mig efter jobbet. Hoppningsvis äter vi en bit och åker hem till deg framför TV och Grey´s Anathomy. Eller varför inte en promenad på djurgården om solen håller i sig tills ikväll.

Men helgen är ju inte långt borta, halva onsdagen har ju redan gått. Kan behöva en sovmorgon, allt känns bara för segt. Snor nog till mig en liten siesta på tåget, tur är att jag har Robbie i Mp:n, han kan lixom alltid få mig att slappna av.

" The places where we go
When we're grey and old ?
'Cos I've been told
That salvation lets their wings unfold
So when I'm lying in my bed
Thoughts running through my head
And I feel that love is dead
I'm loving angels instead "
Of Love Tilly

Happening

Har fått en massa konstiga kommentarer, . Dessutom är alla på samma inlägg. Mycket weird, misstänker spam eller så har jag massa grekiska gudar som gillar min blogg!?

Idag blir det off till träning efter jobbet, har inte varit iväg på alltför länge, skäms skäms. Dessutom fuck, jag och B hyrde ju film i söndags The Holiday, (inte att rekommendera btw, man skulle lixom kunna tro att det är en typisk tjejfilm, eller så är det B som är the girl i vårt förhållande, med tanke på att jag sommnade efter halva filmen och B satt uppe och kollade själv...) så det bli bastning och straffavgift på Statoil. Damn!
Of Love Tilly

Come closer

Måndag igen. Suck. Riktigt segt. Helgen har varit en riktig höjdare, kanske bidragande orsak till seghet idag.
Fredagen spenderades med chips, vin & H framför TV:n, mitt nya favoritprogram är Talang 2007. Kika in tok-charmören Elias & Hildas gåshuds-sång så förstår ni varför.

I Lördags firade vi Mormors 60års dag med mat och lite mycket vin. Vid tiotiden flankerade jag och B vidare ned till stan. Ett stopp på rådhuscafeet innan vi gick vidare till H på Williams för mer vin och lite öl, för B.s del.

Igår var det ju helt fantastiskt väder så vi tog bilen ut till skokloster, ligger ungefär mellan märsta och bålsta. Klostret i sig är ju en helt otrolig byggnad, för att inte tala om miljön. Ligger precis vid Mälarens strand med en stor trädgård. Träden blommade, fåglarna kvittrade och solen sken. Vi åt glass i solen och mös i gräset under en klarblå himmel. Så skönt att åka iväg och bara ta det lugnt och njuta. Det är så man vill spendera alla sina söndagar.
image280
(Bild från skokloster.se)

Idag ska jag till Banken och placera om lite fondpengar. Får se vad det blir, mer pengar till att flytta hoppas jag ju på, tur att jag har möte med en rådgivare, kan ju ingenting om sådana saker.
Of Love Tilly

Pics

Lite mer pics från Valborgsfirandet, har försökt att bli duktigare med att ta med kameran. Det är ju så roligt med bilder1
      
1. Frukost nere vid Fyrisån i väntan på Forsränningen. Jordgubbar, annanas, vindruvor och lite skumpa!
2. min heting
3. Jag & B i stadsparken
4. Hamp! Nyrakad och töntig
5. Söta Kaki filurar
6. B & Kakis pojke F myser
Thats that folks, min valborg. Hur var eran?
Of Love Tilly

Your love is better than wine

Det första jag fick säga till B när jag hoppade ur sängen igår morse var "Åh solen skiner!" Och det gjorde den, hela dagen faktiskt. Även fast den inte gav någon supervärme (och jag och Kakan gömde oss under filten vid forsränningen) så var det ändå så himla härligt med sol. dagen förflöt liggande i parker först stadsparken och sedan ekonomikum, ananas-ätande & vindrickande. Som alltid så himla mycket folk, härligt folk, bara allmänt himla-jätte-underbart.
Dagens absoluta sunk; Ger jag till omogna människor, eller vad man nu ska säga. När vi begav oss hem från ekonomikum och skulle sätta oss i taxin vi beställt så kommer några killar fram till Hamp och påsår att det är deras taxi, efter ett tag övergick ifrågasattandet i skogstokighet, där alkoholen gjorde sitt. Så vi fick tvinga oss in i taxin och ska precis stänga dörren när en ölburk far rätt in och träffar mig i huvudet. Resultat; Öl i hela taxin & i mitt hår. Jag menar vad är det för något? Så himla ledsamt, vad är det för jäkla människor, så tröttsamt bara.

Men i övrigt en sjukt lång och skön helg. Som var väldigt välbehövlig, både slappat och festat och myst.
"Kiss me with your mouth
Your love is better than wine
But wine is all I have
Will your love ever be mine " Robbie Williams - Kiss / Rudebox

Of Love Tilly


RSS 2.0